2009-12-08 @ 21:03:05

passingoftimes skönhetsguide

1. tvätta håret varje dag. varannan om du är lat. alltså, tvätta håret varannan dag.

2. använd ALDRIG balsam. hur mycket schampo du vill, helst för normalt hår. enda undantaget för balsam är när du färgar håret som substitut för efterbehandlingscremen som gör håret sådär äckligt mjukt.

3. eftersom ditt hår kommer se ut som ett skatbo när du precis har duschat, borsta det aldrig när det är blött. det kommer gå av och vara hemskt risigt och du tappar obehagliga mängder hårstrån. låt lufttorka eller använd hårfön, borsta sedan genom skiten.

4. dra "luggen" så långt från sidan du kan utan att det ser alldeles för fjantigt hår. detta för att undvika jobbiga glipor. den ska bli praktiskt taget rak tvärs över pannan, så nära ögonbrynen som möjligt. spraya spraya spraya för att fixera och fäst på andra sidan med en hårnål. helst svart, det ser fint ut vad du än har för hårfärg.

5. spraya ena sidan av håret. kör in en stoooor borste i massiva hårväggen, ta tag i topparna och dra borsten uppåt. fortsätt tupera hela sidan. det ska vara stor och fluffigt vid hårrötterna men smalna av vid topparna, i alla fall om håret räcker till axlarna eller längre. spraya och tupera andra sidan.

6. sminkning behöver inte ta längre tid än fem minuter. dream matte mousse foundation torkar ut huden, dvs awesome om man har fet hud. ta en så ljus nyans som möjligt, gegga på över hela ansiktet. ta typ två-tre olika sorters mascaror tills ögonfransarna är fina. done!

7. vill du vara lite extra fin, ta svart ögonskugga utan glitter. häll ett par droppar vatten i och gegga runt med en pensel. måla hela ögonlocket och ett par millimeter under ögat i en cirkel runt ögonen. använd innan mascara, annars blir det förbannat jobbigt.

8. tvätta bort med vad fan som finns hemma på kvällarna.

9. stora tröjor och platta skor gör att du ser liten ut och alla människor tycker att det är gulligt när man är liten. sladdriga herrtröjor i XL + strumpbyxor/tights/stuprörsjeans + converse/dr martens = gorgeous. icke-sladdriga tröjor i XL gör att man blir hemskt bredaxlad.

10. följ aldrig någonting som står i bloggar. jag har äckligt mjukt och tunt hår och gör allt jag kan för att få det strävt så för guds skull testa aldrig steg 1-4. testa så många stilar du kan. var emo några månader var scene några månader var klittejhpåwph i några månader var panda några månader var modebög några månader var fjortis några månader var indie några månader och stanna när det känns bra. köp kläder för att de är fina, inte för att kenza har haft på sig något likadant. våga köra randiga axelremsväskor istället för kuvertväskor med nitar. handla på myrorna istället för gina tricot. ha DIE FACEBOOK DIE istället för ME & MY BLOG. och lyssna aldrig på någon annan. färga håret svart om du vill och skit om alla säger "men du är ju sååååå snygg i blont!" för det är du inte om du vill byta. och må aldrig dåligt för något du inte är. det har jag gjort för länge. du är skitsnygg även om du inte har något BD-märke, även om din LP-samling gapar tomt, även om du inte har hår ända ner till röven. du är ändå bättre än de.

Petter-Nicklas

Din skönhetsguide allena gör att jag faller ner på knä direkt och friar. Jag ÄLSKAR människor med hjärna och humor :D



Men du bokar in oss hos prästen va?

2009-12-09 @ 22:01:45
Petter-Nicklass blogg

Skriv något fint:

Vad heter du?
Kom ihåg mig

Mail:

Blogg:

Text:


Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign