2010-12-30 ? 17:44:32

we go into a club and there we start to dance

imorgon är det nyårsafton. ganska sjukt egentligen, hur snabbt tiden går. känns som om det blev 2010 alldeles nyss. men jag längtar som fan, inte bara för det uppenbara, att bo hos victor i en vecka och träffa bmd och linni, utan för att det är ett enormt symboliskt värde i nyår. för ett år sedan gick allt åt helvete och det var början på det jävligaste halvåret i mitt liv. det här blir slutet på 2010 och allt som hör till och åtminstone de första sex dagarna på nästa år kommer bli riktigt jävla bra. och för att victor och jag har ett inplanerat star wars-marathon, förstås.

åkte in till staden idag också för att (ett år för sent) äntligen fixa mitt leg. var självklart tvungen att mellandagsreashoppa lite ockå (även om det det kanske inte kallas mellandagsreashopping när man redan vet vad man ska ha och inte ens tittar på kläder). två skivor skulle jag ha och två skivor köpte jag, men inte en enda av de jag tänkte köpa. bra är de hur som helst. gott nytt år hörni!


kraftwerk - showroom dummies:
2010-12-29 ? 11:10:12

mimmi ♥


fem år blev hon, den lilla tanten.
hon har det bättre nu i alla fall.

2010-12-28 ? 18:30:33

saker som gör annie klad

1. världens bästa spel, chicken invanders, har kommit med en ny version, 4: ultimate omelette. ett helt normalt skjutspel, bara att det går ut på att ha ihjäl intergalaxtiska hönor som tänker ta över universum istllet för typ..... människor. finns en massa eastereggs också, bland annat en bana i form av space invaders. funkar allra bäst om man råkar lyssna på the smiths i bakgrunden.


2. världens bästa band, omfs!, (som var förband till detektivbyrån förra vintern om någon råkar komma ihåg det) har släppt nytt album! det heter skaka, finns att streama eller ladda ner gratis här och låter awesooooome.

omfs! - always: (musikvideo)
2010-12-27 ? 21:10:31

i don't wanna bother, but i haven't been eating pork since 1994

julafton hos farmor är något av det allra finaste jag vet. fick tre par happy socks i julklapp, ett par lackleggings (<333333 eller inte), the fame monster, en nemibok och BUBBELPLAST. ah, denna underbara uppfinning. har inte så mycket bilder, för på julen ska man umgås med sin släkt och inte sin kamera. ......... sin släkt och sin kusins iphone 4. ehehehe.
kanske för sent för julmusik, men med utgång från att alla delar min uppfattning om jullåtar och var trötta på skiten redan i november har ni världens enda bra julskiva här!

2010-12-22 ? 10:09:34

clear sky, clear from trouble, this day's meant for me

känns nästan lite överflödigt och onödigt att skriva här numera. helgen har varit asbra och jag vågar mig nästan på att påstå att mitt liv i allmänhet är asbra. det enda som kan vara bättre än filmkväll med klassen är väl filmkväll med klassen och victor, så lördagskvällen var minst sagt lyckad. i söndags skulle jag egentligen hem till mormor, men min systers pojkvän körde i diket på väg dit så det blev aldrig av. i måndags träffade jag mp1 för sista gången på TRE VECKOR och sade hejdå till victor, igår träffade jag fröken pedobear skywalker och idag ska jag inte göra något som helst annat än att packa och dricka varm o'boy. nu säger jag god jul eftersom jag åker imorgon, och i brist på nytagna bilder blir det blandade analoga från de senaste månaderna. hejdå!laakso - long beach:
2010-12-16 ? 19:52:35

i kind of like nerds

tittade på en dokumentär om wikileaks idag.
på en skala från ett till tio, hur sjukt är det att ha en kändiscrush på julian assange?

anywayzzz. de närmsta veckorna kommer bli asbra. imorgon har jag sovmorgon och avslutar skoldagen med att se resten av wikirebels, sen ska jag hem och städa och sen kommer min kära wicceboi hit, hurra! hem till cornelius och min mormor och julavslutning med guitar hero-turnering i skolan innan victor åker hem, på tisdag gör jag absolut ingenting och på onsdag träffar jag (förhoppningsvis :D?) amanda. skåneresa, julafton, hem och vidare till victor på nyår. kan inte bli bättre. just precis nu ska jag dock leta upp min älskade fleecefilt och slå in julklappar. hejdå forever!

<3
kent - team building:
2010-12-14 ? 20:24:27

a friend with weed is better

idaaag blev min plånbok stulen. trodde jag i alla fall. och tbh hade det inte gjort så mycket eftersom det mest värdefulla i den var en femtiolapp och en nästan helt bortnött markus krunegård-autograf. men den blev upphittad av några gulliga små människor och jag får både tillbaka min kära plånka (jävlar vilken fult ord) och ett nytt kort.

igår däremot slösade jag pengar! en klassisk fjortiströja, löst stickad och smutgul och alldeles alldeles underbart mysig. och här har ni (vad annars?) de vanliga jag-älskar-justin-bilderna.

och, just det! hämtade ut min senaste filmrulle idag, håller på att scanna in bilderna och om jag orkar lär de hamna här allihop innan veckan är slut. ha det fint.

placebo - pure morning:
2010-12-11 ? 13:12:52

release your inner geek day

första lektionen igår morse var inställd gå grund av (eller tack vare) en föreläsning av en före detta elev på min skola, en liten blyg nörd som tyckte det var kul att göra 3d-modeller som har blivit en otroligt duktig animerare. han har jobbat med hellboy 2, mtv-reklamer, läkerol och startat ett eget företag (kolla showreelen!!!). inte nog med att han var så sjukt bra och hade en extremt häftig historia att berätta, han fick en att inse att 1) jag vill också börja med 3d i skolan, jag vill ha åsa i grak, med anders trygg har vi aldrig ens öppnat några andra program än word och indesign (jag vill ha illustrator!!!) 2) blir jag inte grafisk designer eller någon liknande skit vill jag åtminstone jobba med något där man får vara precis hur nördig man vill.

lektion två var rörlig bild. första timmen försökte jag och c/kornelia få ihop ett bildmanus, andra timmen tittade vi på film. classe är typ den sötaste och mest entusiastiska lärare vi har och han låter aldrig lyckligare är när han pekar ut precis var såret på arnold schwarzeneggers bröst borde ha suttit i början på terminator 2 och varenda liten biblisk anspelning i matrix.

sist men inte minst hade vi mediekunskap och uppsatsskrivning om wikileaks. eller ja, inte precis uppsats, vi fick ett papper med femton frågor vi skulle svara på och två lektioner på oss att skriva. jag satt ungefär hälften av tiden och hamrade på tangenterna och hälften av tiden åt att läsa allt jag hittade om operation payback, fick ihop en och en halv sida och tyckte att hela grejen är så fruktansvärt awesome att jag tog hem och fortsatte skriva. insikten om att jag stöttar julian assange till 100% och gärna skulle göra allt jag kunde för anonymous om jag bara var lite bättre på att hacka i kombination med att jag ägnar oroväckande stor tid åt att krama de nya imac:arna har nu gett mig en officiell nördstämpel och jag kunde inte vara gladare. nuuuuu tar epic wall of text slut och annie återgår till sims, hoho.


(förra vintern, pappas glasögon <3)

laakso - high drama:

2010-12-09 ? 21:54:07

SO LONG AND GOODNIGHT

känns som att jag knappt skriver något annat än "omgwtflolbbq imorgon ska jag träffa victor!!!! omgzies!!!!" vilket är rätt illa med tanke hur sällan jag träffar honom. jaja. vad har hänt sedan sist? jag har träffat victor (höhö) och bmd och linni och spelat lika hardcore tp, druckit obehagliga mängder glögg, bråkat med lärare och börjat läsa väldigt mycket om wikileaks och julian assange. avslutar med några av mina absoluta favoritbilder med källor från lite var stans och en nostalgitripp.
my chemical romance - helena:
2010-12-08 ? 13:55:21

jamen gud vad bra

jesus vad jag inte begriper mig på min mattelärare. han har EN elev som faktiskt gillar ämnet och vill tenta av matte a för att överhuvudtaget HINNA läsa svårare kurser. får jag det? nej, och efter att bråkat i fem minuter sade han åt mig att bete mig som folk. mmmmmmm vad jag älskar den här skolan.


hets! - gud vad bra:
2010-12-06 ? 10:27:27

victor och en mac är allt jag behöver

2010-12-06 ? 09:29:35

true love, this must be true lovelaakso - true love:

2010-12-02 ? 21:44:42

tumbleblog

råkade visst skaffa en tumblr. analog rules heter den, tack victor! alla mina analoga bilder i kronologisk ordning, så just nu är det bara väldigt gamla bilder där. lär ge upp och ta bort den ganska snart, men jaja, skit samma. nu ska jag packa klart och soooooova. hörs på måndag. g'natt.

2010-12-02 ? 08:50:47

dagens djupaste funderingar

är det värt att gå up halv sex imorgon enbart för att raka benen eller ska jag göra det ikväll?
vad fan ska jag ha för kläder i helgen?
och vad hände med lampskärmen?

ack, vilka bekymmer man brottas med. ska snart vira in mig i tiodubbla lager halsduk, gå ett par kilometer till tågstationen, åka tåg, hytta med näven lite åt buss 243 som slutar gå kvart över åtta och gå en och en halv kilometer till till skolan. awesome.

inga bilder orkar jag ladda upp heller. men jag planerar att göra slut på de sista tio fotona på min nuvarande filmrulle i helgen och då jävlar blir det bildspam!

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign