2011-10-25 ? 21:40:11

och om vi struntar i att vara jättedjupa emoz för ett tag

så har världens BÄSTA, SÖTASTE, ROLIGASTE, GULLIGASTE, UNDERBARASTE JÄVLA PAPPA <3 just skickat iväg en beställning på adobe cs5.5 design standard. inkluderande photoshop cs5, indesign cs5, illustrator cs5.5 och någon superspejsig variant av acrobat. det har fortfarande inte riktigt gått in i huvudet men så fort det händer ska ni nog se att jag börjar skaka okontrollerat, vråla och hoppa som en idiot av lycka.
2011-10-25 ? 19:54:29

december

ibland undrar jag över hur saker hade sett ut om jag bara hade sagt som det var och allt hade hänt ett halvår tidigare
och jag skäms över att jag inte gjorde det
när en människa hatar allt och alla för att allt som har med kärlek att göra går åt helvete borde man väl berätta för honom att man tycker att han är det allra vackraste som finns, att man älskar honom och att man skulle göra vad som helst för att det skulle vara man själv som somnade bredvid honom istället?
och jag tänker att allt kanske inte hade behövt bli så jävla pissigt som det blev
och att man aldrig hade behövt fälla alla miljoner tårar, för han fanns ju alltid där, jag ville bara inte se det
sen tänker jag att även om jag hade undvikit den värsta vintern jag någonsin kommer uppleva
så hade det varit för snart, vi hade kraschat innan det ens börjat
jag hade aldrig lärt mig stå på egna ben
och plötsligt hade jag varit ännu längre ner än jag var då
det blev perfekt som det hände nu
men jag kan inte låta bli att undra
bara ifall
ifall jag hade berättat för denna sjuttonåring i snedlugg och för stora kläder
hur mycket han faktiskt betydde.
2011-10-25 ? 10:34:31

photobooth är fantastiskt

tvättade håret igårkväll och medan det fortfarande var blött tvinnade jag ihop det till små bollar och sov med det
väldigt mycket vattenkamning senare har jag inte längre något afrokrull.
2011-10-23 ? 20:06:04

Moa Martinsson klär i livboj


Tog en tur till Norrköping idag. Tanken var att se en ashäftig 3D-film i 360° av National Geographic om under-vattensdinosaurier, men det gick väl... sådär. Glasögonen gick inte att ha över mina bigass motherfucking pilotbrillor, så jag ägnade de första minuterna åt att försöka bestämma vilka som skulle vara minst illa att vara utan innan jag hittade en vinkel jag kunde sitta i utan att de gled av. Glasögonen satt fel så bilden blev helt skev, de tar bort hälften av ljuset så att man inte såg någonting och sedan började jag må illa och somnade. Vaknade vid eftertexterna med go nackspärr. Det var snygga dinosaurier i alla fall!
2011-10-20 ? 17:06:08

shut your fucking face, uncle fucker
ungefär såhär såg förra lördagen ut. och att gå uppför en stor kulle för att titta på hela byn och en solnedgång och pussas är för övrigt inte riktigt lika romantiskt som det låter eftersom 1) det är fan jobbigt att gå upp, 2) det var kaaallt, 3) jag når ju för bövelen inte, 4) byn är inte så fin, 5) det är victor, vad tror ni?
2011-10-16 ? 18:56:18

Om att hantera saker på ett lugnt och sansat sätt

Min far verkar ha gått med på att eftersom min syster hyrde en ponny som kostade väldigt mycket när hon gick i tvåan och jag har varit så duktig och betalat min dator heeelt själv, så ska han betala Adobe CS5.5 åt mig. AWESOME, förutom att det verkar som att man måste köpa det över internet för att komma åt studentrabatten på 80% och jag råkar vara sjutton bast och har inget kreditkort, och Adobe har världshistoriens sämsta support som dessutom LIGGER NERE helt och hållet just den här veckan så att jag inte kan få någon hjälp med hur jag ska köpa det. Så nu sitter jag fast med GIMP, fortfarande. AAAAAAARGH, FÖR HELVETE, VARFÖR VILL INGET FUNKA?!?!??!?!?!?!?!?
2011-10-13 ? 19:51:51

torsdagNI GÖR MIG LEDSEN. :<
Lite såhär såg jag ut idag. Känns som att jag aldrig har något annat än tre olika tröjor när jag väl orkar ta egopicz. Jag har fler, lovar. Och det känns verkligen som att jag borde bära ut min datorkartong snart.
2011-10-12 ? 23:34:33

slaskmongoåh vad min photobooth-mapp kommer vara överfull om några år.
2011-10-10 ? 20:37:13

åh jag vet inte

Antingen så sparar jag pengar till ett seriöst och bra verktyg som jag kommer ha användning för i många år:

eller till världens bästa leksak:


eller så kastar jag bort allt på ren skit.
2011-10-10 ? 18:15:31

jag är så brutal


ganska så awesome att äntligen ha en webkamera att ta fula webkamerabilder med. systemisar är inte att rekommendera att ta fula webkamerabilder med.

Jag har överlevt nästan halva Historia A, Macken (eller Djupa Tanken eller Bebis eller Peder, välj själv) mår bra, Victor har köpt en Darth Vader-hjälm och jag har bytt ut Kent-dyrkandet mot dubstep på högsta volym. Allt som vanligt alltså.

Skrillex - Scary monsters and nice sprites:
2011-10-04 ? 21:02:08

i had a brain that felt like pancake batter

ni vet den där ångesten när det har hänt något jätteintressant och man försöker bestämma ifall det är så litet och skitigt och onödigt att det ska hamna på facebook, så pass häftigt att det förtjänar ett blogginlägg eller så dundermegaawesome att det ska upp på bilddagboken? inte? nä.

nu ska jag äta äppelpaj.

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign