2012-05-31 ? 23:11:26

skrilly

nu i veckan kastade jag all moral åt fanders och köpte ett linne som man ser ALLT genom. och... kommer ni ihåg min skrillex/milhouse/skrillhouse?

2012-05-31 ? 22:20:54

rant of the week

satte mig på ezprezzo houze med ewerlyn efter skolan och hade ett förtroligt samtal om vilken skit madda kan vara ibland och om hur mycket vi avskyr folk som bloggar om sin vardag och enbart sin vardag. och här sitter jag och bloggar om hur jag har haft det idag.

I ALLA FALL. hade sista fotolektionen med madda idag och yay jag fick mvg och hon sade inte så jättesnälla saker till mig, vilket inte beror på att hon är otrevlig, hon är jättegullig, utan på att hon inte känner mig utan bara har sett att jag har lätt för att hetsa upp mig när jag diskuterar och att jag har somnat x antal gånger under våra fucking fyratimmarsredovisningar. jag började böla och hon trodde antagligen att det berodde på att det var en väldigt känslig punkt när det i själva verket bara berodde på att jag gråter jämt, åt allting, alltid. och jag grät för mycket och var för arg för att kunna prata ordentligt osv osv och ja. eh. mvg i alla fall.

OCH MVG I PROGRAMMERIIIIIING vilket är helt oförtjänat eftersom jag (näst efter fladder som dök upp på två lektioner, trevlig snubbe) var den minst motiverade och engagerade av alla. och; med risk för att låta som en skrytsam snorunge, JAG FICK MVG PÅ NATIONELLA I MATTE C. seriöst jag fattar det inte, det var knappt att jag klarade det i b. omg så lycklig

har varit på mini-fest hos isabella, ätit som en gris och sett mitt livs första chokladfontän. hängt alldeles för mycket på rs-forumet (det där grälet har eskalerat men alla står på min sida och folk har övergått till att diskutera mean girls så det är helt okej), tittat på jättemycket film, en del bättre än andra, host, haft sista lektionen i typ allting och aaaah det här känns bra. sommaaaaaar.

PÅ MÅNDAG ÅKER JAG TILL VÄRLDENS UNDERBARASTE OCH BÄSTA OCH GULLIGASTE OCH FINASTE MÄNNISKA OCH JAG SAKNAR HONOM SÅ SATANS MYCKET FY FAN DE HÄR VECKORNA HAR VARIT FRUKTANSVÄRDA DET HÄR KOMMER BLI JÄTTEBRA. är lite badass och hoppar över de sista dagarna i skolan och pussas jättemycket och går på hans student istället. en vecka efter det åker jag till kalmar och min kusins student och av en lycklig slump är piktår och benjamin också där just då. sover över på öland och sen har jag absolut ingenting planerat resten av sommaren.
2012-05-27 ? 01:46:41

Om oss Tvättbjörnar

Jag har hittat den enda platsen på Internet där folk är genuint snälla mot varandra. Den platsen är ett forum under namnet Raccoon Society.

Historian: Mat Devine, sångaren i Kill Hannah, från och med nu kallad Mat så att det inte blir några missförstånd för ja, han heter verkligen Mat, skrev en gång för länge sedan en blogg om sitt turnerande. När han slutade turnera tyckte han att det var synd att bara stänga ner alltihop och frågade läsarna om vad de ville ha. Det slutade som ett forum. Namnet kommer från att han mest umgicks med skummisar som grävde i soptunnor och hade en shitload med kajal, men "raccoons" kom också att handla om små tonåringar som fått blåtiror från sina mobbare. Mat fortsätter blogga och skriver en gång i veckan i forumet under psuedonymen "Papa Raccoon". För ungefär två månader sedan startades Raccoon Socitey 2.0 upp med ett helt nytt forum och när de samtidigt lottade ut Mats gamla gitarrfodral bland alla medlemmar gick jag med, det gick till en tjej som heter Steph och jag tror inte att det var ett riktigt lotteri men jag är inte det minsta bitter för Steph är huuur gullig som helst.

Bland alla oändliga trådar om mentala problem, förhållandeproblem, mobbning, mode, musik, konserter, rent nonsens, allt tråkigt och allt fint, har det dykt upp några inlägg som jag ärligt talat inte förstår mig på på något sätt. Såvitt jag har fattat handlar alltihop om organisationer, frivillighjälp och fonder, men det är ungefär allt jag har fattat. Alla inlägg skrivs av icke-registrerade medlemmar under psuedonymer. Alla inlägg är skrivna med JÄTTEKRÅNGLIGA ord, i metaforer och omskrivningar och jag har försökt läsa men jag tror inte ens jag hade fattat om engelska hade varit mitt modersmål. Jag förstår inte ens poängen med dem, vad någon vill säga med all text, det känns ungefär som att politiker som ju är experter på att inte få något sagt, skulle ha lärt sig poesi. Jag skulle faktiskt räkna mig själv som en av de mer aktiva och erfarna medlemmarna i nya forumet och ingen vet vad det här handlar om. Ändå finns de där. Den där lilla gruppen oregistrerade medlemmar, som BARA skriver i den sektionen, all denna text som ingen begriper. Jag tror att de är uppe i fem trådar nu och någon gnällde på oss "elitister" som bara bryr sig om oss själva, att vi är så extremt ovälkomnande och att det är de oregistrerade som gör RS till vad det är – någon svarade, jag läste igenom vad som skrivits ordentligt, blev riktigt jävla förbannad, skrev ett argt svar och fick ett lika argt svar tillbaka. Nu har det första bråket på Raccoon Society 2 dykt upp, ett meningslöst krig som mest går ut på att anklaga de oregistrerade eller de aktiva medlemmarna för att vara en elitistgrupp som bara bryr sig om varandra och inte släpper in någon annan, och det var jag som startade det. Sweet.

Trådarna finns att läsa här, här, här, här och här. Läs och begrunda och bli medlem och börja skriv i alla andra trådar när du ändå håller på för det är verkligen hur fint som helst där. Underbar stämning, alla är trevliga mot alla och det går att prata om precis allting, oavsett om man gillar Kill Hannah eller inte.
2012-05-25 ? 16:53:29

min pappa är en hipster

det är kul när man springer runt i hela lägenheten efter ett minneskort att låna och istället hittar en filmburk.
2012-05-23 ? 18:54:38

inte gjort någonting på hela dagen, förlåt jag har tråkigt

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
pederina. nej jag vet inte, märta?
2. Vad kan du verkligen INTE äta?

kött
3. Vilken var den senaste filmen du såg?

schindler's list
4. Har du bra självförtroende?
arrå
5. Äger du en onepiece?

nejlol. hatar eländet.
6. Snusar eller röker du?
nej.
7. Beskriv ditt drömutseende:
mig själv eller någon annan? långt blått hår, blek, spinkig, enorma örsnibbar, snortighta jeans osv osv. vilket får mig att känna mig väldigt dumt för det är typ EXAKT tvärt emot vad victor är haha
8. Skriv namnet på någon du ser upp till:
meh, orka. jag är för c00l för sådant
9. Någon du har kysst:
pikktårr
10. Den du saknar:
^
11. Den du senast sov över hos:
^
12. Vem skrev du senast med på Facebook?
^
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
arrå.
14. Vad väljer du, godis eller chips?
chips any day <3 kanske lite för att de nödvändigtvis måste pressa ner så mycket djurrester som möjligt i allt godis
15. Hur många har du haft sex med?
sju miljarder
16. Skäms du över någon som du haft sex med?
nädå, alla utsatta har varit så söta, även om de bara är en person totalt
17. Har du rykten efter dig?
inte såvitt jag vet
18. Din absolut sämsta egenskap?
alltså vad är det här för jävla fråga. alla människor i hela världen skulle kunna skriva romaner om sådant här.
19. Din bästa egenskap?
åh jag vet inte.
20. En låt du är beroende av just nu:
disco i mitt hjärta <3<3<3<3<3<33<3<
21. Vad stod det i ditt senaste inkomna sms?
"Alltså jag tror nog inte att det ska vara några större problem om du har gjort klart uppgiften" och därför kändes det helt okej att skolka idag.
22. Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut?
alltså nä tror inte det va.
23. Kan man vara vän med sitt ex?
går säkert bra! har sett flera exempel på det.
24. Har du kysst en kompis?
pussats lite med cornelius fast det räknas inte riktigt för det var ingen KYSS direkt, hånglat lite med victor fast det räknas inte direkt för vi blev ihop direkt efter.
25. Hur ofta dricker du alkohol?
så sällan som möjligt.
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger?
äckligt. gillarom inte. tycker inte om folk som rättfärdigar knark.
27. Har du provat på droger någongång?

28. Hade du kunnat ha distansförhållande?
har funkat hyfsat hittills!
29. Vad handlade din senaste dröm om?
åh jag hade någon jätteweird dröm inatt. min klass hade gjort någon jättekupp mot regeringen typ och så fick vi asmycket pengar men vi behövde gå under jorden och skaffa hemlig identitet och aldrig mer visa oss offentligt och så.
30. Vad väger du? Är du nöjd med det?
47 typ. skulle väl antagligen bli nerslagen om jag sade att jag säkert skulle må bra av att gå ner till typ 44 igen men jag trivs ganska bra såhär. annars kan jag ju alltid bli asfet <3
31. Hur lång är du? Är du nöjd med det?
1,55 m. ja, folk tycker att man är jättesöt när man är kort.
32. Vilken är den bästa svenska filmen?
SMALA SUSSIE <3
33. De bästa svenska skådespelarna?
äeh vet inte. stellan är ju bra.
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight?
men skojar du eller
35. Ditt humör för tillfället?
YEYEYEYEYYEYEYEYEYYEYEYEY
36. En vacker person:
sonnnnnnnyyyyyyyy <3333 nä jag vet inte. jo men sonny är fin
37. Accepterar du okända som vänner på Facebook?
nej
38. Vem kramade du senast?
leo tror jag.
39. Vem träffade du senast?
ööööeeeeeeh. klassen?
40. Är du kär just nu?
jaaaaaaaaaa.
41. Någon du vill träffa:
hallå har inte den här frågan redan varit? fast åh att bara liksom stöta på sonny och chilla lite skulle ju inte vara fel
42. När grät du senast? Varför?
öh. ett par veckor sedan. jobbig anledning.
43. Sminkar du dig varje dag?
ja. lol
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa?
mamma utseendemässigt, fast det är inte riktigt lika roligt att diskutera derivatan av e^x med henne som med pappa så jag säger nog min far.
45. Är du helsvensk?
nä, halvskåning. nämen min mor kommer från tyskland
46. Den bästa bloggen?
de enda super-duper-mega-awesome bloggar jag följer är av folk jag inte har en aning om vilka det är så jag vågar inte skriva dem. heh
47. En artist du inte gillar:
snoop dogg. fattar inte grejen med honom.
48. En artist du gillar:
die antwoord haha, även om de tekniskt sett är tre
49. Är du en nagelbitare?
har äntligen lyckats sluta med det!!! waaaaah
50. Vad vill du bli när du blir äldre?
skulle vara kul att plugga utomlands och se var man hamnar, även om jag tror storbritannien är det enda land jag inte skulle freaka ur i över att jag inte fattar vad någon säger. fotograf skulle ju vara underbart även om det är omöjligt att livnära sig på det. egentligen behöver man väl mest få ut sig själv för att komma någon vart och det är det jag är så kass på.
2012-05-20 ? 18:53:53

lite skit

i onsdags hade jag, som jag redan babblat om tusen gånger, SISTA IDROTTSLEKTIONEN WAAAAAAH. jag var helt förberedd på att kötta sönder på brännbollen med sofia men eländet dök ju aldrig upp och så visade det sig vara frisbeegolf, åh gud så roligt. aja, jag klagar inte, nu är allt klart och jag har fått g!!!

har stannat ensam hemma typ hela helgen. spelat asmycket sims (min sonny har dött nu ;_;) och sprungit runt som en galning och rotat genom varenda bokhylla efter världens bästa bok. hittade den inte, gick till biblioteket när jag ändå skulle in till stan och hittade en ännu bättre. återkommer om det för den är så jäääävla bra.

skulle hem till sofia och grilla på lördagen. träffade henne och astrid i stan under de sista minuterna av bröllopsfotografering av ett jättejättegulligt par och deras ännu mer jättejättegulliga söner. astrid berättade om fredagens bravader, lite mer än vad jag hade velat höra, och jag berättade "jag satt hemma och tittade på schindler's list". det kom ganska många människor ut till fornåsa, spelade kubb och ukulele och jag sörjde att det är djur i marshmallows.


2012-05-18 ? 23:32:23

ninja

råkade återupptäcka du är discot i mitt hjärta idag
minns fortfarande hur glad jag blev när han skickade det där smset, med ett litet extra hjärta, för knappt två år sedan, när vi fortfarande bara var kompisar
och hur ännu mer överlycklig jag blev på hösten när jag insåg vad han verkligen hade menat
och den får fortfarande hjärtat att rusa, mungiporna att fara iväg okontrollerat
det är så här det känns när allt är som det ska, när man är lycklig
ibland har jag fortfarande svårt att förstå hela grejen, att det kan existera två människor som vill vara med varandra
det händer ju liksom inte, åtminstone inte mig
men jag älskar älskar älskar victor och det är tre saker som gör allting så jävla bra
1. han har någon som älskar honom, min finaste vän har en flickvän som är precis vad han vill ha, någon som gör honom glad
2. det finns någon som vill ha mig, någon som står ut med mig, någon som tycker om att jag ligger hopkrupen på dess bröstkorg, som pussar mig när jag behöver det, som säger att jag är det finaste som finns och ler som att den verkligen verkligen menar det
3. denne någon är VICTOR, världens underbaraste victor, med det sötaste leendet som finns, den sämsta och bästa humorn som existerat, skäggstubb som sticks sådär lagom mycket, monty python-tröjor, ashghursgjokofh jättefin på alla sätt
jag är i jättejobbig-nykär-flickvän-mode nu
jag är bara så
åh
inte direkt nykär
men SÅ JÄVLA GLAD ATT DU FINNS
det känns som att jag säger för ofta till dig att jag älskar dig, som att jag snart inte har ord kvar för att säga hur mycket du faktiskt betyder
men det spelar ingen roll om det funnits något starkare ord än "älska", för då skulle jag ändå använt det varje gång
för jag vill att det ska betyda lika mycket varje gång, att du verkligen ska få den där du-är-det-bästa-jag-har-och-jag-vill-aldrig-någonsin-att-det-här-ska-ta-slut-jag-skulle-mycket-väl-kunna-tänka-mig-att-vara-med-dig-om-sextio-år-för-jag-är-så-jävla-lycklig-tillsammans-med-dig-bomben varje gång jag säger "jag älskar dig", även om jag så gör det tusen gånger varje dag så länge vi är tillsammans
jag vill att du ska veta att jag är så jävla kär i dig att den där låten, det där smset, får mig att skrika och dansa och vilja krama dig tills du går sönder
för jag älskar dig
du är discot i mitt hjärta
har alltid varit, kommer alltid att förbli
<3
2012-05-18 ? 21:02:38

isabella och drop dead

det blev pissgula bilder och jag kan ha gått liiite till överdrift med blå kompensaton. jag älskar sista bilden, även om alla andra verkar hata skuggan haha.
2012-05-17 ? 17:03:51

DEATH METAL 2.0

Jag bestämde mig för att det är tråkigt att skriva om BASIC. (men jag är nästan klar nu!!)

Såååå. Även om jag själv aldrig använder Spotify (gratisversionen är värdelös och eftersom jag bara skulle lyssna på sådant jag redan har i bokhyllan känns det drygt att kasta bort femtio spänn i månaden) tänkte jag vara jättegullig mot mina KÄRA LÄSARE, öhm de få som existerar. Så jag tömde min gamla death metal-lista och fyllde på med nytt (med andra ord, jag kopierade hela min BRA GREJER-lista i iTunes, minus Beatles och sånt som inte finns). Det slutade på 322 låtar istället för 409 som i iTunes, men det är la tillräckligt. Lite bob hund, lite Skrillex, lite Bring Me The Horizon, inte så mycket Placebo eftersom de bara har typ ett halv album uppe. Varsågod.
2012-05-16 ? 23:03:02

imorgon ska jag

▲ skriva klart programmeringen heheheheheh
▲ kasta alla miljarder ton med gamla fula kläder som skräpar på mitt golv
▲ redigera mer bilder på isabella woh
▲ leta reda på någon bok, shit
▲ spela siiiiims!
▲ och det var väl det
▲ ensam hemma-helger äger
2012-05-16 ? 20:43:36

yeh stockholm


hei jag åkte till stockholm igår
gick på fotografiska, stal deadmau5-planscher, såg inspelning av gäster med gester och missade tydligen carl philip
det var fint, jag tycker om min klass
fast ingen annan skulle tycka att någonting alls var intressant att läsa om
inget photoshop på bilderna heller för jag har en SHITLOAD av foton på isabella som drop dead-modell
WOOOOOOH
2012-05-14 ? 15:01:04

varför umgås jag bara med wow-nördar?


orkar inte hur ful han är. han är jättejättejättesöt egentligen, lovar. sönderbrusig bild från förra våren som kompensation. :<

en sak som gör det lite mindre hemskt när victor åker iväg på söndagarna är dessa underbara mattelektioner (bortsett från e-ekvationen kanske :))))))))). zache eller stavas det zacke? tusan, hittade på världshistoriens sämsta rapvers om mig och felicia och markus kläckte kommentarerna "BYT UT ALLA CHARMS MOT MATTE" och "ska vi starta världens första näsflöjtskör?". och så lite konspirationer om hur man ska fuska på nationella. aaaah, good times.

idag hade jag mest tänkt cpa ur och slötitta på film och tvinga mig själv att börja skriva på programmeringsuppsatsen (det är bara två sidor, men som sagt, jag går media). imorgon sticker jag till STOCKHOOOOOOLM OMG OMG OMG fast inte så jättefantastiskt för jag gillar inte riktigt stockholm. men vi ska gå på fotografiska och en inspelning på svt så det kommer äga. efter det blir det sista idrottslektionen någonsin och en långhelg ensam hemma med jättemycket sims och en grillkväll i fornåsa. DET HÄR BLIR BRA.
2012-05-13 ? 21:06:28

söndag


hej vänner. det här är min pojkvän. han var här i helgen och jag tycker väldigt mycket om honom, även om han är ful. <3

NÄMEN HEJ. jag färgade ju håret. jag hade asfin frisyr men det ville inte bli bra på bild så det här är allt, än. det blev ganska mycket missar som jag blev väääldigt missnöjd med, sista gången jag färgar hos frisör haha.

nog pratat om hår, det kommer jag helt klart komma tillbaka till förr eller senare!! åh älskar att kunna babbla på om hur mycket ytliga grejer jag vill. i torsdags hade vi en föreläsning i skolan av en snubbe som gick bild&form på min skola för några år sedan och nu är fotograf och delägare i en reklambyrå/produktionsbolag här i stan och satan vad bra han var. fick den vanliga yay-jag-ska-också-göra-sådär-och-bli-asduktig-fast-jag-är-ju-inte-asduktig-hur-ska-jag-någonsin-kunna-lyckas-pepp/ångest. vill ha en mobilkamera, eller en liten sak, och fota asmycket. aaaah. ska bara klara programmering och nationella i matte och bokrescension och börja på engelska b och matte d och jag drar nog på mig för mycket skoluppgifter med tanke på hur lat jag är.

i lördags åkte jag ut till tinnerö och rosenkällasjön. det var jättefint, åskmoln och svanar och grejer, bara att det var våta stenar och lera _överallt_ och omöjligt att gå. gjorde egentligen ingenting annat i helgen, tittade på eternal sunshine of the spotless mind och sov. det är en väldigt fin film och jag vet inte om den är bäst första eller andra gången, men se deeeen för allt i världen.

2012-05-09 ? 21:28:20

FÄRG

har inte så mycket att säga mer än att mitt hår känns väldigt kort just nu. och att det antagligen var ett misstag att utelämna luggen.

victor min kära låter förbannat kryptisk när man försöker fråga om han vill se det nu direkt eller ha en överraskning på fredag, så HÄR finns foto för de som vill.
2012-05-07 ? 22:38:51

färg och förhållanden

JAG HAR BOKAT KLIPPTIIIID. Onsdag eftermiddag, cutta topparna och färga. Kommer bli asfett. Har precis blekt utväxt och vräkt i balsam så jag kommer att se fruktansvärd ut fram till färgningen, men det överlever vi!!

Apropå inte särskilt mycket, är det någon människa här som har någon koll på Oliver Sykes? Han VAR åtminstone gift med Amanda förut, skrev jättemycket om henne på sin blogg och så, sedan slutade han helt plötsligt för något år sedan att göra det och lade samtidigt upp jäääättemycket bilder på någon annan brud och sedan dess har det varit ganska tyst om tjejer där men idag låg det helt plötsligt _treeee_ foton av Amanda uppe? Vad händer?!?!?!
2012-05-07 ? 16:49:50

it's peanut butter jelly time


blir jag vegan någon gång kommer jag leva på jordnötssmör och apelsinjuice. inte det optimala brödet för att vara äckligt onyttig med, men det fanns inget vitt icke djupfryst. snyft.

Vi skulle "öva" inför vår strumpdockteater på svenskan idag. På matten drog jag upp bok efter bok och pennor och grafräknare och hörlurar och whatnot ur min kära tygkasse och Felicia frågade hur mycket jag egentligen fick plats med i den, Äse sade någonting om Hermione Grangers väskförtrollning. Det kändes som ett väldigt fint tillfälle att lite nonchalant slänga upp en strumpa på bordet.

Åååååh piss jag ligger fortfarande jättemycket efter och det är nationellt prov om arton dagar, vill inte. Måste plugga ikapp ett helt kapitel i programmeringsboken innan jag har PROV på fredag och så ska jag sätta ihop samhällskunskapstidningen också och så måste jag läsa en bok och skriva en rescension. Seriööööööst, hur står folk ut med att gå natur eller samhäll? Jag får panik av nästan ingenting ;_;
2012-05-06 ? 21:20:49

there's a club if you'd like to go, you could meet somebody who really loves you

^ har haft alldeles för mycket die antwoord fast i huvudet senaste dagarna, behöver lite deppig indierock.

Det kommer tre stycken stresshelger närmsta månaden och det känns jävligt jobbigt, men mest ironiskt med tanke på hur fruktansvärt asocial jag alltid annars är.

Näst-nästa helg är det Kristi himmelsfärd och min familj hade tänkt åka till farmor och farfar. Jättefint, men jag vet inte ens vilka andra som ska dit (min släkt är utspridd i Uppsala, Linköping, Jönköping, Kristianstad, Eslöv och Búðardalur). Samtidigt ska Sofia och resten av klassen och antagligen ännu fler ha grillkväll och jag sitter betydligt hellre och snackar skit i Fornåsa än umgås med en massa människor jag inte har något mer än blodsband gemensamt med.

Helgen efter det hade jag planerat att åka till Borås, men Isabella ska ha ett väldigt sent födelsedagsfirande och när jag på skämt frågade hur ledsen hon skulle bli om jag valde Victor över henne lät hon väldigt besviken. Jag minns det inte själv men tydligen missade jag hennes fest förra året också. Självklart vill jag vara hos henne, men mitt asbra veckoplanerande med Victor skulle skita sig totalt och med alla omständigheter skulle det behöva gå ungefär tre och en halv vecka mellan nästa och näst-nästa gång jag träffar honom och trots våra 20+ mil har vi aldrig varit ifrån varandra så länge. Egentligen det enda jag är riktigt kluven kring.

Den åttonde juni har jag skolavslutning men det var riktigt jävla tråkigt förra året så jag skippar den och går på Victors student. Det kommer bli asfint men han och alla han känner ska ut och supa på kvällen och jag är inte arton osv. Susanne tycker att vi två ska åka till Göteborg och sova där fredag-lördag men hon och jag är VERKLIGEN inte lika varandra och att "vara i Göteborg" är för henne typ att gå runt och titta på gamla fina byggnader och gå på museum och äta och sen stänga in sig på hotellrummet klockan nio på kvällen och inte för att jag ogillar henne, men jag skulle hellre stanna ensam inne på Victors rum hela kvällen än vara i Göteborg med henne. Madde tyckte att jag skulle låna hennes studentmössa så att ingen kollar mitt leg när jag smiter in. Eftersom jag inte kommer dricka kommer jag ju knappast vara till så mycket besvär för någon och jag skulle känna mig så dum om jag inte fick hjälpa en väldigt packad pojkvän hem på morgonen och sedan sitta och trösta/skratta åt en väldigt bakis pojkvän dagen efter.

Helene har börjat prata om att följa med både till Skåne och Göteborg nu. Svensk familjeheder existerar tack och lov inte, men hon är en sådan där fruktansvärd människa som tycker att man måste bete sig på ett visst sätt. Jag tycker om henne men hon är liksom ingen jag skulle VÄLJA att umgås med och ändå tycker hon att jag är så hemsk när jag väljer mina vänner framför min syster. Det känns som att någon kommer bli arg på mig vad jag än väljer, alla tre helger. Jag vill inte vara med min släkt, ändå känner jag tvånget för det är ju sådant som man SKA göra. Jag är hellre helt ensam i Borås än med någon jag SKA tycka om i Göteborg. Jag vill inte åsidosätta min klass framför Victor, men dem träffar jag varje dag och honom ett par gånger i månaden. Åh fuck, orkar inte.

(lol. tror ni inte how soon is now började spelas i samma sekund jag publicerade?
2012-05-05 ? 21:45:15

fok julle naaiers

Long story short. I lördags när madde&andreas&jacob hämtade upp mig och Victor hade BMD hittat en helt störd electro-rap-låt som han blastade hur högt som helst. Den lät vrickad men tillräckligt basic för att fastna i huvudet och inte blev det bättre av att Victor började lyssna på den på Spotify igen när vi väl var tillbaka i Borås. Det visade sig att det var Die Antwoord, som jag i och för sig bara kände till namnet på, men det var inte riktigt vad jag hade väntat mig. Han letade upp videon, sade att "den är ännu konstigare", och.... öh. Ja. Det är den.Efter det har jag verkligen inte kunnat släppa låten, hur weird den än är. Jag har tittat på massa videos och även om ingenting liknar varandra så är allt på ungefär samma nivå. Die Antwoord komemr från Sydafrika, namnet är såklart afrikaans för "svaret", ganska logiskt åtminstone om man kan tyska (eftersom afrikaans härstammar från nederländska osv). De består av Yo-Landi Vi$$er (Yolandi Visser, fast lite mer fancy) och Ninja (Watkin Tudor Jones, fast lite mer fancy) och DJ Hi-Tek som jag ärligt talat inte har en aning om vem det är. De kallar sig själva för "zef", rätt svårt att förklara, speciellt efter jag själv inte ens hört ordet förrän för några dagar sedan. Några citat jag hittat är "it's kind of like posh, but the opposite of posh" och från Yolandi själv, "zef is, you're poor but you're fancy. You're poor but you're sexy, you've got style". Jag vet egentligen inte mer om dem än att de är väääldigt stora i Sydafrika och att de är helt jävla knäppa. Och att Yolandi är den där sortens människa som raserar flickors självförtroenden totalt för det är helt sjukt vad snygg hon är. Hade inte haft något emot att ha hennes frisyr heller, om det inte varit så att till och med jag är för feg för det.

Och det värsta just nu är att jag VET att jag KOMMER börja lyssna på dem nu, det är liksom så överdrivet och dåligt och konstigt att det blir bra. Fuck yooooooouuuuuu, BMD. Nu går jag och laddar ner alla album.
2012-05-05 ? 10:44:58

Om h*n

Det var, återigen, en artikel om hen i tidningen idag. Ett så litet ord, som ändå har funnits så länge, som har skapat så mycket uppståndelse.

Jag är positiv mot detta "nya" pronomen, men samtidigt väldigt väldigt negativ. Det är ett enkelt sätt att prata om någon man inte har en aning om vem det är, det är jättebra att låta människor och speciellt barn skapa sin egen identitet utan en massa påtryckningar och för de som faktiskt är transvestiter, hermafroditer, abnormt asexuella eller bara allmänt osäkra på vad de är är det fantastiskt med ett alternativt pronomen. Men folk glömmer bort den biologiska aspekten.

Det FINNS inte många människor som är i behov av ordet hen. Nästan alla i hela världen, en bra bit över nittio procent, föds som heterosexuella och säkra på sin könsidentitet och det är ingenting som någon kan ändra på. Det enda sättet jag kan tänka mig att hbtq-siffran stiger på är att mörkertalet sjunker när det blir mer socialt accepterat, jag gissar att det till exempel finns oändligt fler öppet homosexuella idag än för hundra år sedan. Barn ska inte tvingas in i stereotyper. Småpojkar får använda kjol och leka med dockor precis hur mycket de vill. Men faktum kvarstår att nästan alla fortfarande ÄR småpojkar, så länge de har en snopp och känner sig bekväma med den. Får jag barn tänker jag kalla dem för han eller hon, åtminstone tills de blir tonåringar och det kommer fram att någon är transa och därmed faktiskt är en hen.

Jag är inte besatt av parfymer, jag går hellre i Dr Martens än stilettklackar och jag tittar hellre på när min pojkvän spelar WoW än går och fikar och skvallrar med mina bääääästa tjejkompisar. Men jag är likväl en hon, eftersom jag råkar vara född som en helt "vanlig" heterosexuell individ med bröst och livmoder. Punkt.
2012-05-02 ? 18:28:15

dinosaurietröjan är kändis

ALLTSÅ VAD HÄNDER MED ALLA MINA PENGAR DDDDD: jag fick SEXHUNDRA för en vecka sedan och så bara sådär är allt borta. Åtminstone inte alldeles för ovettiga grejer, Subway x 2 och kentskivor och två nej TRE presenter till och med. Jag har klarat mig som fattig förut, så jag ska överleva en månad till. Woooh.

Jag hade tänkt ägna dagens håltimma åt att nöta in all matte jag fortfarande inte jobbat ikapp, men sista lektionen blev inställd så det slutade med picknick utanför domkyrkan med hela klassen.

När jag kom hem hittade jag ett kuvert till min fader med en bild av Doroppu på, så jag öppnade förstås och vad fanns där om inte en jättestor plansch och 20% rabatt bara sådär? Det gäller dock bara tills nästa fredag så jag kommer inte använda den, men om någon alls tänkte beställa något så ger jag gärna bort koden. Happie Annie is happie.


(anna tretton år har just upptäckt brushes, texturer och blandningslägen)
2012-05-02 ? 00:40:19

fagra vänner och pentax fantastiska skärpa

Jag skriver verkligen inte om något annat än skolan och Victor nuförtiden men det är det enda vettiga jag gör och Victor låter gnälligare än sin treåriga lillebror när jag inte bloggar.

Så! Efter jättemycket matteplugg och en timma programmering som komemr gå rätt åt helvete (det var kul i typ tre veckor men jag hoppas på VG i alla fall, hei MVG-snorunge) tog jag bussen hem till Victor. Dagen efter var det soligt och fint och jag hade min nya övergulliga tyllklänning tillsammans med Dr Martens, alltid lika fin kombination, och vi två och BMD, Madde och Jacob åkte ut till stugan för en enoooooorm femtioårsfest. Det kom hur mycket folk som helst, måste varit hundra personer, minst, och det blev kallare och kallare och regnigare och regnigare och kanske inte jättelyckat väder. Vi satte oss inomhus och alla som kom in såg väldigt avundsjuka ut för det var obeskrivbart jävla iskallt. Victor försökte få mig "mysfull" och jag gjorde honom stolt och drack en av Maddes cider. Fuck alkohol, inte ens den var god. Ingen av oss blev direkt full, utom Tom lol. Han blev ganska... högljudd. Sent på kvällene tyckte de att alla skulle gå ner till sjön på en lerväg som de kört upp och ner med fyrhjuling på tusen gånger och kängorna behövdes, de var inte vidare vackra efteråt. Vill inte tänka på hur jag hade sett ut om jag faktiskt hade blivit mysfull. Jag frös som en sate trots tjockiströja + jacka + filt, men de hade hyrt en snubbe som jonglerade med eld och hade en brinnande flotte och fyrverkerier och grejer så det var nääästan värt det. Satt uppe och pratade ett bra tag men somnade vid typ tolv, ingenting kändes så värt när alla var ute och själva stugan var enda stället där man inte förfrös. Åkte hem dagen efter och var sjukt ovettig resten av helgen. Sov till tre på eftermiddagarna, tittade på jättemycket jättekonstiga filmer (Jackie Chan till rescension på fredag?!) och pussades. Uuuuuugh, jag vill tillbaka. Det enda jobbiga med långhelger är att det känns ännu tommare än vanligt när man väl åker hem.

Och nu borde jag egentligen sova, eller ännu bättre skriva samhällskunskap, åtminstone packa upp all skit jag haft med mig. Kommer antagligen bara titta på Norwegian Wood ända tills jag somnar. OCH NU; BILDER. Inte orkat fixa färger eller något, första o-PhotoShoppade bilderna här typ?!?!??!

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign