2011-07-25 ? 20:03:48

CPH


Knästrumpor Topshop, tröja Weekday (trettio spänn, rea äger!), sockar Degeberga marknad. Hurra.


Utförsäljning av hyrfilmer! Satt och fnissade genom hela Social Network den här gången också, han den där Mark är rätt gullig. Och fan ta Erica.Finaste boken från Urban Outfitters. Har inte börjat än men den lär inte vara snygg när jag är klar. :3


Topshop igen. Kommer aldrig kunna köpa underkläder någon annan stans, satan vad sött allting är.


Och så det allra första plagget jag köpt till mig själv med mina egna pengar på säkert ett år. Bekvämaste tröjan jag någonsin haft på mig.

Hemma från Kristianstad nu. Åkte till Louisiana och Köpenhamn över ett par dagar och fick med mig rätt mycket saker hem. Och så har jag träffat släkt och klappat katter och pluggat och saknat Victor något så fruktansvärt mycket och så har jag mått piss hela helgen. Sjuttiosex döda. Uuuuugh. Imorgon åker jag i alla fall till Umeå och kanske kanske kanske att jag köper en K-7 om några dagar, så jag slipper sno min fars kamera till allting!
2011-07-14 ? 20:27:57

hehehe

2011-07-14 ? 15:09:02

hey det är premiär, inte mitt fel att memebase svämmar över av harry potter!

Känns som att jag aldrig någonsin skriver om något annat än Victor och Harry Potter nuförtiden, men det har inte hänt särskilt mycket faktiskt. Jag har jobbat, jag sprang på Everlyn i stan och så åkte jag till Norrköping för att se Markus Krunegård och tbh har inte allting sett jätteljust ut sista veckorna. Jag hatar egentligen folk som skriver på internet om hur deprimerade och ledsna och arga de är och sedan inte ett ord om varför, men... det struntar jag i just nu. Jag har i alla fall blivit väldigt mycket bättre på att hantera konflikter senaste åren.

HUR SOM HAVER. Den här helgen och de närmsta fyra veckorna kommer vara asbra. Just precis nu hade jag tänkt vräka i mig det sista av min glass framför Halvblodsprinsen och ikväll säger jag hejdå till mitt Weasleyhår och tar steg två mot Dumbledorehår. Imorgon är det sista dagen på jobbet (hejdå forever demensavdelningen!!) och Piktår Zitrån kommer hit. På lördag är det bio (!!!!!!!!) och på söndag åker jag till Skåne, näst-nästa vecka sticker jag till Umeå och Visfestivalen på Holmön och så har jag planerat att träffa Märtiz innan jag far vidare till Borås. Sedan börjar skolan och innan dess ska jag ha avverkat elva mattekapitel. HEHEHE

2011-07-12 ? 21:53:27

Deathly Hallows pt 2
Inatt gäller det.
Åtminstone för resten av världen, jag väntar till lördag eftersom jag är snäll nog att vänta tills Victor kommer hit och smart nog att inse att jag behöver mer än två timmars sömn om jag ska jobba imorgon.
Nu ska jag titta på Disneys Skattkammarön istället och peppa som fan.

2011-07-07 ? 17:04:27

det blir p(x) = x^2 + x + 2

Jag har aldrig ansett mig vara tr00_potternörd men nu är det nio dagar tills jag ska se allra sista filmen och jag börjar bli rätt skakis. Har sett småklipp ur trailers och den verkar minst lika bra som första delen av Dödsrelikerna. Åh gud, kommer knappt kunna andas när jag ser den.

I övrigt, jorå det är ganska bra. Läste just ut Halvblodsprinsen och jag bölade lika mycket som alla fyra gånger tidigare jag läst+sett den när han dog. Tänkte se Fenixordern i helgen om jag bara hinner ladda ner den. Åh och så har jag insett att jag har ungefär tre månader på mig att läsa in nästan hela Matte B. Hurra!

2011-07-06 ? 15:37:49

510


PLUS
Det var bara skärmen som lade av, så bortsett från att jag inte har en aning om vad jag har för bländare/slutartid/ISO/vitbalans/fokuspunkt/någonting alls och att jag inte kan se hur bilderna ser ut förrän jag sitter framför en dator är kameran fullt användbar. Säg inte hejdå till mina egopix än!

MINUS
Jag hade hunnit glömma bort att det var mer än skärmen som är trasigt. Blixten använder jag aldrig så jag har knappast saknat den på de sex månaderna den har vägrat fungera, och ni vet när man fokuserar så ska ju en lampa blinka för att visa var den har hittat fokus? Well för mig blinkar alla tre lampor. Sökaren är inte heller vad den en gång har varit (den SKA visa exif men det har också gett upp) så att laga kameran skulle bli rent löjligt dyrt. En ny E-510 kostar runt 2000 på Blocket (eller tyska eBay, pappas favoritställe) och när jag väl har fått min lön och skaffat en finfinfin MacBook kommer jag gott ochväl ha råd med en. Å andra sidan har jag velat ha en Pentax K-7 ganska länge... Fast 13 000 kr lär jag inte ha på ett bra tag.
2011-07-04 ? 15:21:36

dunkdunkdunk

Var iväg och grillade med Victor, Madde, BMD och Jacob (och Mira, som såg ut precis som Happycat med platt nos). Sov väl en sådär 24 timmar i helgen men hann ändå med Fången från Azkaban och Flammande bägaren, så nu har vi bara tre filmer kvar innan den sista. Drack Fanata istället för traditionsenliga vaniljcolan, tittade på väldigt mycket Epic Meal Time och hittade en halv möglig limpa på resecentrum. Och så har jag jobbat mer än hälften nu och Sofia är hemma och allt hade varit väldigt väldigt bra om inte min kamera hade bestämt sig för att lägga av i fredags.

SMK - Kasta sten:

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign