2010-02-27 ? 00:00:13

never fall apart

jag är glad, men det skär sig mot hela den här bloggen.
kent är om mindre än två veckor och jag vet inte hur det blir.
jag KAN inte gå med henne.
det skulle visa att hon har fel men det handlar inte om att visa att hon har fel, det handlar om att lämna alla som aldrig har tyckt om mig.
reservplan #1 har inte uppdaterat sin blogg på månader och jag har inget annat sätt att kontakta henne egentligen och reservplan #2 har jag aldrig pratat med alls.
vill inte behöva gå med fyra tjejer varav en hatar mig, en annan totalignorerar mig och de andra två känner mig genom den första.
fan.
hemkunskapsuppgift som ska lämnas in samma dag som provet på andra världskriget.
fan.
nä.
jag är glad.
london var fint.
jag borde sova, men det skiter jag i.

laakso - stay tuned to my love:
nähä, den finns inte på youtube. lyckligtvis finns det spotify/piratebay/skivaffärer för de som bryr sig.
2010-02-25 ? 14:42:28

london

jag har redan sammanfattat hela resan i ord här, så här kommer bilder. hela centrum är något av det finaste jag någonsin sett. åh, jag är kär.


2010-02-18 ? 22:02:34

mother, am i good looking?

vet ni? det blev rött. oh cheezus. det har gått två och en halv månad sedan jag färgade det första gången och det är RÖTT. är jag glad? YESYESYES indeed. hihihi.

jag ska åka till london om två dagar men råkade bränna ganska mycket pengar på svindyr hårfärg (den löjligt billliga och helt löjligt bra jag brukar använda fanns inte på fyra olika ställen. fyra, kan ni tänka er hur ledsen jag blev?) smink och laakso. jag har ingen som helst aning om hur mycket pengar jag har heller, femhundra eller så? äh, det får duga.

jag är trött och jag fryser. balsam är inte bra för mig förresten, nu är mitt hår sådär äckligt mjukt igen. jag babblar bara nu, va? jo. men jobbiga saker blir jobbigt i längden och icke-jobbiga saker blir... trist. jag drömde att detektivbyrån spelade i kyrkan här igår natt. jon var med, fast det var inte jon utan en tant. det var bara runt trettio personer där, och jag var förstås den enda som gillade dem. ytterst fint. äääääähk jag vill tvätta håret, få bort all sabla extra-glansighet-på-tub.

jag är tråkig. gah.
2010-02-17 ? 21:31:12

misery and harmony

jag hade tänkt bleka min utväxt i veckan och färga rosa igen eftersom det inte precis är meningen att sån här färg ska hålla en månad. jag fick välja hårfärg över telefon åt min låtsasmor som är en sådan som köper precis vad som helst bara det ser bra ut på framsidan av paketet och eftersom det jag brukar ta var slut blev det toningsschampo som blekte en till två nyanser. det sög, surprise surprise. min utväxt blev yttepyttelite ljusare (hudfärgad åtminstone) och resten är fortfarande knallrosa och i övrigt har det bara blivit mer slitet under än månader av brutal misshandling med superstarkt blekmedel, total avsaknad av balsam och mängder av hårspray. nice, anna. jag ska i alla fall köpa bra skit imorgon och jag lovar att ta balsam den här gången. sen börjar det nog bli dags att klippa av allt.

annars börjar mina kompisar bli oroliga över att jag smäller huvudet i väggen hela tiden och aldrig äter och jag också för de kommer aldrig att fatta varför och precis hur illa det är. jag borde inte göra så, förlåt. men. vad gör man inte för att för en gångs skull bli nöjd?


jag äter en kaka just nu. no need to worry. tranbär och vit choklad är nog den bästa kombinationen som någonsin upptäckts.

helt irrellevant till rubriken, awesome
slagsmålsklubben - erd ist froh:
2010-02-14 ? 18:11:42

misery is a place in me

jag är dålig på alla sätt och vis och borde skjutas. glad alla hjärtans dag.

broder daniel - work:
2010-02-13 ? 12:56:36

spending warm summer days indoors

den senaste veckan har gått ganska mycket upp och ner. men alla dalar är mest på grund av att jag är totalt jävla dum i huvudet, så det är okej. fina vänner bra böcker telefonsamtal mitt i natten gymnasieval sims foton man glömt bort är sånt som gör att allting ändå blir fint.

jag har framkallat min uråldriga film, äntligen! lite såhär har det senaste halvåret sett ut.
slagsmålsklubben - malmö beach night party:
2010-02-05 ? 22:48:28

räv åker till japan

jag har egentligen ganska så mycket läxor i tyska, kemi, musik, hemkunskap, svenska, biologi, engelska, det mesta. men istället har jag börjat titta ohälsosamt mycket på guds tre flickor. varför? det är emokids med. ohoho. nejmen. ganska nöjd med allt. jag är aldrig ensam längre, i alla fall inte i skolan. bestämmer man sig för något så går det. vill man inte vara ensam sätter man sig bredvid ensammaste killen i klassen på lektionerna och plötsligt är man inte ensam, alls. jag har löjliga mängder läxor just nu men det tänker jag skita i, bara för att allting är fint och kommer lösa sig till slut.känns som att det behövs något fint och stillsamt idag.
slagsmålsklubben - fox goes to japan in order to meet other ninja foxes in the tribe of hokkaido:
2010-02-02 ? 23:23:14

.

"jag önskar alla var som dig."

2010-02-02 ? 23:07:24

NEJ VICTOR, DU FÅR INTE LÄSA.
igår var jag inne i staden och.... du läser va? fy, victor! schas!


så. nu borde han vara borta. om inte, skyll dig själv. :@
victor fyller år snart, den tjugonionde februari närmare bestämt, och allstå är det inte alls snart utan om två år men ni fattar. så jag åkte in till staden och hittade en fantastiskt fin t-shirt. svinigt dyr, men det är victor så det är okej. och hans julklapp var gratis. hahaha.


nu är det bara ett återstående problem: victor är väldigt väldigt smal. men jag har tänkt köpa tygpennor ganska länge och det här är ett perfekt tillfälle för den här skulle man kunna göra förbannat snygg.
"FAT PEOPLE ARE HARD TO KIDNAP - but that doesn't keep me from trying"
"FAT PEOPLE ARE HARD TO KIDNAP - i learned that the hard way"
eller nåt sånt. eller så låter jag det vara, för det är redan awesome.

i lördags kväll gick jag på upptäcksfärd här hemma och hittade min pappas gamla glasögon. de är från tidigt åttiotal och så starka att man nästan snubblar, men om jag kisar kan jag faktiskt se i dem och det räcker för mig. jag hade dem i skolan idag och fick ganska många fina komplimanger för dem. en tjej i min parallellklass, som jag träffar varje dag, frågade om jag hade skaffat glasögon. jag har haft tjocka svarta plastbågar i över ett år. alltså... eh. nåja, jag tycker om min pappas glasögon.

well det var allt för nu. jag har inte skrivit på länge här men saker är ganska bra och eftersom det här är en gnällblogg borde det vara något bra.

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign