2010-03-31 ? 22:09:06

inte att glömma

och en massa cyberkramar och cyberglass till martina, för det förtjänar hon. <3
2010-03-31 ? 19:27:54

LAAA-LA, LA-LA-LA-LA LA LAAA-LA

nu har jag varit jätteemo i flera dagar och jag har inte bloggat om det! cheezus, framsteg anna! :D

nämen. jag har mest lyssnat på fin musik i stora hörlurar som jag stulit från min pappa, tagit mängder av egokort, målat eyeliner som om jag var tretton år igen och läst en väldig massa böcker. och varit en del på sjukhuset. och gråtit. ganska mycket. men det blir ju bra sen. förhoppningsvis. usch måste sluta vara så jävla kryptisk men ni får veta sen, just nu är det bara förjävligt.

jag sitter och scannar in min senaste film just nu. det är mördande tråkigt, dessutom piper scanner jättehögt för varje ruta den håller på med. uuuurgh.


detektibyrån - ceneration celebration (eller här för gullig video):
2010-03-27 ? 17:23:30

i damn you, aussie girl // kent

jag har tänkt mer på det där med kentism. fan vad grymt det skulle vara, ändå.

15 mars är den viktigaste dagen inom kentismen. kent, verkligen och du & jag döden släpptes då, och det firas med att släkt och vänner samlas för att ge varandra presenter, (skivor, inramade bilder på sami osv) sjunga kentsånger och läsa intervjuer tillsammans.
16 mars, 2 oktober, 20 januari och 28 maj firas som dagarna då hjältar föddes. kentister skrier kärleksförklaringar på facebook och bakar tårtor.
alla kentister har också sina egna högtider. första gången man gick på en konsert med dem, när man fick sin första kyss till utan dina andetag, dagen man insåg att kent är ju faktiskt bra, när man köpte sin första kentskiva osv.
en kentist ska vara vänlig och taktfull och inte trycka kents musik på någon annan (att uppmuntra folk till att lyssna på dem är däremot bra). en kentist får vara ledsen ett tag, sen lyssnar man på jag ill inte vara rädd, ser de fina sakerna i världen igen och försöker må bra. en kentist ska aldrig tycka illa om någon för att denne lyssnar på kent, utan istället vara glad för att hon eller han har fasligt bra musiksmak. en kentist borde någon gång i sitt liv gå på festival (pilgrimsfärd, ni vet). och kentister ska vara accepterande. annars överlever man inte.


börjar tycka om det där halsbandet. även om jag mest ser ut som en snobb.

laakso - aussie girl:

2010-03-26 ? 21:58:58

angående det här med religion


jag har kommit fram till den ultimata religionen: kentism.

1. jocke finns. det går helt enkelt inte att protestera mot.
2. om man ber till jocke så vet man redan att han inte hör och så slipper man bli besviken på att ens böner inte blir besvarade.
3. det är jätteindie att inte höra till en världsreligion och vem vill inte vara jätteindie?
4. jag har sett jocke, alltså är jag profet. awesome.
5. om man ser på alla religioner världen över har de två saker gemensamt: sammanhållning och tron på tron. jag tror att ungefär 99% av alla religiösa inte gör ett aktivt val utan bara föds in i traditioner och tankesätt. med andra ord spelar det ingen roll vad man tror, bara att man tror. och då funkar det ju lika bra med fin musik som en gud utan konkreta bevis.

yes. jag har övergått till att prata med joakim istället för att skriva ner allt jag tänker. det funkar ganska bra, faktiskt. consider me a newly saved kentist.
2010-03-23 ? 20:24:01

i'll fight for every breath

idag fick jag en julklapp. att den är sjukt gullig och det finaste jag sett på länge väger upp långt och väl mot att den är tre månader sen.

(tack victor <3)

allt flyter på. jag ägnar skoldagarna åt att håna islam med en pojke i min klass, rasterna åt en extremt skruvad bok och retsen av tiden åt mest ingenting. imorgon ska jag träffa emilia i alla fall. det blir fint.

kill hannah - believer

(adolf krunegård är förstås ett sånt där übergulligt internt skämt. när victor klippte sig såg han ut som en blandning av hitler och markus krunegård och därav adolf krunegård. fniss.)
2010-03-20 ? 10:50:29

10:50

åh HEJ.

jag var med i en mattetävling igår. det känns inte så lite random, men ja. min far är jätteduktig på matte och fysik och sånt, därför är jag också bra. det gick helt okej, åttonde plats av femton lag. yay.

sedan vandrade jag iväg till stora centrum i linköping, satt hos simon vid hans praoplats och fick en massa gratis juice i tre timmar. också ganska fint. jag hann köpa två böcker, men ingen ny film till kameran. det får bli en annan gång.

den sista tiden har jag hunnit prata löjligt mycket i telefon, upptäcka att jag är kompis med en flicka i grönt hår och öh. ja. mått bra.
2010-03-17 ? 18:36:05

för att vi andas tänker känner samma sak

"vi får se när det känns rätt." my ass. det kommer aldrig kännas rätt. snart gör jag som morrissey, lever i celibat och låtsas som att jag inte tycker om pojkar.

kent - det finns inga ord:
2010-03-13 ? 18:29:31

lookin' awesome!


:D
2010-03-13 ? 18:04:08

a timekill to die for

eftersom jag är en klant har jag laddat ner två versioner av harry potter och de vises sten, bara ifall en av dem inte skulle funka. vad händer? jo, den första har ingen text. den andra stannar efter trettiotvå sekunder när allt man har hunnit se är privet drive-skylten och en uggla. vlc har någon sorts lagningsfunktion med varningstexten "det kan ta lång tid", men jag testade det. efter ungefär en timme var den klar. och jag? jag stängde av så att allt försvann. jag testade igen och gick från datorn under precis så lång tid att den hann bli klar och stänga av sig själv.

nu medan jag väntar på mitt tredje försök ska jag berätta lite om mitt senaste beroende. det heter robot unicorn attack och är det mest fantastiska spel jag någonsin har sett. man är en liten robotenhörning som i takt till världens bästa musik hoppar mellan svävande klippblock, täckta av lila gräs. till skillnad från alla andra spel ska man inte springa rakt in i de fina stjärnorna, då dör man en ganska brutal död. istället måste man spränga dem med en regnbåge.


det här är så random att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. jag älskar det.

erasure - always:
2010-03-12 ? 16:00:37

idag är röd

nu ska jag göra dagens goda gärning och bränna hela kents diskografi på min pappas skivor åt idioten simon som bara har hört columbus. sedan ska jag åka in till stora staden linköping och se alice i underlandet, den verkar himla fin.

jag mår så SANSLÖST bra. jag har fortfarande ett lyckorus efter i onsdags. och tisdags. och i natt. det känns som att allting kommer bli okej även om allt bara är en sörja, om man nu får göra så fula saker som att citera sig själv.

fast jag kommer nog aldrig att lära mig tycka om vapen & ammunition. sundance kid och socker, ohja, men duett och sverige, nä. de är fina ändå.
2010-03-11 ? 09:04:44

KENT


jag tror att det var precis där när de började spela som jag insåg att jag hör inte hemma där. men precis då struntade jag fullständigt i det eftersom allt var alldeles för fint för att hata. kent var vackert, jag blev totalt mosad, hopklämd bakom långa svettiga killar, trampad på och fick sådan syre/vätske/energibrist att jag kollapsade mitt under mannen i den vita hatten men det var så obeskrivbart vackert ändå. oh jocke, how i love you. det finns fler bilder i min nedlagda blogg eftersom jag kan ha större bilder där, de blev ganska bra så hey titta! slutligen, tack till alla som var där och vrålade. <3

kent - sjukhus (studioversion, men ändå):
2010-03-09 ? 07:40:19

i hate walking on you

jag hade förberett världens emoinlägg men det är tydligen totalt meningslöst, tacktacktack krisssss! kent blir bra. kanske josse-skiten blir bra. vem vet.

laakso - västerbron (mest för att den är fin):
2010-03-08 ? 16:04:11

saker någon borde ha sagt för länge sedan

men som ingen har sagt till mig.

det kommer alltid att finnas människor som ser ner på dig, som tror att de är bättre än du. det är de inte. det kommer aldrig att finnas någon som är bättre än dig. du är bäst, och det finns ingen annan än du själv och folk du har gjort illa som letar fel hos dig. alla andra tycker att du är vacker. ta vara på vem du är, gräv inte ner dig och gör dig osynlig. just precis du är bäst. låter du andra se det kommer du inte behöva tänka motsatsen någon mer gång.
2010-03-08 ? 15:21:54

lyssnar för mycket på laakso och drar ner mig själv

tears tears tears more worthless tear, they do nothing but tear down what i've built. i've always seen the end of bad things, but this time is the first time. oh yeah, this time is the first time that i've been thinking of giving up on life. oh yeah, this time is the first time that i've been thinking of giving up on life. but i can't.

nu återstår alltså valet att gå ensam eller att skita i att gå alls, irra runt i stan i sex timmar och låtsas att man gick och att det var fantastiskt. jag vet ju att det kommer att krossa mig. jag vet ju att jag kommer gråta över att jag är så förbannat patetisk precis hela tiden. så varför ska jag tvinga på mig det? för att det är sån jag är. fan, anna.


laakso - i can't stop:
2010-03-06 ? 16:27:33

harry, the awesome blue fox

jag var hemma hos simon igår och blev kär i hans hus. alltså. det är LÖJLIGT vackert, som taget ur en inredningstidning. spetsgardiner, oljemålningar och blommiga tapeter överallt. jag blev arg över att inte ha någon kamera, speciellt när jag kom ut och såg en klar stjärnhimmel för första gången på säkert flera år (har ni hört uttrycket ljusförorening? det händer i småbyar också). nåja. jag kom äntligen någon vart med musiken som ska vara klar om en månad eller så (rubriken är låttilteln förresten. tror jag. om det inte blir för töntigt). och tvingades titta på hanna montana och halkade på blankis, slog i svanskotan och kan knappt gå nu, men det är helt okej.

jag tror jag ska spela sims nu, så jag slipper röra mig. hurr hurr.

kill hannah - the songs that saved my life:


jag har faktiskt börjat lyssna ganska mycket på dem. och jag har inga bilder. mwahahaha.
2010-03-04 ? 16:27:50

bygg nåt vackert som krossar allt

jag hade prov om andra världskriget i tisdags och det kändes faktiskt bra efteråt. det gjorde det efter förra so-provet också, men då grät jag å andra sidan konstant innan för att jag visste att det inte skulle gå bra för att det var så satans mycket på en gång. och så har jag lämnat in hemkunskapen nu. det blev inte mvg, jag hann inte vsra på de frågorna, men jag kanske kan få vg och det är ganska bra ändå. nu är allt lugnt i skolan och det känns ganska bra.

men... jag borde sluta låtsas att jag är den lugna sansade av oss två för det är jag inte. jag hatar att jag är en sån satans idiot, vet aldrig vad jag borde säga. och jag är inte kär jag är inte kär jag är inte kär jag är kär jag är inte kär. det kan jag inte vara för då skulle allt gå åt helvete. han jämförde oss med brasved, minsta lilla gnista skulle få allt att flamma upp till något vackert. men när det brunnit ner finns inget kvar, bara två högar aska. ingen som tröstar när man hatar allt, ingen som gör en glad bara genom att finnas där. usch. fasen.

nä. nu ska jag skriva till nora så att man kommer iväg på den där förbannade konserten. jag hatar kent och allt de river ner i mig. men det är ju vackert.

kent - krossa allt:
åh. nora har inte loggat in på bilddagboken på en månad. bra, anna.

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign