2012-06-25 ? 22:36:41

borås och fisheye

jag tog bussen mot borås och victor i onsdags. kramades och sådant och gjorde inte mycket annat innan vi och tom och anna och typ hela bexell-släkten åkte ut till stugan över midsommar. grillade quorn och majs och sov i den största säng jag någonsin har legat i (och lyckades ändå knuffa victor längst ut på kanten i sömnen <3), pratade med syskon och farföräldrar och kusiner och pojkväns pappas gymnasiekompisar och hade det fint. åkte hem till borås igen, tittade på en massa tarantino-filmer (blir bara mer och mer kär för varje jag ser!) och hade mysfrukost med en enorm jävla pesto- och mozzarellamacka från orion och reservoir dogs. åkte genom ett ösregn till linköping igår och egentligen vill jag bara tillbaka men min säng är bäst och yay-jag-är-hos-victor-glädjen räcker ganska länge oooooch...

så fort jag kom innanför dörren glädjeskuttade jag uppför trappan och hittade min jättejättejättefina låda från samyang med världens bästa och underbaraste objektiv inuti.






åh, jag kommer ha så mycket bilder på liten <3 i alla fall. åkte in till stan och shoppade loss lite ;););) eller, ja, jag framkallade två filmer och köpte, efter flera år av motstånd, the sims 3. simset får vänta tills i helgen, jag måste ta ett tårfyllt farväl av min åttagenerationersfamilj i tvåan först. så nu har jag bara typ åttio foton att scanna in (med pappas nya asfräna scanner) och jag har klarat av sju hittills. woooh partey
2012-06-25 ? 03:25:19

halv fyra. borde sova.




2012-06-25 ? 01:43:19

kvart i två och jag är inte ens halvvägs färdig

SWEET JESUS VARFÖR TOG JAG SÅ SATANS MYCKET BILDER PÅ MINIGOLFEN
2012-06-25 ? 00:11:43

liten är väldigt söt

jag har massor att skriva för det har hänt massor trevliga grejer men mitt rövhål till pojkvän tvingar mig att sortera och redigera alla biljarder bilder från kalmar så just nu har jag 42 bilder öppna i photoshop så min dator mår inte så bra, men jag kan ju börja med den enda jag har hunnit redigera än och så kan ni ju dra lite slutsatser om vad jag kommer lägga upp för bilder imorgon.
2012-06-19 ? 23:22:58

jag känner mig som världens douche just nu

men såhär är det: jag har sparat till ett Samyang Fisheye 8mm f/3.5 + en iPod Touch hur länge som helst. Det gick ju lite sådär med en enorm jävla beställning från Drop Dead, en satans massa andra onödiga köp, borttappad plånbok och så vidare, men i alla fall, jag har försökt. För någon vecka sedan sade min far att jag kunde få en present, vad ville jag ha helst? så nu har han beställt ett objektiv till mig. Idag fick jag 2000 kr av Mats. Ja, jag har känt honom länge, ja, han är ihop med min mor, ja, han är snuskigt rik, men alltså. 2000 bara sådär. Jag har börjat leta efter en mobil eftersom min sakta men säkert har fallit i bitar sedan sportlovet, men upptäckt att allt som finns är 1) Nokia C3, rosa med typ holländskt tangentbord, om man köper på väääääldigt suspekta hemsidor, 2) hybridtelefoner med både touchskärm och qwerty-tangentbord, jättedyra och jag tänker inte betala för en touchskärm jag inte behöver, eller 3) SVINDYRA Blackberrys och, nä, det är inte värt det. Ooooch, eftersom jag inte haft någon ny mobil sedan typ fyran tänker min far betala en (begagnad) iPhone (3GS, SÅ bortskämd är jag inte) åt mig.

Har nu alltså fått allt jag vill ha plus en jävla massa pengar.
Jag klagar inte.
2012-06-18 ? 23:45:28

fuckfuckfuckfuck

jag kan inte fortsätta titta på fringe på nätterna
jag har så sjukt ont i magen och jag kommer drömma om the observer och faaaaan
jag är rädd
2012-06-18 ? 20:49:37

18

▲ åker till borås i övermorgon. det är ganska fint. jag gillar borås.
▲ jag är halvvägs in i säsong två av fringe och satan vad bra det är. gene är bäst och jag har precis fått bekräftat att han är med i hela serien. woooh
▲ jag känner mig så fruktansvärt bortskämd ibland men för några dagar sedan knackade far på min dörr och sade att jag kunde få en liten sommarpresent, så när jag kommer hem till det förhoppningsvis ett samyang 8mm och väntar på mig. aaaah lycka
▲ hela telefonjakten har skitit sig för mig, allt som finns är svindyra blackberrys, sååå det lär bli en iphone och jag får a farväl av ickekonformist-hipster-annie.
▲ och nu ska jag titta på ännu mer fringe lololol jag behöver ett liv
2012-06-16 ? 12:48:22

hoooooooly shit

säsong 1 episod 15 är det sjukaste och läskigaste jag sett på länge
ingen bra idé att titta på det precis innan man somnar
2012-06-15 ? 20:02:51

onsdag torsdag fredag

jag har varit på dåligt humör utan anledning i en vecka och det börjar bli jobbigt ugh. det enda jag står ut med är att kramas med victor, gräva ner mig under täcket och titta på fringe och sitta i en dunkel källare med killar som spelar mass effect. och under alla dessa tre somnar jag ändå. men detta kommer ändå bli ett jättejättespännande inlägg med en ännu mer spännande plottwist i slutet. HANG IN THERE.

i torsdags skulle min kusin ta studenten, det tyckte jag lät trevligt så jag hoppade på ett tåg till kalmar. jag hade klänning och ändå en satans massa packning så när han hade sprungit ut och alla familjemedlemmar var på väg hem till öland, och jag hade tänkt säga hej till victor som av en slump råkade befinna sig just i kalmar just då, upptäckte jag elva missade samtal den senaste halvtimmen. efter miljarder missförstånd, en pojkvän i en bil på öland och ganska mycket väntetid fick jag säga hej och pussa på en pojkvän. stackars benjamin fick köra tillbaka till öland, jag agerade fotograf när The Destroyer of Victor och The Destroyer of Benjamin (aka benjamin och victor) var sjukt manliga och spelade minigolf och på kvällen var det "fest" hos christian, mest bara en massa trevliga människor (och lajvare..............) som hängde. det var jättefint och sedan åkte jag hem och jag har inte gjort någonting sedan dess. sims och fringe, det är så jag kommer tillbringa hela sommaren. jag har fortfarande inte fått mina bilder, men jag ska träffa victor nästa helg igen så NÄSTA SÖNDAG är jag hemma med min älskade kamera och studentbilder, och om jag kan förmå mig själv till att göra av med alla mina pengar kan jag framkalla både min tri-x och min fuji superia.



och nu över till vad alla har längtat efter; JAG HAR BLIVIT AV MED MIN PLÅNBOK. igen. i kalmar. och den här gången hade jag sådan fruktansvärd tur att min morbror lyckades få reda på det och ska skicka upp den hit, men ändå. två plånböcker på två veckor, ganska illa. fuuuuck.
2012-06-11 ? 20:38:21

horbyxor och emoöron



det är märkligt hur man förvandlas så fort man får tag på en stor väska. jag skulle in till stan och träffa min syster och ryckte tag i första bästa väska, min big-ass läderryggsäck. jag tog med mig tuggummi, handkräm och parfym. TUGGUMMI, HANDKRÄM OCH PARFYM. håller jag på att bli tjej?

och jag köpte kläder idag. jag ska inte köpa kläder ju. jag köpte kläder från bik bok och gina tricot och jag skäms över mig själv. men det var en jättejättemysig myströja och ett par shorts som faktiskt var mycket längre än de där satans jeans-trosorna som brukar finnas.

jag var på federal också, tänkte att jag äntligen skulle skaffa ett par ordentliga pluggar. jag tänkte att "med lite våld går allt!!" men felbedömde tydligen mina öron rätt rejält så nu sitter jag här med ett par pluggar på fem millimeter som jag inte får in. om någon har någon sorts smycke på fyra millimeter får ni gärna skänka det till mig.

2012-06-10 ? 20:09:39

jag tycker inte att han ska få någon bulle... han kan ju bli mätt

HEJ VÄRLDEEEN
jag är hemma!! det har varit en asfin vecka. åkte hemifrån i måndags som sagt (åh måndag, måndagen var hemsk. precis innan jag skulle hemifrån upptäckte jag att min plånbok var borta. fick panik och sprang och grät och skrek och letade precis överallt i fyrtiofem minuter, kom till skolan en halvtimme sent, grät och skrek lite till inför min lärare och fick lov att göra årets sista prov i höst istället. åkte hem med pappa, åt äggröra och lugnade ner mig lite innan jag åkte iväg till borås. pappa är bra) och kom hem för ett par timmar sedan. har haft det hur mysigt som helst. sett en och en halv säsong av game of thrones, träffat massor av (hans) kompisar, ätit epic frukost med ägg och melon och hallonjuice, haft det allmänt underbart med den underbaraste människa som finns. åh nej nu är jag jättejobbig flickvän igen, förlåt. jag upptäckte förresten en liiiten aning för sent att jag har råkat formatera mitt usb-minne så att det bara är macar som kan läsa det, så jag har inga bilder förrän på onsdag, vilket är väldigt bra för alla som läser det här, för då slipper ni alla victors överjävliga grimaser.
2012-06-09 ? 17:10:34

studenten och sånt

hei
victor klagar på att jag inte bloggar
vilket betyder att han är dum i huvudet för jag har tillbringat mesta tiden av den senaste veckan i hans säng
och nu skriker han på mig att jag är dålig för att jag trycker alt+c för att fittangentbordet inte har någon command-knapp
jag hatar windows
men i alla fall
han tog studenten igår
han var jättefin
det var inte alla andra i stan
hatar skitmusiken de spelar så att öronen sprängs
seriöst, LITE originell kan man i alla fall vara
vi ska fan ha kasta sten nästa år
öh
just det
victor ville från första början gå ut på kvällen men jag är 17 osv, sedan skulle hela klassen ha fest men hela klassen blev skitarga på varandra dagen innan
så vi satt bara hemma hos jacob hela kvällen
det ägde, för jag behövde inte vara i stan alls förutom när alla studenter var hemma hos sina föräldrar och spydde hos dem istället, score
victor var jättejättejättegullig i kavaj och jag har massa foton, men det får vänta tills jag är hemma
oooooch jag ska iväg och titta på men in black om en timme
sen var det inte så mycket mer
kan ju inte ens ta cp-bilder i photobooth
men
JAG HAR SOMMARLOV FUCK YEH. HEJDÅ.
2012-06-03 ? 17:49:59

yep, sonny är sötast i världen

2012-06-02 ? 21:52:12

what i most feel like posting right now

dear anonymous members of raccoon society

i don't like you please die in a fire
is it just me or is it QUITE obvious which side is the fucked up, insulting, unwelcoming and really SHITTY side?
fucktards
2012-06-01 ? 21:29:43

lite fredagshat

Tittade på Lilla Sjöjungfrun för några dagar sedan.
Den här scenen är från dagen efter att hon fick ben.
Jag har kunnat gå i typ sexton år och jag kan inte ta ett steg i klackskor utan att ramla omkull.
Jag hatar er, Disney.
2012-06-01 ? 16:52:28

skojarduuuuuu

jag har hittat världens underbaraste baddräkt
den går bara upp till storlek 140/146
och jag är pytteliten och smal men jag har MYCKET större bröst än sist jag hade barnkläder
och den kostar fucking fyrahundra kronor inklusive frakt
men alltså
bdncdkglölägöäaalkjkdg


Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign