2010-08-30 ? 13:37:57

skolinlägg #2

och cornelia pratar om mat. hela hela _HELA_ tiden. fint.
2010-08-30 ? 10:38:48

skolinlägg #1

jag har mediakunskap och min lärare lyssnar på pussycat dolls. fint.
2010-08-26 ? 16:54:32

vain lintu tarvii pesää

jag säger bara
FUCK YES.
hade sovmorgon imorse, uppenbarligen. det ösregnade och direktbussen till skolan går inte vid nio, så jag fick GÅ tjugo minuter dit, kom för sent och fint MEN sofia döpte om mig till göran, det ni. jag hade utvecklingssamtal och varken eva eller min mor nämnde idrotten. hade matte och fick en ny bok (specmatte ftw). gick till station tillsammans med sofia, åkte hem och kom fram till att man nog inte är helt frisk om man kan mima till finska låtar. nuuuu ska jag bara hitta liten och filten och sen är allt ungefär så fint det kan bli.


laakso - minä ja jari
2010-08-26 ? 07:59:58

peanut butter jelly time

jag säger bara
FUCK YES.
såvida vi inte har matte idag kommer vi börja räkna ordentligt på tisdag och JAG ÄR KLART MED FÖRSTA KAPITLET. 84 uppgifter på två dagar är awesome även om matte a inte precis är svårt.

så. ja. jag kommer inte ihåg hur min mattelärare ser ut så jag kommer inte kunna prata om vad jag ska göra nu förrän om en vecka och alla som känner till exakt HUR nördig jag är vet att det inte är aschill utan åååååh i wants matte c. hursomhelst. myser med filten, har börjat läsa vargbröder för att jag inte har något annat att göra och längtar till nästa helg.


detektivbyrån - dansbanan:


(martina, yepsies vi behöver prata lite tror jag. och precis nu är vi aldrig inne på msn samtidigt längre. jaja. någon gång blir det. :D)
2010-08-24 ? 17:07:45

<3

2010-08-24 ? 17:03:29

he killed a policeman when he was thirteen

så jag pratade med pappa igår, han verkade inte bry sig alls lololol. jag hade idrott första lektionen och ont i magen hela morgonen. läraren verkar helt okej, men jag är södra sveriges största mes och började gråta ändå. vi får se hur det blir. fick en klapp på axeln av sofia. det var fint.

seeeedan bar det iväg till ortopeden. han klagade på mina skor och påpekade att jag går inåt med knäna med det skiter jag ärligt talat i, bara jag får LÅTSAS vara normal. min kära mor sade "jag hörde att du ska ut på vift" och fnittrade hysteriskt. gav henne den klassiska vad-fan-är-det-för-fel-på-dig-blicken och hahahaha det här kommer bli rätt underhållande.

jaja. nu återstår bara utvecklingssamtalet. och drar min mentor upp idrotten tänker jag hytta med näven och säga att det är bara mellan mig och hasse, hörru. nu ska jag räkna matte och mysa med en fleecefilt (min nya bästa kompis) och ha det fint och skratta lite till åt att passingoftime håller på att bli sämre än blondinbella.


(bild från mars, för det är så fint att matcha rosa och rött.)

the smiths - i want the one i can't have
(för att den är så happie att det krävdes en enorm viljestyrka att inte börja dansa mitt på gatan idag.)
(och den finns varken på spottify eller yotube. kul.)

2010-08-23 ? 18:57:34

emo cutcut

idag måste jag prata med pappa om att åka till borås om två veckor och herregud ni anar inte vilken överbeskyddande tölp han är. första lektionen imorgon måste jag prata med min idrottslärare, som jag inte ens har träffat, om varför jag inte har varit med på en enda lektion sedan höstterminen i sjuan. imorgon eftermiddag ska jag till ortopeden och träffa min kirurg och även om min fot är fin kommer det bli jobbigt som fan. på torsdag har jag utvecklingssamtal och då kommer jag behöva prata om idrotten IGEN och jag vill verkligen inte med det här. åh önskar jag gick i nian igen.
2010-08-23 ? 16:54:57

allt jag ser och hör

idag hade jag en pacman-kjol och kände mig asgrym. jag hade engelska och skrev diagnos sista lektionen, vettifasen om jag blev klar först men jag gick i alla fall först, trött och med en hundrakilosvikt på huvudet och behövde sova. sade hej till andreas, emil och axel och fick en utskällning av joel för att jag inte sade hej till honom, holy shit anna har kompisar. lev som en gris, dö som en hund började spelas och fjorton ynka låtar har nog aldrig haft sämre timing. ska läsa, äta choklad, vältra mig i självömkan och sova nu. hajdå.


markus krunegård - barn från rödastan:
2010-08-21 ? 01:08:57

sjunger med faller i gråt

mitt hjärta har inte tinnitus men det åker bergochdalbana precis hela tiden. ändrar åsikt om allting minst tio gånger om dagen. hatar min klass älskar min klass, hatar livet älskar livet, hatar honom älskar honom och det är väl så det ska vara när man är femton år. jag hade nollning idag och det var så sjuuuukt underbart att bara ränna runt på stan i fula kläder och skrika med en massa nittiotvåor, prata om politik och bara skita i allt ett litet tag. jag känner fortfarande att jag inte hör hemma där, att jag har hamnat fel och att de när som helst ska börja skratta åt hur dum i huvudet jag var som verkligen trodde att jag skulle få ha det fint på en fin skola, men det går väl över. det har gått fyra dagar och jag tror jag älskar hela MP1. prata med sofia hela rasterna, bara titta på cornelias minspel, gå på stan med kornelia efter skolan, skratta åt gamla lärare med astrid, satan vad fint.

det var ett bra tag sedan jag tog vettiga digitala bilder så här är poparN.


bob hund - världens bästa dåliga låt:
2010-08-18 ? 19:02:01

fina grejer

♥ min klass. vi är tolv stycken på en skola med tvåtusen elever och jag och en flicka från min gamla skola är de enda som känner varandra sedan tidigare, och alla verkar så himla himla gulliga.
♥ mp och min skola överhuvudtaget.
♥ tretton besökare igår. pussva.
♥ bob hund. varför i hela friden har jag inte lyssnat på dem tidigare?
♥ nittiotreor som pedagogiskt förklarar hur man ställer in autoläget på en nikon d60 medan man själv pedagogiskt förklarar att jag kunde antagligen mer om kameror för två år sedan än du gör nu.
♥ det här. allt. även om jag sovit ungefär åtta timmar de senaste två dygnen.


bob hund - omringad av hjälp:
2010-08-17 ? 08:04:07

leker krig med min framtid

jag sov två timmar inatt och idag börjar jag i en ny klass. då återstår bara att se om jag bli zombie eller hyper av att inte sova.

och jag är born to be fjortisboi.


bob hund - leker krig:

2010-08-16 ? 19:13:36

det är bara minnen för livet

han smakar tuggummi. inte så konstigt eftersom han jämt tuggar tuggummi. det som känns konstigast är väl att jag vet det. för...  jag vet inte. känner mig väldigt väldigt väldigt dum bara. att jag tänkte något annat. det var han hela tiden. satans pucko. det är rätt fint ändå.


kent - visslaren
2010-08-15 ? 12:27:46

one one one one

igår började jag läsa en bok, gav upp, började på en ny, gav upp, blev galen av tristess och lade mig att lyssna på yann tiersen, smk och village people i två timmar. idag fyller min kära låtsaslåtsasmor år så jag har bakat en morotskaka med en jävla massa glasyr och strössel. imorgon kommer jag bita sönder naglarna i några timmar och krama victor tills hans stryps. på tisdag börjar jag gymnasiet och jag borde vara helvetiskt nervös men jag tror att nervositeten för imorgon har tagit död på det mesta.


hello saferide - 25 days:
2010-08-14 ? 19:23:48

the worst case scenario is what we've been through

min pappa och hans sambo är på mini-kräftskiva hos min granne. jag äter inte kräftor och skulle mest sitta i ett hörn och lyssna på när de andra pratar, så det kändes rätt meningslöst att följa med. såååå just nu överväger jag om jag ska spela sims (måste ju se till att uslingarna dör snart) eller äta västerbottenpaj och titta på digimon (som sagt trettioåtta to go, och västerbottenpaj är inte så lite nomnom). tills vidare blir det enmansdisco till laakso. och skutta runt och vara glad över att det är två dagar kvar.


TITTA VAD SÖT LIKSOM.

laakso - worst case scenario:
2010-08-13 ? 14:23:51

DIGIVOLVE INTO ULTIMATE

idag är det min sista vettiga dag på sommarlovet och jag skulle kunna säga att gud vad jag hatar mig själv för att jag har slösat bort den, men det gör jag inte, för det här är sista dagen jag KAN slösa bort. jag har spelat sims och tittat på digimon. bara trettioåtta avsnitt kvar att första säsongen nu. i alla fall. jag vaknade av att två skator knackade på mitt fönster idag. rätt... läskigt. faktiskt. jag har ätit två jordnötssmörmackor, en liten skål sallad och en större skål glass med o'boy idag och bortsett från att hämta posten har jag inte satt en fot utanför dörren. jag kanske borde göra det snart. för jag har verkligen ingenting annat att göra. simsfamiljen jag spelar på just nu är fyra åldringar som inte gör annat än att plocka pengar från sina pengaträd dagarna i ändå. uuuuhr. om jag fortsätter skriva kommer jag aldrig sluta. bäst jag avbryter. PUSS.


one man freac show - what i've planned:
2010-08-12 ? 11:51:45

nej gud jag har inte blivit märkvärdig inte alls

jag drömde om pandor inatt. snöpandor var det, helt vita förutom nosen och öronen. tror att det var folk i mumindräkter och müsli inblandat också.

eh. ja. lyssnar på säkert! hon är fin, hon. jag har bränt en skiva att ge till victor men jag har lyssnat på den konstant i ett par veckor, så det kan bli rätt svårt att ge ifrån sig den. disco, noiserock, tinnitus i hjärtat och sånt.

åh hej. nu ska jag se om vi har något mumisgt salladshuvud hemma och titta på pokemon.

VAD FAAAAAAAAAAAAN är det för fel på mig? :(((( digimon heter det, pokemon är inte ens bra. :(


markus krunegård - hela livet var ett disco:
2010-08-11 ? 16:28:17

oh you laddergoat you so random


den svenska björnstammen - kärlekens matadorer:
2010-08-10 ? 16:46:21

the things i want to say to you get lost before they come

som sagt, jag stal en affisch från ett danskt elskåp. linkin park. som jag inte har lyssnat på alls sedan jag var tretton år och hade för mycket kajal. så jag gav dem ett till försök, eftersom det känns aningen korkat att ha en affisch med ett band man inte lyssnar på på väggen. så jag letade efter dem på spotify, lyssnade lite. lyssnade genom tre album. och kan bara säga att shit vad de är underskattade. jag hittade in between och hoppade nästan till för att den är så... rätt. bara. kanske d som fortfarande spökar i huvudet på mig. jag är uppenbarligen inte så bra på att ignorera och glömma.


linkin park - in between:
2010-08-07 ? 21:04:57

crossprocessing








































diafilm framkallad i c-41, negativkemikalier. det var meningen att det skulle bli jättemycket kontrast och jättestarka färger, men min scanner är uppenbarligen så bra att den rättar till det automatiskt. lite häftigt blev det i alla fall. :3
2010-08-07 ? 16:06:43

även inbitna bloggare har sin charm

dag 1, måndag: skuttade på ett tåg till malmö, bytte och for vidare till köpenhamn. irrade runt efter hotellet ett litet tag men kom fram välbehållen. mor och syster beställde massage på spat bredvid, sedan bar det av mot ströget. jag såg en turk som såg helt normal ut bortsett från helskägg och turban och en hiphopaffär som hette drop dead och blev lite upprörd. åt världens största mjukglass (jag skojar inte. jag har bildbevis) och min käre låtsaspappa, som helt enkelt har lite för mycket pengar, talade om för mig och syster att vi fick ett tusen danska kronor. fjortisen inuti mig jublade av lycka. jag var helt övertygad om att weekday hade stängt, men jag hittade en mysetröja på h&m och när jag väl kom fram till weekday var det öppet. fjortisen inuti mig jublade lite högre och det slutade med att jag gjorde av med 850 danska kronor på en halvtimme. DET är skillat. åt fancy middag på en fancy restaurang och rev ner en affisch med ett band jag inte lyssnar på om en konsert jag definitivt inte kommer gå på från ett elskåp. fick ett hej-jag-saknar-dig-sms från victor och precis fjorton sekunder senare ett hej-sms från d och sen kunde jag inte somna.

dag 2, tisdag: åkte vidare till tyskland med fem olika tåg. det första som slog mig var att tyskar överlag är extremt fula, under fyra dagar såg jag fler människor i hockeyfrilla än snygga människor. tittade väldigt mycket på gossip girl och kommer inte ihåg något mer alls.

dag 3, onsdag: träffade min morbror + moster + kusin. kusin visade sig vara sjukt gangsta och sjukt duktig på beatboxing. upptäckte att jag inte är alltför hemsk på tyska och blev glad.

dag 4, torsdag: gick ner till stranden som var hur fin som helst. säkert flera mil lång med vit finkornig sand fylld med fina snäckor och folk som flög med drakar överallt. åh så mysigt.

dag 5, fredag: var trött och ville hem. skulle åka sex olika tåg på en dag, tack vare sj blev det sju och det tog tretton timmar. som om inte det var nog blev vi ivägschasade från våra platser för en sjuttioårig rullstolsbunden gubbe. vi hamnade i förstaklass, sen kom människorna som hade "våra" platser och ville sitta där och vi blev ivägskickade till våra vanliga platser. gubben hade kissat på sig, på mitt säte, och hela vagnen stank. med en halvtimmes resa kvar hade vi släpat runt fyra väskor i hela tåget flera gånger och hamnat i restaurangvagnen. sj borde dödas.

dag 6, lördag: åkte in till stan. träffade inte d. har knappt ätit något och tänker ägna hela kvällen åt att scanna min nya filmrulle. vänta er en bildbomb.

kent - gamla ullevi:
2010-08-02 ? 09:00:31

obviously something's gotta be done

or else i'll
end up
like one big bleading heart
and that's not good at all


idag ska jag åka till danmark. om två timmar, närmare bestämt. imorgon åker jag vidare till tysklands nordkust, till en stad där mamma alltid var när hon var liten. antingen så blir det bra för att jag slipper ha någon kontakt med omvärlden, eller så blir jag galen av att inte kunna smsa victor och säga att hurru, jag saknar dig. dessutom kommer min kära mor fråga ut mig om precis allting om honom. men när man vet vad en människa har för skostorlek kan man inte klaga.

tjohej. kul vecka det kommer bli.


laakso - high drama:

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign