2012-01-29 ? 22:39:18

punkt

hej-jag-har-det-ganska-bra-men-jag-saknar-victor-fast-det-är-sju-timmar-sedan-jag-såg-honom-för-jag-vet-att-det-är-tolv-dagar-kvar-tills-han-är-här-och-ingen-människa-förtjänar-någonsin-att-vara-ifrån-den-man-älskar-såhär-mycket-och-jag-borde-verkligen-sova-men-jag-vill-inte-vara-ensam

JAG ÄLSKAR DIG
SÅ JAG VET INTE VAD
SOM ATT HJÄRTAT SPRICKER OCH VÄRLDEN EXPLODERAR FÖR ATT JAG BLIR SÅ GLAD NÄR JAG ÄR MED DIG
FÖR ATT JAG ÄR SÅ LYCKLIG ÖVER FÅ VARA DIN
och jag vill vara kvar hos dig

2012-01-29 ? 20:30:07

Sonny


Här är tre av sakerna jag köpte från Cdon (resten är importerade från USA, så de är inte framme än. Jag tänkte berätta lite om skivan i mitten och börjar med det här:


Och nu tänker ni antagligen "vad fan har det här med Skrillex att göra?" Jo serni, det här har ganska mycket med Skrillex att göra. När jag var tretton år gammal och såg ut såhär så fanns det en nittionårig amerikansk pojke vid namn Sonny Moore som sjöng i ett band som hette From First To Last. Jag gillade faktiskt aldrig riktig emo, förutom just FFTL. De var skitbra, Sonny sjöng fantastiskt och skrev riktigt bra musik (och han var väldigt väldigt väldigt snygg hoho). Så blonderade jag både mitt hår och min musiksmak och plötsligt var det Jocke Berg med en prydlig och välklippt frisyr istället för Sonnys kolsvarta rufs. För ett bra tag sedan hörde jag talas om Skrillex men jag bryr mig aldrig någonsin om nya hippa band så det dröjde ända till..... hösten 2010, tror jag, innan jag upptäckte att OMGGGGGGGG DET DÄR ÄR JU SONNY. Så jag lyssnade och tänkte först HERREGUD VAD HAR HAN GJORT MED SIG SJÄLV men det var ju Sonny så jag lyssnade ett tag till och insåg att det var helt okej, ganska bra. Så jag köpte Scary Monsters & Nice Sprites och lyssnade oändligt på den när jag precis hade fått den och än idag fortfarande lite för mycket för att vara helt okej. Det var liksom inte RIKTIG dubstep utan mer vanlig electro med dubstepinslag blandat med sådant här och det blir asbra. Nu för någon månad sedan släppte han en ny EP, Bangarang, och självklart lyssnade jag på den innan jag köpte den. Och det är... dubstep. Och faktiskt inte alls lika bra. Men det är fortfarande Skrillex och det funkar helt okej. Summit är riktigt fin och Breakin a Sweat är ganska bra. Han är extremt duktig i alla fall, det är betydligt mer MUSIK än i det lilla jag lyssnat på av andra dubstepartister. Och, för att citera Victor, det är ganska modigt av honom att göra det här. Han gjorde ett par ganska halvmesiga EPs som alla älskade och nu gör han the real deal. Så, därför har jag lagt ut åttio spänn på Bangarang. Och kanske att jag lyckas manipulera mig själv till att älska den också.
2012-01-25 ? 21:02:44

måndag tisdag onsdag

Ååååh. Det är en väldigt speciellt känsla dagen innan studiedagar. Ingen stress av att somna tidigt för att inte hamna i zombiemode, faktiskt hinna med att göra ingenting och sedan ha huset för sig själv hela dagen. Bara chilla runt. Jag ska dock hinna tvätta ikväll, och läsa instuderingsfrågor till två jävla prov nästa vecka, sedan ska jag bara titta på Hot Fuzz och lägga beslag på sista iten av chokladkakan här hemma och LÄSA. Har äntligen lyckats komma någon vart med 1Q84. Och på fredag är historian inställd så jag åker en och en halv timme tidigare till Victor. whooooooo

Och appropå ingenting, jag köpte en brynskugga för ett tag sedan. Jag brukar inte bry mig vidare mycket om smink, förra året gick jag osminkad i två månader när min foundation tog slut, men det här alltså. Herrejesus vad det här ser ascoolt ut.






Och sist av allt: jag har äntligen beställt ett par hörlurar efter att mina förra gick sönder typ i november. Ett par vita från Koss blev det. Lite Placebo och Kill Hannah och en skiva som förtjänar ett helt inlägg för sig själv också OCH: SISTA SÄSONGEN AV LOST. Jag kan väl knappast jämföra mig med folk som tittat sedan starten och snällt fick vänta en vecka på att varje nytt avsnitt skulle komma och sedan allt exploderade för i sista avsnittet (vad jag har hört är det hur bra som helst) men jag sitter som på nålar, fy fan vad spänd jag är. Åååååååååh.
2012-01-22 ? 13:30:47

sonny gift dig med mig

för jag älskar dig

2012-01-20 ? 21:26:38

ovettigt inlägg

Jag har inte gjort någonting alls sedan sist. Så, nu är det avklarat.

Så istället tänkte jag skriva om något som kommer få Victor att bli helt galen; bodymods. Jag har en hel del planerat, men bara relativt diskreta grejer, inget som kommer få mig att sticka ut supermycket.

Först ut: TÖJNINGAR. Töjda örsnibbar är något av det absolut snyggaste jag vet (och får Victor att gråta blod (:D)). Egentligen får jag inte göra någonting alls "i ansiktet" förrän jag är arton (inom parantes eftersom min syster piercade helix när hon var typ femton och sedan när hör örsnibabr men inte resten av öronen till ansiktet?) men då jag hade så gott som helt igenväxta hål för ett halvår sedan och det bara är ett halvt år till kvar innan jag blir 18 har jag smygstartat. Nu får jag igenom tredubbla örhängen, gissar på att det är 2 mm. En och en halv centimeter eller så hade jag tänkt stanna på.

Nästa rubrik: PIERCINGAR. Nästan alla piercingar är snygga på rätt person men efter noga övervägningar har jag insett att nä, jag skulle inte bli särskilt snygg i det mesta. Läppiercingar skulle inte funka alls, septum skulle också bli fult, ögonbryn har jag aldrig gillat, earl kan jag inte ha eftersom glasögon är förjävla snyggt, och så vidare. Det enda jag kan komma på som jag tror jag skulle kunna passa riktigt bra i är smiley. Jag vet att den vandrar direkt, skaver på tänderna osv osv men vad fan. Det är värt det. Kinderna skulle också kunna funka, även om jag är rätt tveksamt, speciellt på grund av ärren man får.


Och sist men inte minst: TATUERINGAR. Jag tänker inte göra något jättegay som svalor eller fjädrar eller carpe diem eller tribaler i svanken. Usch. Dödsrelikerna är jag dock ganska säker på att jag vill ha, jag har älskat Harry sedan jag var sex bast och det är nog det enda väldigt oorginella jag inte tycker är helt fruktansvärt. Ovanför det nummer fyrtiotvå i någon flashig stil, också det hyllning till en av de underbaraste böcker som skrivits, awesomeface because of reasons och kinesiska (eller japanska? lite gulligare liksom) tecken för mat. Alla andra tatuerar in "kärlek", "hopp", "tro" och sådant äckelpäckel. Men jag gillar mat. Och så tänker jag göra en till som är sådär djup och symbolisk och jättejättejättesupermegagay att jag inte har berättat om det för någon alls.


(jag ritar snyggt på plattan, ohja)
2012-01-15 ? 22:50:15

Helgen, Radiobread och älskade Napoleon

Gick till skolan i jättegulliga hårspännet, epic snedlugg, superfluffigt hår, steampunk-halsband, kjolen, lårhöga strumpor och Docs. Gulligt. Historialäraren, enda lektionen jag hade, var förkyld, så genomgången om provet vi ska ha om tre veckor blev inställd för andra lektionen i rad. Stannade och pratade lite om uppsatsen, fick bögmycket instuderingsfrågor och gick iväg till stan.


Gick lös på Bengans. Var fett hipster och köpte Radiohead, Beatles och bob hund. Och en Harry Potter-almanacka. Hämtade herr Piktår.


Gick hem till mor. Lagade mat, fick den bästa present jag någonsin har fått (bättre än kaninlampan, allvarligt) och somnade alldeles för tidigt för att vara en vanlig fredag. Min dygnsrytm fuckas ur bara jag är i närheten av den där killen.


Gjorde absolut ingenting dagen efter. Diskade allt från dagen innan, åkte hem till far. Tittade på The Usual Suspects. Victor spillde ut saft. Skulle bara vila lite klockan tio, vaknade av att Victor skrek "klockan är tolv!!" Där ser man.

2012-01-12 ? 22:01:19

PIXLED

Grundstädningen blev dammsugning och byte av lakan, uppsatsen blev en och en halv sida och lite för mycket slösurfande, resten blev ett flickr-konto som någon sorts portfolio för att söka sommarjobb. BRA JOBBAT, känner jag.

2012-01-12 ? 13:41:04

asdfg

Hei. Idag ska jag hinna grundstäda rummet, skriva minst en sida om Hitlertyskland, börja läsa till idrottprovet, börja peta lite med samhällskunskapen, läsa om nynazism och slutligen skita i allting och titta på Lost istället. Jag är helt besatt för tillfället, fy helvete vad det är bra. Meeeeen allt det där är helt okej för jag blev klar med graken i onsdags så jag börjar tjugo i två och har en timme historiagenomgång innan jag går och länsar Bengans och hämtar Victor. Asmysig helg i sikte, men först: MACKOR.
2012-01-11 ? 23:18:01

Om judar

Som ni borde ha fattat vid det här laget håller jag på med en ganska stor uppsats i historian. Vi fick välja ämne fritt och jag valde antisemitism från antiken till idag. Alla vet att judar har haft det riktigt jävla jävligt så man blir liksom blind. Jag har skrivit om sex tusen judar som brändes inne i en synagoga under korstågen, spanska inkvisionen, polacker som MÖRDADES för att de gick i skolan och tusen andra saker utan att knappt ens reagera. Men när man ser sådant här blir man bara så jävla ledsen.

2012-01-10 ? 18:45:37

yay färger


Såg ut ungefär såhär idag. Imrgon har jag första idrottlektionen för i år och fuck off. Har tappat allt av den alldeles fantastiska konditionen jag hade innan jag slutade spriga när det blev pisskallt i oktober. Får hoppas att jag överlever, i annat fall ska ni veta att jag tycker väldigt mycket om er. Jag har också näst sista graklektionen någonsin och det suger ännu mer för grak äger. Får klämma in lite eget pyssel i trean och göra grejer hemma istället. Och herrejävlar vad jag måste sluta skjuta upp historian nu, BAI.

(Tittade för övrigt på Lost igårkväll, det funkade här hemma. Herregudherregudherregud vad det är bra. Dör.)
2012-01-09 ? 18:27:11

. #2

Jag känner mig väldigt hemsk som är glad. Men jag är glad.

I ALLA FALL. Jag skulle hem till min mor för att titta på Lost idag (hennes förslag, bara fortsätta mitt på säsong fem när hon knappt sett något, min mor är bra) men det funkade inte, så vi såg How to train your dragon. Gulli liten film. Inledde vårterminen med historia där jag ändå mest snackade skit och matte där jag också mest snackade skit. Och så har jag ätit kakor. Och nu har jag en jävla massa historia att skriva och derivator att räkna på.
2012-01-08 ? 13:50:02

.

Jga var inne på Chatroulette för första gången idag. Pratade i en halvtimme med en trettioårig snubbe om drömmar. Jag berättade om den gången Victor lämnade mig, stal mitt kylskåp och sålde det på Blocket. Han blev glad.
2012-01-07 ? 15:11:54

Om kläder

Idag har jag, förutom presentkort på 800, gjort av med 700 kronor. WOW. Ganska bra grejer ändå. (Och Victor, jag vet att du hatar rosa, men den var för gullig. Fnizzz.) För övrigt har jag varit osäker på om jag velat köpa de där jeansen i flera månader, bara kunnat prova dem i två storlekar för stort osv osv och jag har aldrig haft ett par byxor som suttit så bra. happie annie




2012-01-06 ? 23:00:57

Om idag





^
JAG HAR SPARAT DEN DÄR I NÄSTAN EN HEL VECKA. BARA FÖR IDAG.

I alla fall. Är på god väg med judeuppsatsen. Ska bara skriva typ sju sidor på två veckor :))))))))) ehehehe. Känner på mig att jag kommer bo i pedagogisk verkstad fram tills dess. FASEN bara att Bengans inte har den där jävla soffan. Ultimat pluggställe.

Jag var hemma hos min syster idag, Zac har opererats och ska ta det lugnt men det fattar ju inte eländet så han flyger omkring som en jävla studsboll hela tiden ändå. Imorgon ska jag köpa för små jeans och hinna fortsätta ha ångest över historian. Fantastiskt liv. Typ.
2012-01-04 ? 23:17:53

Om lördagen och colaberoende


Hai. Gick lös med en sax en eller två eller tre gånger. Det går inte precis SNABBARE att få fetingsnedlugg om jag ska hålla på att klippa av den hela tiden, men förhoppningsvis blir den lite jämnare och mer lätthanterlig nu i alla fall.

Har haft en asmysig vecka i Borås hur som helst! Firade nyår hemma hos BMD för andra året i rad och medan Facebook svämmas över av partybilder och jag fick lite söta fyllesamtal satt jag nergrävd i en soffa med världens bästa pojke, åt marängsviss, såg på Life of Brian och spelade Alfapet. Jag är helt enkelt jävligt cool.

Annars har jag mest sovit, sett nya Sherlock Holmes, irrat runt på stan med en ganska frustrerad Victor (♥), degat hemma och ätit pizza och sett dåliga filmer, legat vaken och pratat om allt och ingenting till väldigt sent, fått mindre sammanbrott när vaniljcolan var slut både på ICA och Coop, pussats och haft det sådär asbra som det ska vara.

Så just nu är det vanlig söndagsmelankoli även om det inte ens är söndag och det faktiskt är ganska skönt att vara hemma i Linköping igen. Jag botar det med müsli och vaniljcola (painksmsade far direkt och han var jättegullig och köpte hem h3h3hh3h3hh3) och Lost.








Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign