2010-06-30 ? 19:43:49

ibland blir jag så störd av tystnaden här

jag hade planerat en mycket fin ensam emodag inne i staden och åh så glad jag blev när det inte blev något av den ensamma emodagen. jag köpte skivan, i alla fall. och en massa tygpennor och en massa t-shirts (till sånt här). sedan råkade jag stöta på simon och gick runt och delade ut gratis synundersökningar tillsammans med honom i fem timmar. jag tappade min systers urgamla freestyle i ett hissgolv och sedan slutade den att funka så jag har fortfarande inte hört något mer än de två singlarna. den verkar fin i alla fall. behöver bara vänta på rätt tillfälle att lyssna på den nu. kent är viktiga grejer, serni.


kent - gamla ullevi:
2010-06-28 ? 09:33:48

noiserock

(om man får ett sms där det står "awesome. men då hörs vi imorgon :)" av en ytterst viktig person kan det vara bra att se till att man befinner sig på en plats där man har täckning nästa dag. i alla fall dagen efter det. definitivt ytterligare en dag senare. och verkligen dagen efter det.

om inte för det uppenbara så för att slippa upptäcka att han inte har hört av sig alls på fyra dagar och att slippa bli äcklad av sig själv för att man faktiskt trodde att han skulle göra det.)


hur som helst.

malexander och ironi när det är som värst.

och spansk skitgubbe när det är som puttenuttigast.

markus krunegård - rocken spelar ingen roll längre:
2010-06-24 ? 11:23:53

du och jag kan slåss om En Plats I Solen

chachaaaa!
asså förlååååt att jag inte har bloggaaaaaaat :'((((( jag stack till oslo i helgen ;) hittade en aaaaaaaas-snygg tröja ;))
a o sen håller vi på och rännoverar (stavning? ) badrummet här hemma, osså vare nåra elektriker här som HADE SÖNDER MITT MODEM!!! asså idioter fattar inte hur man kan göra sånt :S:S:S
a så har jag haft lite annat för mig ;););) bloggen hamnar lixom inte i första hand ;););)


åååååkej det är helt okej att vilja döda mig nu. det vill jag också. jag var bara tvungen att testa. hursomhelst. jag har varit oslo och fnittrat hej vilt så fort någon öppnat sin mun. jag hittade en träningsjacka (trodde knappt att jag någonsin skulle visa mig offentligt i en) på uff för 95 norska kronor och hey, den var fin, så, ja.

sedan havererade internet tack vare att ett par inte alltför intelligenta hantverkare brände sönder modemet. igår fungerade det igen och idag ska jag iväg för att fira midsommar i malexander. toodeloo.


(jag har klippt mig!!!)
(och jag vågade. fnizz.)

kent - vi kan väl vänta tills imorgon:

2010-06-17 ? 09:56:29

"well like... in the face?" "haha. surprise me."

AMEN FÖR HELVETE VEM HAR INTE BARA LITE PAPRIKA HEMMA?!?!?! ska hungerstrejka nu.

slagsmålsklubben - hit me hard:
2010-06-11 ? 09:59:29

gör mig lite whoa whoa

en av de första sakerna som arthur, huvudpersonen i liftarens guide till galaxen, får veta är att en handduk är det absolut viktigaste en humanoid som är ute och liftar behöver. man kan använda den som filt, som paraply eller som gasmask. själva liftarens guide är egentligen en bok, men eftersom den skulle bli alldeles för tjock är den bara en liten datorskärm, lite som en ipad fast trettio år innan ipad ens var påtänkt. dessutom står det "don't panic!" i stora, vänliga bokstäver på baksidan för att göra alla liftare lite bättre till mods.

så igår, när jag gick ut nian, gav pappa mig en handduk. en handduk som det står "don't panic!" i stora, vänliga bokstäver på. det skulle kunna vara den finaste presenten jag någonsin fått och gud vad jag älskar den.

men. ja. jag slutade nian igår. hela grundskolan är slut. 9b1 kommer aldrig mer vara tillsammans. två av dem har jag gått i samma klass med i tio år. jag tyckte trots allt om min klass och jag kommer sakna dem rätt mycket.

jag hade redan bestäm mig för att en avslutning på kryckor skulle vara ungefär det mest failade sättet av sluta nian på (jag hade fel, men dit kommer vi sen). så jag tryckte i mig ett par bajsstarka (nämen fy, anna) värktabletter och gick utan kryckor i kyrkan. det var ingen bra idé, fy helvete vad ont det gjorde, så jag satt större delen av tiden på en kyrkbänk och tackade jesus, allah och det flygande spaghettimonstret att jag kan gråta utan att det syns.

eftersom linghem består av ett stort gäng bönder har niorna en tradition att åka traktorflak in till stan efter avslutningen. vår vagn var fin och alla stod och vrålade med till fjortisdunk, men självklart råkade vi kasta en vattenballong på södra sveriges största arsle. vi fick stå stilla mitt på vägen i en halvtimme medan han ringde polisen. men det löste sig och allt blev bra och det känns bara som 9b1 i ett nötskal att sluta fyra år tillsammans med att bli polisanmälda.

zackarias - fredag:
2010-06-09 ? 10:17:25

YAO DUDE

nu blir det sådär jobbigt som det blir när man har tänkt skriva något men glömmer bort vad.

i alla fall. far har äntligen köpt nya gitarrsträngar till mig (eftersom D gick av när jag skulle stämma den... tror den hade behövt nya strängar ändå) och jag har lärt mig hur förbannat jobbigt det är att byta. så. nu ska jag ägna sommaren åt att spela samma nätter väntar alla eftersom det var den lättaste låten jag kunde hitta. tyvärr stämmer gitarren ur sig efter ungefär en halv minut, såvida man inte råkar röra strängarna, då låter den "pliiiuuuooooåååå".

och så såg jag zackarias igår. glömde kameraväskan med alla fina autografer hemma men jag hade ändå ingen märkpenna. jag får börja med en ny tradition att tala om för alla småband jag ser att de är asbra.


kent - längtan skala 3:1 (jag älskar maffianessen):
2010-06-05 ? 20:45:29

you stole my heart but i had it first

idag har jag inte gjort _nåt_ vettigt
eller jo jag har satt upp lite grejer på min vägg. åkkort till tunnelbanan i london och sånt. och så har jag duschat. och sett två digimonavsnitt. och spelat sims. lärt känna en kille som visade sig vara en kompis till en kompis till en kompis. och haft på mig min nya JÄTTESTORA detektivbyråntröja. det var nog det.


escape the fate - reverse this curse: (übermegahardcorevarning)
2010-06-05 ? 10:33:26

i even painted my toe nails for you

manchsterbyxor som min syster en gång i tiden sytt om till stuprör.
linne som jag också har snott från min syster.
glasögon som min pappa hade förra gången det var astufft.
skjorta från ÖB.
random pins från farmors garderob, designtorget, krunegård, smithsbox och federal.
nalle puh-tröja som jag broderat själv.
t-shirt som jag sytt själv.
alltsomallt har jag betalat femtio spänn för den vita tröjan. AWESOMENESS.

jag har börjat lyssna pinsamt mycket på den här låten. men hennes tyska brytning är så underbar att man naw:ar högt varje gång man hör den.

lena meyer landrut - satellites:

2010-06-01 ? 16:57:50

random grejer

jag har spottify!!! bara i tjugo timmar per månad eftersom min låtsasmor är rätt korkad ibland, men utan reklam och sånt fint i alla fall.

på onsdag nästa vecka är det talangjakt på min skola, och precis som det hör till tar ingen på skolan det på allvar. 8b ska sjunga min hatt den har tre kanter på tyska, till exempel. men de här ska spela också och min kära skola har jämfört dem med markus krunegård och bob hund, så det blir nog fint. och så finns det bullar som micke aldrig hällde curry i, så kom dit!


men, va, nä, det kan inte vara på onsdag. tisdag. tror jag.

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign