2012-11-28 ? 21:20:23

whoop

2012-11-28 ? 09:55:00

när man startar en skoldator man inte haft på evigheter och hittar det här


hey guuuurl
så jävla söt hahaha
2012-11-24 ? 21:06:00

vi hjärta det

jag tänkte att jag borde fixa någon ordentlig plats att samla sådant jag tycker är fint, istället för att någon gång då och då spara ner några bilder till spridda mappar på hårddisken. tumblr är asjobbigt så valet stod mellan pinterest och weheartit och eftersom jag inte orkade engagera mig så mycket i vad allting egentligeninnebär blev det en sida på weheartit. jag har inte laddat upp någonting än utan bara tittat runt på senast-upplagt-bilder och sånt, men jag hoppas på att jag kommer fortsätta använda det och få ihop en stor samling ascoola bilder att titta på när jag behöver inspiration till att göra något vettigt. jag heter pixled där och om någon skulle orka titta på skiten, klicka på bilden.
2012-11-24 ? 20:37:15

VAR DET NÅGON SOM SADE FANCY

2012-11-23 ? 22:28:00

lite klorin kanske

JAG SAKNAR MITT VITA HÅR SÅ JÄVLA MYCKET. så fint och fluffigt och förvisso hemskt och tunt och trasig och risigt men guuud så vackert det är. jag vill så gärna bara bleka skiten ur min utväxt som nog snart är uppe i någon decimeter, men jag SKA klara det, jag SKA låta håret vila, jag SKA ta en ordentlig paus från hårprodukter (snart), jag SKA köpa ricinolja och SKA sluta använda schampo och grejer och jag SKA vänta till sommaren med att bleka det. tills dess får jag titta på gamla bilder och se hur jävla snygg jag var när jag faktiskt orkade något annat än att sitta i ett litet instängt rum i skolan och räkna matte med håret i en hästsvans, ansiktet fritt från smink och kroppen nertryckt i en supersupermysig tjockiströja varje dag.


2012-11-18 ? 19:36:00

HEJ BLOGGEN

nu börjar det bli sådär länge sedan jag skrev sist att victor klagar. eller, ah, i fredags sade han till mig "OM DU INTE BLOGGAR SNART SKA JAG FILÉA DIG". och vet ni vad jag har gjort för spännande grejer sedan sist? ingenting :D sitter i skolan och pluggar, sitter hemma och pluggar, gosar med liten, gosar med victor. kan ju i alla fall säga att mina betyg mår ganska bra av det och jag ligger inte efter i matten riktigt lika mycket längre.

victor var här nu i helgen, åkte hem för två timmar sedan. vi bodde ensamma hos mamma och herrejösses vad ovettiga vi var. åt sushi två gånger, klagar inte för det är så satans gott, men really victor? SUSHI TVÅ GÅNGER PÅ TVÅ DAGAR. gick hem till amanda och åt tårta och kakor igår också. och så har vi tittat på little britain. it was funneh.





2012-11-18 ? 17:59:08

jag tror jag följer för många tumblrs

2012-11-06 ? 20:27:00

THIS IS SEMPITERNAL


can't you tell from the look in out eyes
we're going nowhere
we live our lives and we're ready to die
we're going nowhere
2012-11-06 ? 20:12:19

dagens hat

idag när jag tog in posten hittade jag ett vykort till pappas fru, från hennes moster och morbror. det stod, ganska ordagrant, "Tack för Ert besök. Blommorna är fina. Igår var vi på gudstjänst. Om en timme åker vi iväg till sjukhuset. Hälsningar, xx". jag. HATAR. vykort. jag ser absolut ingen som helst poäng med dem, verkligen. man letar upp ett riktigt, riktigt opersonligt fult foto, eller ännu fulare collage, skriver en riktigt, riktigt opersonlig text och ingen människa kan bli glad av dem. det är jobbigt att skicka, det är ännu jobbigare att få. man måste låtsas uppskatta dem och helst skicka ett vykort tillbaka. jag har inte skickat något sedan jag var typ tio år och tänker aldrig mer göra det och varenda ett jag får river jag sönder och kastar. VYKORT ÄR DET MEST ÖVERFLÖDIGA OCH ÄCKLIGA SOM FINNS. dö.

(ah, just det. typ hela pappas frus släkt är kristna. hon själv är tack och lov inte religiös men vi har ändå sådana där äckliga små söta "inspirational quotes" överallt. åååååh snälla brinn.)

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign