2010-09-30 ? 08:13:34

och müsli, inte att glömma

klockan är tre minuter över åtta. skolan börjar om precis två timmar och tolv minuter och jag vet inte om jag vill dit. jag kan knappt prata, jag fryser som en jude och snyter mig var femte minut och jag skulle ändå bara ägna hela dagen åt att klaga om jag var bland folk. så, av hänsyn till min kära klass stannar jag nog hemma idag. det får bli digimon och haruki murakami istället för mediekunskap till klockan fyra. nu ska jag gå och snyta mig, pusshej.


moto boy - young love:
2010-09-29 ? 16:54:10

för oss idioter

HEJ. jag är sjuk. och jag HATAR det för jag blir aldrig sjuk på riktigt, jag går runt och snorar och hostar och fryser i ett par veckor och sedan blir det inget mer. tillräckligt sjuk för att man inte ska kunna orka med någonting men tillräckligt frisk för att gå till skolan. borde kanske fatta själv att det inte är någon bra idé att pussa förkylda pojkar, men jaja.

jag var inne i staden idag trots att jag bara ville hem. träffade andreas, handlade upp resten av mitt femhundrakronorspresentkort på skivlagret (moto boy + kent + håkan hellström. fint) och provade ut glasögon. och upptäckte att man blir rätt utstirrad om man är ensam och enbart provar bågar. höhö. hittade ett par böcker också, tills efter jag har börjat med svenskaboken som ska vara klar imorgon. fin dag hur som helst.

det går tydligen inte att ladda upp bilder, så... här är knet.


kent - idioter:
2010-09-28 ? 16:53:00

nothing but silence around me

dagens bravader:

snöt mig precis innan jag åkte hemifrån. snörvlade ändå hela vägen och hade alldeles för ont i halsen. gick tvärs genom skolan i mjukisbyxor och med en weekdaypåse i fina och oerhört matchande färger och bytte skor för att vandra iväg till stångån. gick och gnällde med sofia och cornelia mest hela vägen och utbrast i ett upprört "DET ÄR JU FAN ETT TRÄNINGSPASS ATT GÅ FÖRBI SKOLAN". kom fram till ån och vår kära lärare stod hur peppad som helst med sitt tidtagarur och tittade på när femton flickor lunkade iväg längs stångån. gick näst längst bak med cornelia efter att sofia frös och gick ifrån oss, pratade och gnällde lite till på hur kallt det var. klarade hela vägen på tjugoen minuter och tänkte vara duktig och springa åtminstone de sista ~30 metrarna, lyckades nog paja cornelias ben men hon HADE inte behövt springa efter, höhö. upptäckte sedan att jag hade glömt ta med ett skärp till mina alldeles för stora byxor, fem mycket upprörda och panikfyllda minuter senare kom jag på att använda snöret i luvan på min jacka. asfint. nämnde jag att det är limegrönt också?

jaja. vi har precis börjat med foto i skolan, så nu ska jag välja ut mina tjugo bästa bilder att visa upp imorgon. har väl bara 10 000+ att gå genom, hoho.


yann tiersen & dominique a - monochrome:
2010-09-27 ? 15:07:28

som alla coola amerikanska band säger

masar mig upp på morgonen fast jag egentligen bara vill sova. blir skjutsad in till stan tillsammans med mamma, som tydligen ska till göteborg med samma buss som jag. sitter och lyssnar på kent hela resan och småfnissar åt hur han alltid kallar dem knet, han som inte ens gillar dem. bussen stannar i ninjastaden, mammas pojke (kille? gubbe) stirrar ut genom fönstret och säger något om att han såg väl trevlig ut och jag får en kyss och allt är precis så fint som det ska vara. vi går hem till honom, det regnar så jag har ett knallgult paraply och han kallar mig för svamp. jag säger hej till alla hans tre syskon som är tillräckligt gamla för att prata och gullar med plutt. lyssnar på det mesta mellan dunderpatrullen och bring me the horizon innan bmd ramlar in, och jag skrattar mer än på väldigt länge åt hur hemska han och victor är. jag äter upp en hel paprika själv (tyvärr sofia, inga kärnor. nästa gång kanske), dricker vaniljcola (♥) för första gången på flera år, tittar på alla avsnitt av mysteriet på greveholm och bara skrattar åt när victor klagar på precis allting utom pappan. somnar i hans famn och tänker på hur rätt jocke har ändå: allt allt allt kommer till den som vågar vara rädd.och eftersom det var så länge sedan jag skrev tänker jag plåga er med en av världshistoriens bästa låtar, sos-korv eller quidditch genom tiderna (och en kristina!):(ps. "du kan skriva om hur vidrigt borås är" //victor)
2010-09-23 ? 10:29:58

r.i.p. allt hopp om mänskligheten

2010-09-23 ? 10:18:15

r.i.p. krister

2010-09-23 ? 08:07:30

historien är full av låtar till såna som inte borde få en låt

TJA BLOGGEN.

ingen victor imorgon, eftersom min kära mor har bestämt att fira att hon är klar med sin uppsats just då. dumma mamma. pfft. jag tror jag tänkte vara dutti och gå ut och gå idag, känner jag mig själv rätt finns det ingen chans att det händer. jaja. nu blir det sims. och lite propaganda från fyra dagar innan det förbannande valet.


säkert! - fredrik:
2010-09-22 ? 16:23:42

cover the walls of my room with posters of you

åh hej. det händer inte så mycket spännande i mitt liv, därav brist på uppdateringar här. imorgon far min svenska- och engelskalärare iväg på bokmässa, så istället för tre timmar hål har min klass fått ledigt och jag har väldigt fina planer på att inte göra något som helst vettigt på hela dagen. på fredag åker jag, förhoppningsvis, till skolan i sällskap av tre stycken väskor, vidare till borås och inte hem förrän på söndag.

annars? skrattar så jag knappt kan andas i skolan, lyssnar så mycket på moto boy att klassen gnäller (tack tack tack puss den är bäst) och ler mest hela tiden.moto boy - what it was like to be with you:

2010-09-20 ? 12:26:04

and i like the sense of you, maybe you like me tookänner att mina skolinlägg är sjukt vettiga.

moto boy - blue motorbike:
2010-09-20 ? 06:37:39

alors on danse

vad faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan har hänt med sverige?
2010-09-19 ? 19:15:31

och det här är det enda som äter mig

fredag: svampbobklistermärket på mitt skåp försvann och ack vad deprimerad jag blev. han återfanns välbehållen och det var länge sedan jag kände sådan genuin lycka. tog bussen hem till astrid tillsammans med isabella, kornelia och cornelius och trots att jag aldrig provade att dippa ostbågar i bearnaisesås var det fint (fuck you sofia).

lördagsöndag: pussa victor, hata borås och känna att allt är så jävla bra just nu.

(jag har _inga_ seriösa bilder på honom. hahahahaha. fint.)

säkert - honung
(klyschaklyschaklyscha men lika vacker som han)
2010-09-15 ? 13:10:10

does peace come along with age?

(i can't control my hope i can't control my dreams i can't eat i can't sleep i can't do anything)
2010-09-14 ? 19:05:01

+

jag tänkte skriva någon lång politisk debattartikel här men jag väljer att sammanfatta det i åtta ord:

om sd vinner skjuter jag skallen av mig.

bortsett från jimmie åkesson funkar allt rätt bra just nu.

2010-09-13 ? 09:07:21

den här har varit vit en gång i tiden


och nu är jag klar omgomgomg.
observera sofias fingrar.
2010-09-11 ? 20:12:57

the best thing with being alone is being alone with you

det är helt okej att vilja slå in min skalle med ett baseballträ nu (misstänker att jag själv för en månad sedan hade GJORT det) men jag saknar victor så fruktansvärt mycket och vet inte hur jag ska stå ut med att behöva vänta fem dagar som minst mellan när jag får se honom. precis en vecka kvar nu i alla fall. men imorgon fyller jag år, på fredag ska jag hem till astrid och på söndag kommer jag vakna och inse att ZOMMMMMMG VICTOR ÄR HÄR JUUUUU. puss.


one man freac show - with being alone
2010-09-10 ? 20:14:02

passingoftime fyller stor om två dagar

MIN HEMLIGA ÖNSKELISTA:

1. att jag inte behöver ha en fest
2. att elin ska se mig
3. att elin ska bli kär i mig

JAG ÄLSKAR ELIN!!!!

nä förlåt, skoja.

1. såpbubblor (märta har lovat att ge mig en flaska yes. blir ledsen om jag inte får det)
2. anders molin
3. bmth - count your blessings (DEN HAR SNYGGT OMSLAG.)
4. moto boy - heter den ens nåt? den där med jättesuddigt foto på framsidan.........
5. stromae - cheese
6. detektivbyrån - wermland på vinyl, första + andra + tredje upplagan
7. justin bieber - my worlds
8. detektivbyrån - lyckans undulat
9. spiral till örat
10. mysetröja
11. mysemössa
12. vinröda/vita doc martens
13. ernst kirchsteiger-tändstickor
14. ernst kirchsteiger
15. kodachrome
16. deluxbox av röd

öh ja. borde sluta spendera all min tid i skivlagret/expert/carlings för jag blir bara emo över hur fattig jag är. idaaaag har jag hämtat en nyframkallad film så det dyker nog upp lite fint här snart.
2010-09-08 ? 09:18:01

hej. jag vill dö.

shit. jag sitter fortfarande och gapar. kommer antagligen bryta ihop ett stort antal gånger idag. herregud. det har gått en månad och jag har inte sett det här förut. detektivbyrån finns inte. ._. http://detektivbyran.net/worldofdetektivbyran/Welcome.html
2010-09-06 ? 14:11:46

skolinlägg #3

just i detta ögonblick lyssnar min mediakunskapslärare på hakuna matata. bortsett från att vi skriver hur mycket som helst är nog det här mina favoritlektioner, haha.

i alla fall. IGÅR GICK JAG IN I EN KÖKSLUCKA. jag skiter fullständigt hur ont det gjorde, och jag skiter om det bara är en halv centimeter, jag gick in i en kökslucka som alltid har suttit för högt för mig och JAG HAR VÄXT WOOH. klad_chey.
2010-09-04 ? 22:05:18

always

idag har jag lekt med victors ettåriga lillebror, suttit i den sunkigaste fåtöljen mänskligheten någonsin sett, tittat på de allra första avsnitten av how i met your mother och kyssts väldigt väldigt väldigt mycket och just precis idag dör passingoftime som emoblogg för jag har aldrig mått bättre än så här.

erasure - always:
2010-09-03 ? 19:21:12

mot en himmel av järn och gift och bly

och jag har tänkt på honom precis hela tiden i tre veckor och inte kommit fram till något annat än jag vill ha dig jag är din jag är bara din och det är bara femton timmar kvar nu och min mage håller på att slitas sönder.

idag blev fin i alla fall, även om mina tights stinker latte och mina skor befinner sig i tvättmaskinen just nu. ikväll ska jag inte lyssna på bob hund för det skulle bara bryta ner mig som fan utan white stripes som jag knappt hört förut. awezum.


kent - romeo återvänder ensam:
2010-09-02 ? 18:29:02

hej du är så bräcklig det kommer att krossa dig

känns nästan som att allting har kastats omkring alldeles för snabbt. även om jag har landat nu och faktiskt trivs. mår illa och undrar vad fan jag håller på med lite för ofta men... ja. jag ska spara ut håret har jag nog bestämt nu, inte klippa av det om ett år igen. kanske färga rött. eller blont, eller svart, behöver bara förändring. och jag blir galen av min pappas sambo. är jag på dåligt humör låter jag det gå ut över henne för trots allt har hon inkräktat här. hon har dessutom inga egna barn utan har lärt sig allt av pappa. hade väl funkar bra om inte pappa hade varit som han är. men nej. borde bara sova i ett par dygn. komma till sans.

och passingoftime ÄR värdelös men det är ju värdelösa bloggar som drar besökare.


helene, från tyskland.

säkert! - det här är vad dom säger:

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign