2011-01-29 ? 17:32:35

ukes


tre år med egen kamera och det där är helt ärligt en av de underbaraste bilder jag tagit
2011-01-29 ? 13:07:41

with your feet in the air and your head on the ground

jag har två mappar där jag dumpar alla bilder jag hittar på internet; fint och lolz. som kompensation för ungefär ett inlägg per vecka, och för att jag har tråkigt, kommer ungefär en tredjedel av mappen fint här. utan källor, för jag är lat.
2011-01-29 ? 12:04:57

liked you the first time i met you and it grows and grows


klad_chey_94 med tillhörande klad_wicceboi_92 om fem veckor, pepppp.årets julklapp även om det börjar bli ganska länge sedan han fick den. hipster hitler.

hello saferide - i wonder who is like this one:
2011-01-27 ? 17:08:00

january is suicide season

det värsta med att bo långt från skolan är att man har tid att tänka och praktiskt taget alltid hinner glida in på jobbiga saker. och en kille i skolan är kär i astrid och man kan inte låta bli att bli förbannad, över hur SYND det är om människor som TVINGAS välja vem de måste vara ihop med. ah herregud det är fem månader om en vecka och jag känner mig lika vilsen och ensam som för ett halvår sedan. nej, det är bra, oftast, jag är bara allmänt psycho efter att en del saker gick ganska snett i helgen. behöver bara en stabil grund att luta mig mot, något konstant, något som bara är. synd bara att det enda jag vågar tro på befinner sig tjugo mil bort. jaja. malte sade "men chilla, hora" till österrikaren idag, sånt gör en alltid lite gladare. och jag har börjat teckna en del senaste tiden. här är oli, lätt en av topp tio världshistoriens snyggaste killar.


bring me the horizon - suicide season:
2011-01-25 ? 12:24:48

gotta love vistahar för övrigt 56 gb ledigt lol
2011-01-25 ? 12:12:50

dance in the dust

1. förlåt att jag skriver kryptiska blogginlägg när jag är ledsen.
2. jag ska sluta att bara skriva blogginlägg när jag är ledsen.
3. jag hittade nittiotalets i särklass bästa spel i mammas flyttstädning och kommer i princip bosätta mig framför datorn de närmsta dagarna.
4. bob hund-relaterade ordlekar äger.


kill hannah - tokyo:
2011-01-24 ? 20:21:10

every little thing


18:20 - att få eight days a week-sms precis när han åkt


06:30 - att vakna ensam


16:30 - att skämta om det fastän det skär som knivar i magen och man kämpar för att inte ramla ner på marken


16:35 - att gå framför och gråta av skratt för att det är enklare än att bara en gång till säga "det blir bra" till någon som bara gråter


20:20 - att inte ringa för att man inte ens kan beskriva känslan av tomhet

the beatles - every little thing:
2011-01-20 ? 18:47:20

209

igår började en okänd kille stöta på mig på bussen och självförtroendet gick upp ungefär 5123%. ingen aning om vem han är, vet inte ens vad han heter. kommer antagligen aldrig träffa honom igen. söt var han i alla fall.

det är nog det mest spännande som hänt i mitt liv sedan sist. men imorgon dyker en ännu sötare kille upp här. and dat makez me happie.
2011-01-17 ? 18:59:35

Ukulele Orchestra

1. KONSERTEN. Fy faaaan vad bra de är. Dels det att de är så sanslöst duktiga, de spelar i olika stämmor så att det nästan låter som ett riktigt band, dels att det är så fruktansvärt underbart att se sju vuxna finklädda människor som sitter på en scen med varsin UKULELE och spelar kycklingdansen till en stumfilm från 1920-talet.

2. Satt på en bänk och väntade på pappa som hämtade bilen, reste mig upp för att fota några underbara fågelskulturer tillverkade av avgasrör och gick nästan in i David Suich. Gav en kärleksförklaring, växlade några ord om att en kille i en av alla stumfilmer såg exakt ut som Morrissey, fick en kram och fotades med halva orkestern. Efter det blev vi utkastade av personalen och satte oss i bilen och jag satt och log hela resan hem.

Tänkte redigera bilderna i skolan men hann bara en, så alla utom den första har lite (eller väldigt) taskig skärpa. (och har precis hunnit med alla, så nu är de utbytta och awezum.)

2011-01-13 ? 17:36:29

it's gruesome that someone so handsome should care

idag hade jag matte. alla andra lyssnade på musik och jag tyckte mest det var trist och hämtade min mp3 jag också. precis när jag börjat räkna igen kastade någon ett sudd på mig. jag skrek till och hittade sofia, i sin stol tre meter bort, som stirrade intensivt på mig. uppenbarligen hade jag i ett mindre lättbegripligt skede av mitt liv skrivit "sofia är en traktor" i hennes mattebok. eh ja.

igår var alla mina lektioner inställda, men ambitiösa som vi är åkte jag och everlyn ändå till skolan och snodde fotostudion. var kvar där tre och en halv timme i sträck, fick med mig över 300 bilder ut. här är de jag har redigerat hittills, lägger upp mer så småningom!

the smiths - this charming man:


på söndag blir det stockholm och jag är peppad som fan!
2011-01-08 ? 11:19:23

you are the air that i breathe
kill hannah - snowblinded:
2011-01-07 ? 12:28:09

universe, wrap your arms around me

SATAN vad bra kill hannah är. jag älskade until there's nothing left of us, det här albumet är ännu bättre. samma underbara kombination av tung rock och släpiga hiphop-pop som linkin park, fast med mats* hesa röst, så mycket vackrare än chesters och fantastiska texter som tränger djupt in och nästan får en att skaka. till exempel radio, det var länge sedan jag hörde en sådan bra text. en rolig detalj som bara gör dem ännu bättre är deras namn, uppkallat efter sångarens exflickvän, speciellt eftersom en annan hannah inte var så snäll mot min pojke.

nog om kill hannah. som jag redan sagt ett ganska stort antal gånger har den senaste veckan varit asbra. nu ska jag spela sims, eftersom man får lite abstinens när victor drar igång league of legends.

* ja, han heter mat, lol.

I. bmds vuvuzela. det finns så saker som är lika vackert här i livet som när han blåser i den ut genom fönstret mot fjortisar. <3 II. victor och hans mors ipad!! III. ja, det står rumpa på väggen. IV. dator med bob hund-klistermärke. V. lol. VI. annie, victor och peder <3. VII. jag SKA sluta med de här bilderna, vill ju inte behöva stå till svars med att mina läsare blir blinda. VIII. carl! IX. dagens outfit, victors lillebrors tröja och victors raggsockor. (jag hade kjol...) X. <3 XI. skivornaaa! XII. TRÖJAN!

kill hannah - why i have my grandma's sad eyes:
2011-01-04 ? 18:51:03

wake up the sleepers

kom hit fredag eftermiddag. fick en julklapp, they live by night-skiva, don't feed the hipsters-tröja + löfte om något mer, blev typ rörd till tårar. bmd och linni kom över, victor failade rätt mycket med att smälta choklad, spelade trivial pursuit som var liiite nyare är linnis från åttiotalet. gick hem till bmd för att titta på fight club, sket fullständigt i tolvslaget, satt och hånglade i soffan till världens mest epic slutscen och pixies istället. fyramånadersdag med frukost i sängen och family guys star wars-special. gick till knalleland, hittade kill hannahs nya album, blev överlycklig, victor sade "du får den här i julklapp". och just i detta ögonblick står han i köket och lagar lasange.

har jag världens bästa pojkvän? ja. har jag kass meningsbyggnad? ja. bryr jag mig? nä.

2011-01-02 ? 21:46:35

AAAAAAAAAAAHAHAHHAHHA

UKULELE ORCHESTRA SPELAR I STOCKHOLM OCH TVÅ VECKOR
OCH JAG SKA DIT
FY FAAAN VAD JAG ÄLSKAR ALLT

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign