2010-05-30 ? 15:37:52

three words will light my way

jag var på klassresa i helgen. varmvattnet här hemma lade av så jag hann inte duscha innan jag åkte och märta följde inte med och allt var allmänt jobbigt, så när alla gick iväg för att ingen orkar vänta på någon som hoppar på kryckor satte jag mig i ett litet hörn och ångrade att jag följde med. hursomhelst. jag bevittnade ett fruktkrig ("MITT ARSLE ÄR HELT NERBANANAT"), jag var med joel precis hela helgen, jag pratade med victor, emil pratade med victor, jag hade det ganska bra. kommer sakna 9B1.


one man freac show - get over it:
2010-05-24 ? 19:22:28

här står tiden still

1. jag tog bort mitt blåa fina gips idag. min fot ser förjävlig ut. min stortå och spikarna i den kan vara det äckligaste jag någonsin sett. (utanför internet i alla fall. scary shits här.) de underbara sjuksköterskorna på linköpings sjukhus GLÖMDE att boka en röntgentid åt mig, så jag fick en på torsdag. jag får inte gå förrän kirurgen har sett att det ser bra ut = jag får inte gå på tre dagar. och jag kommer ändå inte kunna börja gå om tre dagar eftersom det gör så förbannat ont. jag kan i alla fall ha jeans och skor nu och slipper duscha med en avklippt sopsäck fasttejpad på benet. yay.

2. jag vältrar mig i självömkan just nu och har bara ätit müsli + choklad + pannkakor + glass idag. jag tycker att ni också kan tycka synd om mig.

3. det är rätt fint när man sitter på altanen för att "det är så fint väder" med en granne som spelar schlager på högsta volym och man plötsligt hör ett "ooooh this town kills you when you are young".

4. jag såg sju personer i jeansshorts och vit tröja idag. från en enda klass. en var kille.

5. jag tror att jag har bestämt hur jag ska klippa mig :DDDDDD yay

6. victor kommer hit i augusti :DDDDDDDDDDDDDDD

7. jag har en löjlig massa läxor till fredag och ingen panik trots att jag har väldigt mycket kvar. GÖTT. åhjustdet, jag tror att jag behöver hjälp med mitt bildarbete. jag har ritat av en bild på karl XIV och ska välja ut tre stycken bilder att jämföra med. jag har ett porträtt på obama, tutankhamons gravmask och ingen aning om vad jag borde ha som den tredje.

8. det här blev lite längre än jag hade tänkt men ah.

9. jag spelade upp min fina hemsnickrade låt på musiken i torsdags. det slutade med att jag begravde ansiktet i gitarren (det är rätt svårt, men det går) och grät mer än på länge för att, jag vet inte riktigt. pratade med läraren i en halvtimme, han tvingade mig att försöka sjunga rätt och det gick helt okej. och så kläckte han kommentaren "det är sällan jag ser dig med något annat än ett glatt ansikte, men du har det väl inte heller så lätt alltid. du skriver säkert, på nån blogg eller så, vad vet jag." i lol'd.

10. jag missade halva syslöjdslektionen på grund av det, vilket är rätt awesome eftersom läraren hatar mig. jag fick släpa med mig en tjock förbannad mapp över hela skolgråden på kryckor och när jag tappade pennskrinet och allt vällde ut på marken tre meter från dörren bröt jag ihop och satte mig på en bänk och grät. en fin vän kom och frågade hur det var och jag försökte förklara, sedan kom läraren och min fina vän försökte förklara. syslöjdsläraren sade "men du behöver väl inte bli ledsen för att du kommer för sent till lektionen!" och jag har aldrig varit så nära att slå en lärare.


(slut på fantasi. då får väl ni länka musik istället!)
2010-05-19 ? 11:04:30

för folk som inte kan bete sig som folk


igår tog jag farväl av en mycket kär vän. vi har hållit ihop i vått och torrt ända sedan fjärde klass och den är något av det finaste jag vet. fem år har vi haft tillsammans och med tanke på vilka smällar den har fått genomlida är det otroligt att den fortfarande fungerar. den må vara gammal och värdelös men jag älskar den.

men en mobiltelefon är svårt att klara sig utan när man är femton år gammal och egentligen tycker jag om den alldeles för mycket för att bara slänga bort. men nu har jag, mer eller mindre, stulit min fars gamla telefon, en som helt enkelt är snyggare, bättre och allmänt häftigare. säg hej till eddie!


bob hund - tinnitus i hjärtat:
2010-05-15 ? 16:25:39

leave no hints or they'll hunt you down

idag har jag spelat sims. och tänkt att jag kanske borde skriva den där låten. dumma musikläxor.


här är halvar och ivor bexell i alla fall. hihi.

laakso - russkaja ballad o detsva:
2010-05-09 ? 17:43:43

PASSINGOFTIME RETUUUUURNS!!!

åh hej! jag hade tänkt vänta med att skriva här tills jag blev av med det förbannade gipset (som är blått och fint, oh) men jösses amalia. det kommer en vettig förklaring om ett par veckor, när jag har blivit av med mitt blåa fina gips.

jo. jag mår bra. samma vanliga emo-anfall lite då och då, plus att jag _HATAR_ att skutta runt på kryckor, men jag mår bra. jag har fina vänner som har visat sig vara ännu gulligare än jag redan visste att de var (en pojke som citerar eddie, skeppsdatorn i liftarens guide till galaxen, i en halvtimme när man är ledsen till exempel). jag mår bra. ville bara få det sagt.


och jag har räknat och kommit fram till att jag har varit lycklig sammanlagt fyra dagar det senaste halvåret.väldigt väldigt överflödigt att påpeka att det här var en av dem.

(just det, kristina, jag är pixled, hade du bläddrat tre bilder bakåt till hade du hittat en ganska fin bild på dig, ellinor och josefin)

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign