2012-04-25 ? 21:05:05

xx

jag måste verkligen sluta blogga när jag är trött, det är så osammanhängande att man blir mörkrädd. inte för att jag skriver så värst sammanhängande när jag är vaken heller haha.

hursomhelst så hade jag världshistoriens mest ovärda idrottslektion idag. gymnastikövningar med redskap utan någon lärare och kanske att jag faktiskt skulle ha försökt göra någonting om det hade funnits någon enda annan från media där, men det var enbart äckelsameleverna och några dansare och näääääeeee. satt på en bänk från början till slut, har inte varit så inaktiv sedan jag skolkade två och ett halv år i sträck lol. men nästa vecka är det inställt och veckan efter det är det nationellt prov i matte b så jag har EEEEENN lektion kvar i hela mitt liv och lyckan är total. isabella försöker övertala mig att komma i åttiotalsutstyrsel typ rosa baddräkt och benvärmare men... nääääeee.

efter skolan satt jag kvar och räknade i två och en halv timme, börjar nästan fatta grejer. ränta på ränta är fucking omöjligt och jag hade tänkt klara av d-kursen också. känner mig dutti i alla fall, även om jag bara har läst skit på raccoon society sedan jag kom hem eftersom mina kära far Mattegeniet inte är hemma.

PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL BORÅS FÖRRESTEEEEEN, pepp. kramas med victor och gå på enorm femtioårsfest (hans pappa gillar lena philipsson dock. :))))))))))))) ) och lulla runt i min överdrivet gulliga tyllklänning. jag kan vara så jävla söt ibland.

*nakenchock* gnällde för min fotolärare över att vi hade för lite press på oss, så hon sade åt mig "kom hit med fem bilder som representerar kontrast", har bara lyckats fixa tre än men här är en. och typ det enda jag har fotat sista tiden.

och som avslutning på detta inlägg inte-mycket-bättre-än-förra, en av alla cplänkar som victor skickar till mig.
2012-04-24 ? 00:18:32

x

lovade visst victor att jag skulle blogga igårkväll.

världens finaste människa var här i helgen och han tog faktiskt inga överjävligt fula bilder på sig själv den här gången. tittade på när pappa spelade tjugotalsjazz på saxofon, iklädd hawaiiskjorta, i lördags till en fotouppgift. ganska bra.

ligger som vanligt efter i alla ämnen jag har typ men jag impoviserade en bokrescension på ljudet i fredags och hittade på ett eget javaprogram för fibonaccis talföljd idag. </nörd>

blev medlem på raccoon society idag. blir glad över att det finns människor på internet som faktiskt är snälla. även om jag mest gick med för att man kan vinna mat devines gitarrfodral.

seriöst jag borde sova. måste röja upp rummet och sedan gå upp om typ sju timmar men jag orkar inte. vill bara... inte vara ensam här. sängen luktar fortfarande som victor. ska titta på någon film. måste ladda ner en massa serier också.

godnatt.
2012-04-20 ? 08:05:54

och ögonskuggan

avskyr mitt äckligt tunna hår
bytt frisyr typ tre gånger idag
har så mycket produkter i
kommer inte kunna borsta det ikväll
hahahhahaha
så snöar det ute också
ska gå till skolan och se emo ut nu
2012-04-19 ? 18:10:38

popfluff och golf



Testade volympuder för första gången igår. Mosade i massor när jag redan skitigt hår fullt med sprayretser och det är som fucking Svinto just nu. Plus att jag inte ens minns när jag hade så fluffigt hår senast, ser ut som en trettonåring dödsförälskad i Håkan Hellström. brb dör

Gick upp två och en halv timme för tidigt idag och dammade, dammsög och läste tidningen. Vuxenpoäng. Gick till skolan enbart för att göra "kameraprov", dvs bevisa att jag kan sådant jag lärde mig för fyra år sedan. Asvettigt.

Annars har jag mest ont i magen av situps (tre lektioner kvar nu, sen är jag friiiiiiii) och andra anledningar. Saknar Victor så fruktansvärt mycket, till och med med tanke på avståndet har vi träffats alldeles för lite sista tiden. Men han kommer hit imorgon, det blir bra. Tröstar mig med Bob och Skogman, hund och katt.

- kolla-kattungar-på-tumblr-paus -

BLUSEN KOM IDAAAAG. och självklart är den precis så lång att den är omöjlig att ha till shorts och kjol och så kort att den är omöjlig att ha som klänning. Kanske antagligen varit bättre att vänta på att de fick in XS, fuck DD och deras två meter långa modeller. Jag har dock inte tvättat håret sedan i måndags osv och serförjävla risig ut men ni kan beundra skönheten på hemsidan.

bob hund - Det överexponerade gömstället:


Katten Skogmans Orkester - Tiger Woods:
2012-04-17 ? 22:20:14

Öron och grejer

Jag har en kompis som har de snyggaste öronen jag någonsin sett typ (34 mm <3) och jag pratade med honom för ett tag sedan om att jag är så rädd för att det ska göra ont att jag töjer löjligt långsamt. Han svarade "äh det ska göra ont i början, när du kommer över fem självtöjer det" så jag mosade in en massa grejer och till en början gick det bra, nu är mina örsnibbar svullna och jätteömma och fulla med torkat blod och var. :D:D:D:D:D:D lita aldrig på en hipster. Kanske borde investera i ett par nya ringar istället för att gå omkring med mina typ tio år gamla örhängen. Eller i alla fall, typ, koka dem. uuuuugh ska tvätta och försöka sova med bara ett par inatt.
2012-04-16 ? 22:11:17

älskling, jag ska aldrig lämna dig igen

har slitit som ett as med en "lätt" bok hela året, hamnat efter jättemycket, panikat inför varje prov och så BAM övergår man till 4000 och allt är megafluffigt awesome igen. ska bejaka min inre nörd och fan i mig klara ett mvg i åtminstone c-kursen också. d lär gå åt helvete, men det tar vi i trean :D:D:D::D:D:D::D:D:D
2012-04-14 ? 16:50:33

hipstah

Skulle plugga, skulle springa, fastnade framför PhotoShop. Ugh.
HURSOMHAVER. Jag har satans mycket problem med hår och färg och frisyr för det mesta, men nu har jag äntligen kommit på något jag tror jag skulle kunna trivas i. Susanne har lovat att betala både klippning och det röda, så så fort jag har liiiiite lite pengar till så att jag har råd att bleka utväxten kommer jag att se ut ungefär såhär. Minus öronen, det lär dröja något år innan jag är där framme ehehehhe.
2012-04-14 ? 12:01:30

shouts to all my lost boys

Bad om hjälp med en grej i Photoshop på bilddagboken, slutade på något sätt med att jag blev övertalad till att sno min pappas ritplatta. Jag är helt värdelös men jag tycker det är okej med tanke på att jag aldrig någonsin har ritat digitalt. Wooooh.
2012-04-13 ? 21:10:33

hei


2012-04-13 ? 20:13:15

jättecharmig vinkel osv

Det fortsätter regna och jag är väldigt glad för det ehehehe. Jag började fundera på vad jag kunde göra för att fortsätta kunna smita från samhällskunskapen och kom på att OH HEY JAG HAR JU INTE RETUSCHERAT NÅGOT PÅ ETT TAG. Jättesnabb och slarvig, men det är ju någonting i alla fall! Min rosett äger allt och alla btw. Här är de bredvid varandra.
2012-04-11 ? 20:46:35

DÄR LÄRDE JAG MIG GILLAAAAAAAAAAAAAAAAAA EVERYBODY HUUUUUUUUUUUUUUUURTS

Idag träffade jag Elsa. Det var trevligt för hon är väldigt trevlig även om hon är skitläskig eftersom hon är två år yngre och två decimeter längre än mig. Och jag skäms över mig själv för att jag köper så fruktansvärt mycket kläder, men jag hittade världens sötaste klänning idag. Ska tigga lite pengar av min fader och köpa den imorgon ehehehehehe. Lyckades få henne att bli kär i en iMac också och blev lite stolt. (väntar spänt på tusen hatkommentarer nu :DDD)

Jag tänkte tillbringa hela kvällen och natten med samhällskunskap och matte eftersom jag skjutit på det i en vecka nu, men så var jag ju dum nog att både ladda ner Fantastic Mr. Fox och Wall-E och börja spela sims idag så jag tror inte det kommer att bli så. Tänkte springa också men lolololol orka det. Det blir en väldigt trevlig kväll med spel och film och godis nom. Imorgon kväll sticker jag hem till min mor och fredag-söndag åker min far och Susanne iväg och jag blir heeelt ensam. Någon vänlig människa får gärna komma hit. :3

Uuuuuhgr. Det har blivit väldigt mycket text väldigt lite bild senaste inläggen. Så här är lite Markus, lite ljus, lite världens-bästa-tröja och lite skev mage.
2012-04-10 ? 15:27:58

så här får ni en annan video i alla fall!

2012-04-10 ? 14:47:31

påsklov

Klockan är halv tre och jag ska precis ta på mig byxor och laga mat. Tänkte gå ut och springa för att jag bara har suttit stilla och ätit i typ en vecka men det regnade så jag stannade inne och lullade runt på internet i väntan på att det skulle sluta regna. Det regnar fortfarande. Och nu har jag kastat bort hela dagen. :DDDD

Och speciellt tillägnat Isabella: jag gjorde en videoblogg i helgen! Satte mig för att klippa den idag och upptäckte att min kära kamera bara fångar upp ljud på typ en meters avstånd. Till och med skitkompaktkameror har ju bättre mikrofon vad fan. Får ta hem en mikrofon från skolan och försöka igen. :<

Jag ska på bio med min moder ikväll, ska se Hungerspelen. Vet inte riktigt vad jag har för förväntningar. Handlingen är ju bra och alla andra Hollywood-ungdomsfilmer är ju cpsnygga. Jag återkommer.

ÅÅÅÅÅÅÅH en sista grej. Susanne är knäpp, lämnade en lapp till henne igårnatt och hon köper blusen <3<3<3<3 kommer inte behöva köpa kläder på flera år sedan. Det blir mitt tredje rymdmönsterplagg på jättekort tid och egentligen skäms jag men den är så underbar. Aaaaaaahhhh. ^______^

Uppdatering: ARTSRGDGHHJSJKAKJAKLAAAAAAAAAAAAAAA. Kitty Brainz-jackan finns igen och jag har fan inte 600 kr.
2012-04-09 ? 23:17:58

hei

nu blir det fancy punktlista igen

i. hemma från skåne. vi körde presentlek. jag fick en handduk och karlssons klister. jag är glad.

ii. jag har nu tittat på alla fyra twilightfilmer och speciellt den sista är så dålig att man vill gråta. harry potter och dödsrelikerna delade man i två för att överhuvudtaget kunna hinna med all dramatik och spänning och relationer som finns utan att göra scenerna så koncentrerade att de knappt går att titta på. breaking dawn har man delat på två för att hinna få med tusen tvåminutersklipp på folk som stirrar ut i tomma intet. SLAGSMÅLSSCENEN i slutet bestod av typ 20% folk som stirrar ut i tomma intet. nu ska jag titta på pulp fiction och vara ascool_hipsterbrud_94.

iii. susanne lovar saker lite för lättvindigt ibland så imorgon ska hon köpa space donuts-blusen till mig. :DDDDDDDDDDDDDD
2012-04-05 ? 20:02:01

dagens outfit


Jag använde balsam för första gången på någon månad och har inte orkar göra något med håret sedan dess, så nu är det mjukt som silke och omöjligt att kontrollera. Orkade inte leta efter min mössa imorse, tog första bästa som låg framme, vilket råkade vara en av mina pappas 4556978512 hipstermössor. Jag sade till mina kära klass att den som inte cravear död idag håller käften om min mössa. De sade att jag såg ut som en pundare.

Andra saker som är viktiga att berätta:

I. JAG KLARADE DEEEEEEET!!!!!! Sprang nå jävulskt långsamt och ville dö efter två varv runt fotbollsplanen när jag hade tre kvar. MEN JAG GJORDE DET. FAN VAD BRA JAG ÄR.

II. Det är påsk och folk VRÄKER godis över en. Som tur är har jag i alla fall en fin mor som ger mig 70%-ig vegansk och KRAV-märkt choklad och torkad physalis och gojibär istället för tre kilo lösgodis. Och en pappa som ger mig Kinderägg. Jag hann köpa en tub Pringles idag också innan jag kom hem och hittade mammas paket. Och så ska jag till farmor imorgon, vill inte tänka på hur mycket jag kommer gå upp :DDDDD

III. Alltså jag vet inte varför jag gör det här MEN JAG HAR LETAT REDA PÅ MER OM ADEON och jag tror fan att han fortfarande finns kvar. Bläddrade genom hela FMJs bilddagbok och hittade några bilder på dem tillsammans (så han existerar i alla fall!!) och sen hittade jag ett konto som hette AdeonV2 som var aktivt senast för ett halvår sedan och han betedde sig ganska vettigt och det fanns faktiskt massa kommentarer av FMJ och alltså till och med Fidde har gått och börjat se normal ut men Jonathan är fortfarande emodrägg och fan vad ful han egentligen är. Nu är världen ett mysterium fattigare.

IV. Victor, kommer du ihåg när jag sade att jag skulle köpa en ny klänning till i sommar för att du tycker att det är så himla fint med klänningar? Kommer du ihåg att jag sen köpte DD-kläder för alla pengar jag hade och typ inte kommer ha några pengar alls innan sommaren? Kommer du sen också ihåg att jag skulle få biobiljetter för att jag gjorde en asful affisch till elevkårens julfest? Well det blev inga biobiljetter av det men idag gav de mig ett presentkort på Carlings så nu tänkte jag gå och köpa en fluffig och gullig klänning att ha typ på din student. :3

V. Jag filmade en låt som Markus Krunegård inte tänker släppa i måndags. Fick för mig att han hade släppt den som singel för att jag kände igen texten i refrängen men det verkar inte som det. Lägger ut på YouTube någon gång snart.

VI. Det går framåt med mitt tröj-projekt förresten! Räknade dem en gång till och inklusive de nya har jag nu 41 stycken. Det här kommer ta ett tag.
2012-04-03 ? 22:25:12

there is no running that can hide you; cause i can see in the dark

HEJ. Jag tänkte lägga upp något mer än bilder för en gång skull idag.

Vad har hänt de senaste dagarna? I torsdags fyllde min fader år och jag och han och Susanne gick ut och åt, sushi nom. Avokado och japansk soja är löjligt gott tillsammans. Dagen efter tog jag bussen till Borås, pussade lite på Victor och gjorde ärlig talat inget alls mer än att äta Subwaymackor och titta på South Park. På lördagen åkte jag iväg till Theresias replokal (och upptäckte att jag inte har registrerat mitt telefonnummer för att kunna betala grejer :)))))))) råkade i alla fall ha en väldigt snäll busschaufför) och fotade lite innan hon och resten av bandet åkte på spelning i Göteborg. Åkte tillbaka till stan och alla tusen fotbollshuliganer (premiär för allsvenskan i Borås, väldigt roligt) och åt med Madde och BMD och på söndagen åkte jag hem och var lite ledsen för jag gillar Borås och tre timmar på en buss med trasiga hörlurar är inte så kul.

Måndag! Programmeringsprov som gick långt över förväntan, svenskaprov som också gick långt över förväntan men fortfarande långt under G-gränsen och sist mattelektion där jag insåg att jag ligger femton sidor back :)))))))) Tittade på Markus Krunegård (UTAN att skäma ut mig totalt den här gången, score) på Bengans och det var fint. Lyckades på något sätt hamna längst fram precis framför honom trots ett par inte jättevänliga flickor på typ 1,90 som stod rakt framför mig (deras AXLAR var högre upp än mina ögon och när jag gnällde svarade de "aaaaah men vi har faktiskt stått här sedan elva" och snälla rara ni han spelade TRE låtar och signerade och det var över på tjugo minuter och jag ger blanka fan i om ni varit där i sex timmar när jag inte ser ett piss, speciellt inte när ALLA andra kom en halvtimme innan han började och sedan pratade _allllllla_ om att det var håkan hellströms födelsedag. FITTNYLLEN, JAG BLIR ARG) och Markus lyckades signera min kära Everybody Hurts på fel sida, gullig är han. Kom hem och hittade mina jättejättefina kläder (helt klart värt en månad i fattigdom) och sedan kom min syster och hennes Tobbe och deras pälsboll med ADHD, också känd som Zac.

Imorgon kommer det efterlängtade underbara konditionstesten på idrotten och jag kommer dö :DDDD och på fredag åker jag till Skåne och farmor&farfar och sedan händer inte mycket mer och jösses vilken wall of text det här blev.

NU SKA JAG SOVA, HEJDÅ.

Placebo - Infra-red:
2012-04-03 ? 15:23:34

chelsea smile

om nom nom. jeans från cheap monday och bikiniöverdel från nelly, allt annat från drop dead.
2012-04-02 ? 22:36:37

DD och sånt


(vettigt inlägg komer snart, jag är bara väldigt glad just nu!!!!!!)
2012-04-01 ? 22:10:30

jag har fotograferat lite


Jag tog 300 bilder på Amanda så det kommer säkert fler, någon gång. Fotona på Theresia är dock tagna i en kolsvart replokal så det här var typ de enda som blev bra.
2012-04-01 ? 21:09:45

angående emos

För någon vecka sedan gick jag omkring med Sofia och som så lite för ofta kom vi in på ämnet kända scenekids, och speciellt Adeon. Alla visste vem han var, ingen tyckte att något mer än hans hår och hans jävla Lana Del Rey-läppar var särskilt snyggt, alla tyckte att han var dryg som ett as, alla bevakade honom ändå. Sedan 2008 bara försvann han och ingen vet var han tog vägen. Sofia hade någon teori om att han aldrig fanns på riktigt, men jag är helt säker på att jag har sett bilder på honom och FMJ tillsammans. Men jag har inte hört ett ord om honom sedan bilddagboken hade sin storhetstid! Vet någon annan vad fan som hände?

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign