2012-10-29 ? 21:44:00

dagens bekännelse

fast jag tycker det är assnyggt hahahahaha
brb dör
2012-10-29 ? 21:32:00

dagens hat

jag har inget alls emot stilen grunge, precis som med alla andra stilar kan det vara snyggt som fan om det görs rätt, och inte heller har jag något emot alla tumblrhorhipsters i tovigt hår och nitar och creepers och pastellfärgade blusar, för precis som med alla andra stilar kan det vara snyggt som fan om det görs rätt, MEN NÄR FANSKAPEN KALLAR DET FÖR GRUNGE ÄR DET FANIMIG FRAM MED MOTORSÅGEN.

2012-10-29 ? 18:50:00

death metal och trötthet

klockan är halv sex och allt jag har orkat ta på mig idag är dinotröja för att inte frysa ihjäl och glasögon för att titta på fringe. det mest produktiva jag har gjort är att laga tomatsås och pasta. och plöjt in lite för mycket tejp i mitt öra så det är lite ömt. eeeh grattis.

jag har tydligen lov också. hahahaha. har inte tänkt på det alls, kom på sista lektionen i fredags "omg det här är ju det sista vi gör". och det känns ganska värdelöst för jag har noll planer. victor kom hit i torsdags och åkte hem lördag morgon när han lika gärna hade kunnat stanna hela veckan, så nu är jag ensam för att jag GLÖMDE BORT ATT JAG HADE LOV. gött.

hursomhelst så åkte victor hem i lördags för att jag satt instängd i en liten sal på universitetet och skrev högskoleprovet i åtta timmar. sjukt jävla jobbigt och ville bara somna och ska jag vara ärlig så, eh, gjorde jag det också. inte under provet i alla fall, bara de där sista tio minuterna när man är klar med skiten och inte orkar gå genom en gång till. åkte hem till helene efteråt, sov och åkte in till stan och åt med mamma som för en gångs skull var i linköping. ingen pappa kunde komma och hämta mig så jag fick ta kvart-över-tio-tåget och gå två kilometer hem och sedan bara lägga mig och somna. utan victor. åh vilken jävla tragisk dag. igår kom i alla fall amanda hit för att äta kakor och klappa katter och jag gjorde hennes nya blogg snygg whoop.

jag är skitvettig och lägger upp ekonomiska planer. skippar det mesta totalt onödiga den här hösten. beställde stuffz från drop dead i helgen men sket i ett extra linne bara för att jag ju faktiskt HADE råd så det gick "bara" på strax under 600, go me. ska pierca mig så snart som möjligt, köpa diverse oljor för att börja ta hand om hår och naglar och öron bättre och skippa creepers i år också. känns bättre att spara pengar till allt asbra som händer i sommar. jag vet verkligen inte varför jag skriver det här, antagligen mest som påminnelse till mig själv att inte köpa något jättedumt.

OCH NU ÅT NÅGOT SOM EVENTUELLT KAN VARA DET MINSTA LILLA INTRESSANT, jag försöker disciplinera mig själv med photoshop så jag har redigerat lite shit från... well lite blandat det senaste året.2012-10-22 ? 22:01:00

17


2012-10-20 ? 19:20:00

yes you're older now and you're a clever swine but they were the only ones who ever stood by

man skriver lite för ofta "det här är bäääst i heeela vääärlden" så det är klart man börjar undra för sig själv, vad ÄR egentligen bäst i hela världen? jag har en spellista som jag uppdaterar lite då och då med låtar som jag verkligen, verkligen helhjärtat älskar och förutom bohemian rhapsody och annat självklart är jag uppe i tolv stycken, utan inbördes ordning.

1. From First To Last - The one armed boxer vs. the flying guillotine

sötaste sonny, såklart, höhö. den gör sig bäst med låten Soliloquy som intro, eller snyggt hopklippt som här. sådan energi, och så texten, åh sonny varför är du så underbar.

2. Placebo - Bright lights

utan att ha någon superrelation till placebo kan jag påstå att den här lätt skulle kunna kvalificera sig som den allra, allra bästa låten jag vet. "no one can take it away from me, no one can tear it apart, because a heart that hurts is a heart that works."

3. Slagsmålsklubben - Kasta sten

smk har blivit så kassa senaste åren men HERREJESUS JAG ÄLSKAR DEN HÄR. jag bryr mig inte om att jag typ inte har träffat en enda människa som inte avskyr den, den är magiskt bra på alla sätt och vis. tröttnar aldrig någonsin.

4. Katten Skogmans Orkester - All min kärlek

vad som börjar som en ganska söt kärlekssång utvecklas snabbt till "och din syrra får min själ smaka klubba som en säl". jag älskar katten och den här låten är så skruvad på precis rätt sätt.

5. The Smiths - How soon is now?

den börjar bli några årtionden men är lik förbannat musikaliskt fantastisk. morrisseys låttexter är underbara och den är... genialisk.

6. Säkert! - Det var 3 månader sedan idag
[ finns icke på youtube men här är spotify ]
jag har aldrig varit den situationen vilket känns väldigt skönt men den är så rakt på, så fruktansvärd och vacker och det är otroligt hur mycket känslor som går att klämma in på två och en halv minut.

7. OMFS! - Incompleting
[ spotify här också ]
ingen känner till omfs! annat än de som jag har babblat om hur himla gullig sångaren är irl för, men de är fortfarande ett underbart band. incompleting har så enormt mycket energi och fredric har en alldeles alldeles underabr röst.

8. Kill Hannah - Hummingbirds the size of bullets
mat och bandet själva säger att kh före och efter albumet for never & ever är två helt olika band fast under samma namn och det hört verkligen på musiken. det här är tidiga kill hannah och de är betydligt mer indie än alternativt och jag kan inte bestämma mig för om jag gillar tidiga eller nya kill hannah bäst. den här låten är väldigt fin i alla fall.

9. bob hund - Dansa efter min pipa

ibland behövs inga tunga känslosamma poetiska låtar, utan bara något man blir glad av. dansa efter min pipa blir man glad av.

10. From First To Last - Failure by designer jeans

finsonny igen. förutom att den rent musikaliskt är väldigt, väldigt bra innehåller den i princip varje tanke ett trasigt tonårshjärta någonsin har tänkt. "i'm a mess of insecurities, attention starved with a narcissistic twist, don't you think that i'm amazing, please tell me i'm worth dating."

11. bob hund - Det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte hittar hem men det gör jag, tror jag

nog för att den är tio minuter lång och jag postade den för någon vecka sedan: bob hund, jag älskar er. bara låttiteln i sig är underbar och budskapet är fint och hur man än mår blir man alldeles lugn av den.

12. Gary Jules - Mad world

och nog för att jag postade videon igår, den tål att postas igen. en cover, specialinspelad för filmen donnie darko, som är tusen gånger bättre än originalet och med magnifik text och ännu mer magnifikt piano och hela låten är magnifik och åh.
2012-10-20 ? 00:42:00

film

den första för att de är helt underbara på alla sätt (bortsett från att yolandi ser skitläskig ut just här), den andra för att sonny är så söt att man bara vill spy, den tredje för att det är en av världens vackraste låtar.2012-10-17 ? 22:46:00

Autumncold II
2012-10-17 ? 21:25:41

Bella I

2012-10-15 ? 20:37:23

vanliga beslutsångesten innan en beställning

hjälp mig :<

2012-10-11 ? 22:49:14

i need advice i need advice because nobody ever looks at me twice so take me with you when you go

hon sade "det kanske är dags att släppa högstadietiden"
inte en sekund har jag varit olycklig över att slippa dem
det är bara den konstanta rädslan somjag, om jag känner mig rätt, aldrig kommer kunna skaka av mig
jag är ledsen över ,mitt jojohumör och att allt går ut över internet
jag är väldigt, väldigt trött på att jag aldrig någonsin bara kan lugna ner mig lite
imorgon får jag träffa världens underbaraste människa och han stannar bara två dygn men det brukar räcka för att tränga bort klumpen i magen.
2012-10-09 ? 20:24:00

you're the monkey i've got on my back that tells me to shine

jag tänkte först säga tack till en massa fina kommentarer från fina främlingar, det känns bra när typ hälten av alla som läser skriver ♥ ♥ ♥ vilket mest betyder att mitt besöksrekord de senaste veckorna har varit sex personer på en dag. världens största, bästa och mest uppskattade blogg.

jag har varit lite överemotionell idag, och de senaste dagarna, och de senaste veckorna, men idag gjorde jag en massa grejer som känns sjukt jävla skönt såhär i efterhand och, fan, om man bortser från att jag inte har träffat victor på en evighet och det är tre dagar kvar tills han kommer hit känns allting helt fan-tas-tiskt. jag är glad for no apparent reason.

JAG HAR KÖPT EN MASSA SAKER SENASTE TIDEN OCKSÅ SOM JAG TÄNKTE VISA FÖR MINA KÄRA LÄSARE EFTERSOM JAG TYCKER SÅ MYCKET OM ER.

att köpa ny jacka varannat år och dyra kläder överhuvudtaget extremt sällan är en ganska bra grej att göra för då kommer din pappa utan ett ögonblicks tvekan kasta ut 1200 kronor på en asfin jacka åt dig. helt fabulouz, förutom att jag ser ut som lilla mys och snusmumrikens kärleksbarn. helt fucking enorm och ASMYSIG halsduk till det, oooch

amandas gamla hörlurar till det. :D

när jag ändå höll på skaffade jag en ny myströja, från obey av alla märken heh och jag såg ut att ha en liten släng av downs på bilden. den är mjuk som fan i alla fall och har armbågslappar i manchester ♥

sry för iphonebild, orkade inte ta ny och den duger tamigfan. jag såg donnie darko för andra gången i mitt liv, det var ganska exakt två år sedan jag såg den sist, och blev helt trollbunden över hur fantastisk den är. några dagar senare gick jag in på bengans och det första jag såg var den här uppställd på en hylla. köpte utan en sekunds tvekan och det är det bästa jag gjort på länge. så jävla, jävla, jävla underbart soundtrack, för att inte tala om gary jules mad world. det följde med gratis digital kopia så jag har kunnat lyssna om och om och om igen även om vinylspelaren står i gästrummet och jag är för lat för att gå dit. fantastisk rakt igenom.

det undre albumet heter kort och gott the smiths och är debutalbumet från 1984 med originalmastring, som jag köpte för pinsamt länge sedan utan att lyssna på. det var inte mindre än tre låtar jag inte hade hört innan och hälften av de andra var helt andra versioner än jag är van vid och den är underbar. jag älskar morrissey så jävla mycket.

det övre heter acrobats och komemr från peggy sue och det köpte jag obviously i stockholm men det går säkert att få tag på någonstans om man verkligen vill. alla låtar låter i princip likadant men de är jättemysiga och funeral beat är jättefin.

wall of incoherent text men då kommer i alla fall victor som konstant gnäller när jag inte bloggar bli nöjd. HEJDÅ
2012-10-05 ? 22:51:40

Autumncold I<
2012-10-03 ? 22:27:32

er

jag vill att alla, alla, alla som läser det här skriver om vad ni har gjort idag eller hur glada ni är eller om ni är ledsna eller om det är något ni tänker på eller om ni bara är jättesugna på något att äta eller vad ni har för favoritband eller om ni är sådär äckligt superkära eller precis vad som helst.
2012-10-03 ? 21:42:00

det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte hittar hem men det gör jag tror jaghar gått på repeat senaste dagarna trots tio minuter. bob hund är bra, bob hund gör mig glad.

har gjort en massa grejer sedan sist, mer och mindre viktiga. varit hos victor två gånger, varit ute "på krogen" två gånger, myst sönder, tittat på bleach. nötit på i skolan, fått vg+ på första religionuppgiften wooh och hatat på trigonometri. köpt vinyl, köpt kläder. jag gör egentligen inte så värst intressanta saker.
Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign