2012-08-30 ? 17:36:05

vara social och sådär

gick till skolan med robin idag. han tyckte att vi kunde springa tillsammans någon gång. om jag ska sluta springa ensam borde jag kanske se till att jag inte är så fruktansvärt jävla dålig så så fort jag kom hemstack jag ut i skogen för tredje gången på en vecka. holy fuuuuuck vad dålig kondition jag har, för att inte tala om att benen värker som fan. nu kan jag åtminstone skyll ifrån mig så på att jag kommer vara upptagen så jag får vila i en vecka höhö. just precis u är det dags för hallonyoghurt, müsli, banan, kakor och futurama. hurra.

imorgon är det, äntligen efter en massa krångel och uppskjutning, dags för nollning och det kommer bli askul. dagen efter kommer piktår till linköping och vi ska hem till min syster för en mini-kusinträff. ska mest vara hemma och göra ingenting innan tisdag som kommer bli en väldigt fin dag och sedan är det inplanerat att träffa elsa, åka till stockholm och se jack, fylla år och sånt och träffa andra halvan av släkten. yay!
2012-08-27 ? 20:42:47

jag vet att jag är hipster menjagorkarliksomintebrymig

det här med ytliga grejer.
typ utseende.
och kläder.
det känns som att jag tappar mer och mer av att se någotsomnär originell ut men det känns helt okej. har alltid propagerat för att MAN MÅSTE VÅGA SE UT SOM MAN VILL OAVSETT VAD ANDRA TYCKER oavsett om ens pojkvän ger en mördarblick så fort man nämner creepers och ser ut att vilja dö så fort man pillar på sina örsnibbar.
CREEPERS.

jag vill så fruktansvärt gärna ha creepers. svarta i mocka är så jävla vackert. fuskmocka såklart, känner att jag borde skärpa mig lite på den fronten, speciellt efter att ha impulshandlat en plånbok i äkta läder för att den var skitsnygg för ett par månader sedan, höh. det är dock väldigt mycket som står i vägen, bland annat att jag inte ens vet om jag kan gå i dem, vissa säger att de är jättelätta att gå i och andra att de måste trippa fram för att inte ramla och typ dö. och så är det ju det här med äkta mocka också, om man inte ska ha h&ms hemska plastiga kopior med fruktansvärt utseende och form finns det vad jag vet inte i särskilt många fysiska affärer, och där det finns är det allra oftast bara äkta läder och mocka, vilket betyder att jag måste köpa över internet, vilket leder till nästa problem. jag vill verkligen inte köpa skor på internet. jag vet inte vad jag ska ha för storlek, och om jag måste köpa från ebay eller en utländsk affär kommer det antagligen vara lite sådär med att kunna skicka tillbaka om de inte passar. och så sist; priiiset. det är ju så fruktansvärt jävla dyrt. men snygga är de.
2012-08-25 ? 22:23:00

want


herrejesus vad fin åh orkar inte vill ha asghahhjddssaf
caliroots.com
2012-08-25 ? 21:37:27

fitnessbloggen

idag var min pappa med i en tävling. han åkte till finspång och sprang sju mil. that's right, bitches: min pappa är sjuk i huvudet. så, även om jag lovade att inte skriva om det, kände jag mig, efter en hel dag utan att göra absolut någonting utan bara suttit instängd på rummet och tittat på film och ätit glass och melon, ganska tvungen att ta mig ut i elljusspåret på två kilometer. och jag släpade mig runt hela den här gången också. det är kul när man är så fruktansvärt otränad att man ser förbättringar för varje gång man springer. nu tror jag att jag behöver duscha, dricka saft och titta på ännu mer film, denna högst sociala lördagskväll. partey.
2012-08-24 ? 19:00:00

< / rage > nu när skolan är igång igen och så


blir så aaarrrggg när folk verkar tro att DATORER ÄR FRAMTIDEN, VÅRA ELEVER KOMMER ALDRIG KLARA SKOLAN OM DE INTE HAR EN SNORDYR OCH DÅLIG MACBOOK OCH EN IPAD, DET KOMMER VERKLIGEN GÖRA UNDERVERK FÖR ENGAGEMANGET I SKOLAN. vad fan, världen. finns det ingen mer som tycker om traditionell skolgång med papper och penna och lärargenomgångar? ;_;
2012-08-24 ? 12:07:44

blunderbuss

mitt tåg går om 32 minuter ett par kilometer härifrån men vad fan, lite photoshopmani på morgonkvisten har ingen dött av :DDD 30-minuters-retuschering som ändå knappt syns för att den är så liten. (fasen vad jag ler på bilder förresten. det börjar visst bli några år sedan det var inne att ha svart hår och eyeliner och se ut som att man just sett en kattunge drunkna på foton.)
2012-08-23 ? 19:54:38

hurtbulle

när jag slutade tvåan och därmed också idrotten bestämde jag mig att nä nu jävlar MÅSTE jag ju jogga eftersom jag inte blir påtvingad någon motion längre. sen gjorde jag ändå inte det men det är en annan historia. tog en paus på några månader och i fredags var första gången sedan typ april som jag lyckades kravla mig runt hela elljusspåret utan att gå en enda meter. tänkte ge mig ut i måndags igen, det blev aldrig av. tänkte ge mig ut i tisdags, det blev aldrig av. tänkte ge mig ut igår, men det regnade hela dagen. tänkte ge mig ut idag, men det är pisskallt och blåser. fuck it, jag tar det i helgen. eller aldrig.

ALLTSÅ DENNA MOTIVATION SOM ÖVERHUVUDTAGET INTE EXISTERAR. i tvåan hade jag ju hotet om ig i idrott, men det lyckades jag ju klara, i fredags hade jag en victor som blängde surt på mig tills jag bytte om och stack ut. borde ju i alla fall göra något annat vettigt om jag inte ska springa, typ plugga matte eller planera projektarbete (jag gillar skolan, okej) eller åtminstone lyssna genom högen med typ fem album som jag har köpt under sommaren och fortfarande inte lyssnat på (inklusive kents nya........ till mitt försvar har jag knappt lyssnat på dem på ett par år för att förra skivan var fucking värdelös). men jag har tre och en halv säsong av futurama och nio filmer på hårddisken så det får också vänta.

åh nu orkar jag inte med mig själv för jag hatar folk som bloggar om att träna, eller skriver på facebook eller instagram eller vad som helst. det finns inget som helst annat än skryt i det. "tihihihi idag hängde jag på gymmet i två timmar och sedan stack jag ut på en uppfriskande joggingtur på två mil och sedan kom jag hem och åt kessella och proteinpulver och spädbarnsblod kolla vad bra jag är visst är jag duktig snälla ge mig bekräftelse :------))))))" AAAAAARGGHHHHH. okej. oavsett hur mycket jag börjar träna (hahahahhahahahahahahahahahahha) kommer jag aldrig skriva om det. och fuck dieter, jag äter hur mycket choklad jag vill.

det här är mira. hon är söt. och jämfört med henne är jag riktigt vältränad. :D
2012-08-22 ? 19:18:51

flyt

nämnde jag att jag ska se jack white? nämnde jag att det är den elfte september och att vi sover över i stockholm?
2012-08-21 ? 20:34:50

frågor-och-sådär

1) Put your iTunes on shuffle. Give me the first 6 songs that pop up.
jag vill inte skämmas alltför mycket, så jag tar bara min bra-grejer-lista höhö.
bring me the horizon - home sweet hole
slagsmålsklubben - tjeckien, slovakien och tillbaks igen
kill hannah - don't die wondering
markus krunegård - dystra utsikter (hehehe)
kill hannah - why i have my grandma's sad eyes
bring me the horizon - death breath

MYCKET VARIATION HÄR.
2) If you could meet anyone on this earth, who would it be?
alltså, herregud. vad är det för fråga. sonny moore skulle ju vara jävla fint, men... MORRISSEY. morrissey, alltså. det ni. mat devine verkar vara så himla fin också och en privat pratstund med annika norlin skulle inte vara helt fel.
3) Grab the book nearest to you, turn to page 23, give me line 17.
men, ååååh, så har jag för en gångs skull inte en miljard böcker som ligger och dräller. vi tar min favoritbok istället. "fönstret." öh.
4) What do you think about most?
dåliga saker. människor jag tycker om. skolarbete. saker jag vill fota, saker jag vill skriva, saker jag vill rita.
5) Ever had a poem or song written about you?
HAHA. tror inte det, va. eller, min älskade victor skrev en dikt om snor som var delvis riktad mot mig en gång.
6) Do you have any strange phobias?
GÄSS, fy fan. jag är helt livrädd för utomjordingar också. annars är det bara lite vanliga tråkiga.
7) What's your religion?
ateism. sympatiserar till en viss del med satanism, men inte tillräckligt för att jag någonsin skulle påstå att jag är det.
8) If you are outside, what are you most likely doing?
tar mig till/från skolan, höh. eller joggar, för att jag försöker ta mig i kragen lite.
9) Simple but extremely complex. Favorite band?
extremt komplex ja herregud. jag älskar bob hund. jag tycker väldigt mycket om bring me the horizon också, och dunderpatrullen, och katten skogmans orkester, och placebo, och skrillex, och the smiths. kill hannah har så fruktansvärt fina fans att de förtjänar att nämnas här. men mitt slutgiltiga svar får vara något så hipster som omfs!
10) What was the last lie you told?
"det är okej"
11) Do you believe in karma?
nej. klart man kan hoppas lite ibland när man stöter på överjävliga människor, men... nope. inget som helst övernaturligt finns någonstans.
12) What does your URL mean?
"the passing of time leaves empty lives, waiting to be filled" mest för att denna blogg skapades under en period då jag kände sådär om det mesta.
13) What is your greatest weakness; your greatest strength?
största svaghet? oh god, det ska vi inte ens ta upp. och så tillhör jag den där lite för stora delen av världens befolkning som inte klarar av att peka ut något bra med sig själv. jag är i alla fall en jävel på att plocka + måla ögonbryn.
14) Who is your celebrity crush?
aaaaaaaaah sonnysonnysonny min älskade fina sonny <3 morrissey för trettio år sedan var inte så dum han eller, höh.
15) How do you vent your anger?
isolation, gråta ut hos victor, göra-dåliga-saker-man-inte-ska-göra.
16) Do you have a collection of anything?
skivor haha! börjar ha väldigt många nu tänker tvinga mig själv att börja handla mer vinyler. harry potter-böcker, jag har alla svenska men bara en engelsk hittills, och så alla filmer. tänker börja köpa mer film nu också.
17) Are you happy with the person you've become?
ibland. eller, jo, det är jag. klart det finns massor som behöver FÖRBÄTTRAS, men allt jämfört med högstadiet är gudomligt perfekt.
18) What's a sound you hate; sound you love?
TÅGDÖRRARNA PÅ ÖSTGÖTAPENDELN JESUS KRISTUS BYT UT TÅGJÄVLARNA NÅGON GÅNG DET KÄNNS SOM ATT MINA TRUMHINNOR SPRICKER VARJE GÅNG DE ÖPPNAS. när man ligger invirad i ett täcke mitt i natten och en trevlig människa viskar "jag älskar dig".
19) What's your biggest "what if"?
tänk om jag aldrig hade flyttat från nyköping? även om jag tvivlar på att någon vet vad det innebär haha.
20) Do you believe in ghosts? How about aliens?
spöken? haha, nej. aldrig gjort. aliens? holy fuuuuuuuck take it away from me
21) Stick your right arm out; what do you touch first? Do the same with your left arm.
höger: min faders wacom. vänster: fönsteeer och så min lilla kära kanin.
22) Smell the air. What do you smell?
kött. eller, ah, mat i alla fall. det luktar inte tillräckligt illa för att vara kött.
23) What's the worst place you have ever been to?
4CHAN eller nä jag vet inte. linghemsskolan är inte ett så jävla trevligt ställe. eller nej nu vet jag, MÖG-RUMMET HOS VICTOR. lycka till att ha det färdigrensat när alla flyttar.
24) Most attractive singer/s of your opposite gender?
höhöhö. sonny moore, morrissey-för-trettio-år-sedan och oliver sykes.
25) To you, what is the meaning of life?
något syfte med hela vår existens tror jag inte på, jag tror på slumpen. men det handlar väl mest om att hitta sig själv, lära sig sluta lyssna på vad andra tycker, känna sig tillfreds med sig själv och tycka om vad man gör.
26) Do you drive? If so, have you ever crashed?
lol nope, har aldrig suttit i ett förarsäte ens.
27) What was the last movie you saw?
guldkompassen. eller, ah, har sett de första tjugo minuterna av den och den är inte hälften så bra som böckerna. innan dess despicable me!
28) What's the worst injury you've ever had?
ööööh. lyckades med konststycket att bryta foten precis när jag hade börjat kunna gå igen efter en operation. har ett mysigt köttsår på armen som kanske inte räknas som skada. x antal skärsår på benen eftersom jag inte är så duktig på att raka mig.
29) Do you have any obsessions right now?
sista säsongen av fringe börjar om en månad!!! *fangirlar*
30) Ever had a rumor spread about you?
inte en aning. eller, jo, det har jag antagligen.
31) Do you tend to hold grudges against people who have done you wrong?
men, det är väl klart? ja, om någon sårar mig kommer jag självklart tycka illa om den.
32) What is your astrological sign?
jungfru.
33) What's the last thing you purchased?
HUMMMMMM. en subway-macka. sista vettiga var en vinyl-singel med the village people. eller, det sista VETTIGA var nog en tröja i finland.
34) Love or lust?
kärlek. alltid kärlek.
35) In a relationship?
wait what hänger det där ihop med förra frågan eller är det en fristående fråga eller vad? ja, jag är i ett förhållande, i alla fall.
36) How many relationships have you had?
höhö.
37) What is your secret weapon to get someone to like you?
men, haha. jag är inte så väldans bra på att flirta men jag lyckas tydligen skaffa vänner hyfsat snabbt. jag vet inte, le mycket, försök hinta med grejer som man vet att den tycker om, leta saker man har gemensamt så det inte blir pinsam tystnad när man försöker prata.
38) Where is your best friend?
jag tror detta kräver att man har någon man kan kalla för sin bästa vän. victor är hemma hos sig och liten ligger och sover på pappas säng.
39) What were you doing last night at 12 AM?
försökte titta på futurama men insåg att näää det här funkar nog inte jag tror jag sover nu.
40) Are you the kind of friend you would want to have as a friend?
hum. öh. women jo det hoppas jag.
41) You are walking down the street on your way to work. There is a dog drowning in the canal on the side of the street. Your boss has told you if you are late one more time you get fired. What do you do?
räddar hunden och hoppas på att chefen har lite medmänsklighet
42) You are at the doctor’s office and she has just informed you that you have approximately one month to live. a) Do you tell anyone/everyone you are going to die? b) What do you do with your remaining days? c) Would you be afraid?
jag skulle antagligen berätta victor och ingen mer, bara för att få alla bete sig normalt. alltså jag vet inte, det finns inte så mycket stora grejer man kan planera med en månads varsel. jag skulle vilja vara med victor hela tiden, jag skulle ta mod till mig att berätta för alla jag tycker om hur mycket jag tycker om dem (konstigt hur svårt det kan vara att göra något sådant med människor man känt i flera år) och nej, jag skulle inte vara rädd. jag är inte rädd för att dö.
43) What's a song that always makes you happy when you hear it?
du är discot i hjärta, bohemian rhapsody, kasta sten, bright lights, incompleting, the one armed boxer vs the flying guillotine.
44) In your opinion, what makes a great relationship?
när man inte är så jävla seriös hela tiden. jag vill kunna göra grimaser och berätta för victor hur mycket jag hatar honom. att prata. ständiga pyttesmå ord och handlingar av uppskattning. och att dela med sig av vad man tänker och känner.
45) How can I win your heart?
töjda öron <3<3<3 lol nä men. alla människor jag någonsin har känt någon som helst attraktion till har varit vitt skilda utseendemässigt. snagg eller hår som är längre än mitt, snortighta jeans som stoppar blodflödet eller superbaggy kläder. ansikten som ser snälla ut vinner alltid och definitivt absolut inte försöka charma mig, allt som inte kommer naturligt är bajs.
46) Can insanity bring on more creativity?
är inte sådant där typ vetenskapligt bevisat? alltså, vet inte riktigt vad folk jämför med. friska människor vet nte hur det är att vara sjuka och sjuka människor vet inte hur det är att vara friska. jag vet verkligen inte hur jag ska svara det här.
47) What is the single best decision you have made in your life so far?
"är det vi nu?" "ja"
48) What would you want to be written on your tombstone?
är det någon kristet skit tänker jag resa mig ur kistan och ta livet av mig
49) Give me the first thing that comes to mind when you hear the word "heart."
när man känner, fysiskt, att man älskar någon.
50) Basic question; what's your favorite color/colors?
turkos + mintgrön. rosa är fint men endast i kombination med de två föregående färgerna.
51) What is your current desktop picture?
kent. samma som jag haft sedan konserten. och det var för två och ett halvt år sedan. kanske dags att byta.
52) If you could press a button and make anyone in the world instantaneously explode, who would it be?
hahaha jösses vad ond man skulle kunna vara. inte för att verka bitter eller något men det finns nog en viss person.
53) What would be a question you'd be afraid to tell the truth on?
sådant här kan man ju inte svara på utan att ens det blir pinsamt.
54) You accidentally eat some radioactive vegetables. They were good, and what's even cooler is that they endow you with the super-power of your choice! What is that power?
amagad dat's some tough qweshions. superhyperintelligens, tror jag. ja, jag är töntig.
55) You can re-live any point of time in your life. The time-span can only be a half-hour, though. What half-hour of your past would you like to experience again?
med risk för att låta fjantig och övernostalgisk; någon gång under andra hälften av 10 mars 2010, med andra ord kentkonserten. allt var så jävla bra och okomplicerat och jag var lycklig. och så kent, förstås.
56) You can erase any horrible experience from your past. What will it be?
ergh. typ hela sjuan?
57) You have the opportunity to sleep with the music-celebrity of your choice. Who would it be?
det här är ju taskigt som fan om man är i ett förhållande så jag väljer den snälla tolkningen av "sleep with" och säger sonny moore hähä.
58) You just got a free plane ticket to anywhere. You have to depart right now. Where are you gonna go? 59) Ever been on a plane?
kina. ingen förklaring, bara det första som dök upp i huvudet. var som helst i kina skulle vara rätt häftigt.
60) Give me your top 5 hottest celebrities.
well de tre första har vi ju redan slätat ut. mary elizabeth winstead och natalie portman är söta som fan.
2012-08-20 ? 20:35:19

harduingetmankandansatill

skolstart idag. trean, som sagt. splittrade känslor, som sagt. jag slipper åtminstone en kurs, och engelskan kommer jag få läsa i en grupp istället för på egen hand, phew. matten verkar vänta ett par veckor, ingen mer ljudkommunikation överhuvudtaget och med medieproduktion och projektarbete kommer jag i stort sett kunna göra vad jag vill. på det stora hela helt okej, alltså. åka tåg med robin och åka tåg med markus och med lite fler sexminuterssamtal med de få fina människor som finns i linghem så kan nog allt funka.


2012-08-19 ? 21:56:00

"när man äntligen kan se alla mekanismerna där bakom, då vänder allt igen"

jag känner mig nästan lite dum som inte har bloggat och jag önskar jag kunde säga att det beror på att jag har varit upptagen med att göra asfräsiga grejer hela tiden men jag har ärligt talat inte gjort något alls. victor kom en dag senare än planerat, vilket = en extra dag att glida omkring oduschad i för stor mysetröja och titta på futurama. jag har bott hos mamma en natt för att hon var i skottland och det är ganska mysigt att ha en lägenhet för sig själv, det kommer antagligen aldrig kännas helt bekvämt eftersom jag flyttade till pappa på heltid typ tre år innan hon flyttade dit och jag har tillbringat totalt typ fyra nätter där. jag har hängt lite för mycket på bengans (hållit mig från att köpa grejer dock, framsteg, förutom en begagnad vinylsingel för tio kronor, village people 4ever <3) myst i trädgårdsföreningen och sett två av de mest fantastiska filmer som någonsin har gjorts (kanske skulle göra ett superfancy inlägg om mina favoritfilmer någon gång? jag gör för lite superfancy inlägg). och kramats. kramats kramats kramats. kramats jättemycket. jag tycker om att kramas. speciellt med victor. han är väldigt kramvänlig.

börjar skolan imorgon också. trean. uuuurgh. en del av mig vill bara att allt ska vara över, det är lite för mycket känslor mellan mig och den här staden som trängs på lite för lite utrymme, det finns jättemycket jättefina människor här men tyvärr mycket fler inte så fina människor, jag vill någon annanstans, jag vill börja någon mer specifik utbildning, jag vill bo tillsammans med victor, jag vill skaffa en liten sir meowsalot. tyvärr skriker den största delen av mig NEJ, jag vill inte det här, jag vill inte växa upp, jag tycker om den här skolan, jag tycker om människorna jag har omkring mig, även om en del annat inte är helt perfekt så är åtminstone ALLT RUNT OMKRING MIG för en gångs skull riktigt riktigt fint. jag vill stanna och jag vill hellre att mitt största problem ska vara att jag är arg på min matte a-lärare än insikten om att jag måste börja med arbetsprover och söka lägenhet och främst av allt komma underfund med vilken jävla STAD jag vill vara i. men jag får träffa sofia imorgon, det är bra. och everlyn, det är också bra. och astrid och cornelius och kornelia och isabella och josefine och jessica och nathalie och daniel. det är bra.

on a sidenote ringde amanda mig för knappt en halvtimme sedan, hon har köat till kent i tre dagar och jag vet inte om hon är medveten om det men hon ringde precis när sjukhus började och jag känner att jag har glidit ifrån kent lite men röd kommer jag aldrig släppa och sjukhus är.... fin. den finaste låt de har gjort. bara en sån liten sak som att höra den live en gång till, om så bara över en sprakig telefonlinje, minnas vad jag kände allra första gången jag hörde den och när vad jag kände första gången jocke sjöng de första tonerna, får hålet i hjärtat att kännas lite mindre. tack amanda.
2012-08-12 ? 21:31:42

pang på pungen i portugal


hei. det här är victor. gissar att de flesta vet vem han är eftersom jag knappt har skrivit om något annat de senaste två åren. för det mesta är han ganska fin, men ibland tar han fisheye-bilder på sig själv. typ den här. han brukar gnälla väldigt mycket när jag inte bloggar och då brukar jag skrika tillbaka att jag inte har något att skriva om och då brukar han rabbla upp lite obscena saker jag kan ta upp här. tror jag låter bli det, faktiskt.

det är ett jävla helvete att det här eländet ska bo så fruktansvärt långt bort och det brukar göra mig lite ledsen, men idag är jag glad, för imorgon kommer han hit. lite mindre glad kanske över att jag måste städa rummet rätt ordentligt för det är inte så mysigt här, men fortfarande glad. jag tror dock jag ska skjuta upp städningen en dag till, gå ner och äta mackor och titta på en av alla biljarder filmer jag har laddat ner senaste veckan.

JAG VET ATT DU KOMMER LÄSA DET HÄR SÅ JAG ÄLSKAR DIG VÄLDIGT MYCKET ÄVEN OM DU ÄR DUM I HUVUDET IBLAND. <3
2012-08-10 ? 21:16:16

so throw your diamonds in the sky

2012-08-08 ? 22:58:55

födelsedag

"Jag skulle antagligen kunna fylla varje rad här med att skriva om honom. Han är perfekt. Jag har ingenting att vara rädd för. Inte kring honom, inte kring något alls. Allt är perfekt. Han ringde och väckte mig klockan ett inatt bara för att säga grattis, BMD och Jacob var med, seriositeten på noll och jag skrattade så jag fick ont i magen trots att min hjärna kändes bortkopplad. Han sade "jag älskar dig också" och BMD bara skrek och [bludder] herregud. Jag är kär. Bästa födelsedagen jag någonsin haft. Haha."
2012-08-08 ? 18:10:31

moozik

JAG ÄR HEMMA HOS MIN BEBIS IGEN, ÄNTLIGEN SLIPPER JAG PISSWINDOWS. <3
eller så är det bara vad jag intalar mig för att det inte ska vara lika pissigt att vara tillbaka i linköping.

när victor kom hem igår blev han superhurtig och plockade ur allting ur sin skitiga överfulla bokhylla som inte såg ut att ha blivit rörd vid på flera år. det var skitroligt, jag har alltid av någon outgrundlig anledning tyckt om att städa, rensa och organisera, MEN. lite lite lite ångest över hans skivsamling. egentligen borde jag inte bry mig, min egen samling är nästan dubbelt så stor och om allting fortsätter gå såhär bra kanske jag kan få snylta av hans magnifika album och singlar om några år, men han har alla dessa omöjliga-att-få-tag-på-skit-skivor. analoga stereoider, superlimiterade deadmau5-vinyler, västerbron & vampires... åååååh. vem som helst skulle nästan bli tårögd av hans skivor och det stack lite i bröstet att behöva ställa ifrån sig hans nya icke-officiella skrillex-vinyl-singel.

å andra sidan fyller jag 18 om en månad (nästan precis!! omgomgomg) och min bank är gullig nog att ge mig ett gratis visakort och ojojoj vad jag kommer slösa pengar på musik. först och främst koppla det till itunes och köpa lite laakso, ninjaspark och katten skogman och så skulle det vara väldigt trevligt att ha omfs! senaste album i fysisk form också (kanske en ny tygpåse också? nää, har redan för många. men de är ju så fiiina).

I ALLA FALL. jävlar vad jag kommer vara pank när jag har fyllt år.
2012-08-07 ? 14:18:58

slickar hela staden som en fuktig kall tunga

victor är på jobbet och jag är ensam här. tog faktiskt bussen ut dit i fredags, och träffade madde i stan igår, men jag ville ha en enda dag ensam instängd på hans rum, med världens mysigaste säng och några hundra gb film. röjde upp lite på golvet, sängen och skrivbordet imorse eftersom han inte är världens bästa på att städa men skckade ett sms om att han tänkte rensa lite idag. och så började det ösregna och jag har stått och tittat på det ett bra tag.

det är så förbannat fint. folk verkar hata borås för att det alltid regnar, men jag gillar det. har alltid gjort. älskar att lyssna på regn, tycker till och med om att vara ute i det. funderade en liten stund på att gå ut nu, men för det första har jag glasögon och för det andra lär det vara pisskallt. jag stannar inomhus med terminator 2 istället.

jag har blivit jätteduktig och börjat fota mer, både med ajfån och systemis, men victor har inte photoshop och grejer så det blir bara text idag. HEIDÅ.
2012-08-02 ? 00:00:22

tömmer minneskortet alldeles för sällan

skåne / glass / amanda / kryssning / sealife / schleten

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign