2012-07-06 @ 09:43:56

nu ska vi dansa efter min pipa

har precis rakat benen och smörjt in med olivolja för det fanns ingen lotion hemma och det luktar piss och jag kommer få fettfläckar på alla kläder men guuud så lena de är. man vill bara vika sig dubbel och gosa med dem.

idag kommer victor hit!! jag måste in till stan och fixa en massa grejer och hans buss är inte framme förrän nio, så jag får lalla runt och göra ingenting i några timmar. ugh. i alla fall, vi ska se på spiderman, i vidriga 3D men jag får överleva. victor som hade lägsta förväntningarna någonsin har sagt att den är asbra, hoppas bara på att den verkligen är det.

och imorgon ska vi åka till norrköping (heh) och se BOB HNUD <3 jag har bara de tre senaste albumen + ett till + en ep, så de kommer säkert spela en massa jag aldrig har hört tidigare, men det kommer bli ASFETT. och om de spelar omringad av hjälp kommer jag tjuta som en liten flicka för den är så jävla fin.

mina ben börjar torka upp lite nu, kanske borde klä på mig. mitt öra mår inte så bra förresten. örsnibben är svullen och öm men jag har bestämt mig för att jag SKA ha pluggen idag, jag får ha hur mycket problem som helst närmsta veckan. en plugg går ju i alla fall att ta ut.

Skriv något fint:

Vad heter du?
Kom ihåg mig

Mail:

Blogg:

Text:


Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign