2012-03-27 ? 22:23:16

hur långt man än kommit är det alltid längre kvar

Idag har jag gjort av med 1600 kronor. Ehehehehheheheh
Iochförsig lade jag 1200 kronor på kläder från Drop Dead som jag velat beställa från sedan jag var en trettonårig emofjant, meeeeen som sagt, mitt objektiv känns väldigt långt borta. Ni får se vad det blev när det är framme!!

Meds är faktiskt en lite rolig historia. Jag hittade Meds + Black Market Music på cdon för ett tag sedan och precis när jag köpte den blev det något systemfel och när jag beställde igen någon vecka senare var den slut. Gjorde ett nytt försök med en annan version, enkelcd, men det verkar som att den tog slut precis innan jag beställde, så det fuckade också ur och nu finns den inte kvar på cdon. Bengans har den inte på sin hemsida, men jag frågade ifall den gick att få tag på och snubben-som-jobbar-där hittade ett enda exemplar som fanns i Göteborg, hurra! Utöver det så tycker alla att man säger "mens" när man pratar om den, så ni kan ju föreställa er Sofias min när man skuttade fram till henne mitt under lektionen idag och sade "jag tror jag har fått Meds!".

TYVÄÄÄÄÄÄÄÄÄRR medför allt det här att jag inte har råd att köpa 999 på superawesome vinyl. Men videon är ju i alla fall fin.

2012-03-26 ? 08:43:31

hej jag gillar inte den här kursen hejdå

2012-03-25 ? 15:48:29

vampyrer och annat gay

Så. Jag tittade på Twilight idag. Jag har sett den en gång tidigare, när den gick på bio, och då tyckte jag att den var jättebra, kanske främst för att jag alltid bryr mig betydligt mer om bildvinklar än skådespeleri. Och visst är den snygg! Bortsett från några enstaka handhållna alldeles för skakiga klipp är den jättefint filmad. Mysiga färger och helt underbara miljöer.

Men så var det ju allt det där andra. Jätteweird historia som ändå är hur förutsägbar som helst, ALLA ser kåta ut HELA tiden, onaturliga dialoger, ansiktsuttryck som aldrig ändras, alla ser bara extremt obekväma ut i varandras närhet och det bästa; i slutet pratar Bella om att hon vill bli vampyr för att för alltid kunna vara med en kille hon känt i TVÅ MÅNADER.

Älskade Twilight. Nu ska jag se tvåan och gråta lite till.
2012-03-23 ? 22:14:55

livet pågår nån annanstans

gått runt hela stan och sökt jobb jag säkerligen inte kommer få
alla äckliga jävla hipsters med sina äckliga jävla longboards börjar kräla fram
dålig hårdag
skolans mixerbord verkar ha dött helt nu
det var den finaste vårdagen hittills i år idag och jag går bara omkring med en klump i magen
och jag saknar victor så det gör ont
men jag har everybody hurts på vinyl så det är väl okej
2012-03-21 ? 20:22:17

KLÄDER


Jag har jävligt mycket jävliga snygga kläder som jag aldrig använder och jag gissar att varenda liten flicka i världen vet hur det känns: man öppnar garderoben, tycker att allting är jättefult och så slutar det med att man bara använder samma typ tre plagg om och om och om igen. #whitepeoplesproblems

Så jag började räkna lite i min garderob och hittade TRETTIOSJU t-shirts, linnen och tjockiströjor, antagligen någon till som ligger i tvätten. Efter att ha läst om en massa människor som tvingar sig själv till att bara ha klänning eller ha olika mönster varje dag en månad i sträck, har jag nu bestämt att med start den första april ska jag ha på mig alla trettiosju tröjor på trettiosju dagar (undantaget alla svarta linnen att ha under stora t-shirts och koftor som jag har _varje_ dag). Jag tar en bild, om så än bara i Photobooth, varje dag och i mitten av maj sätter jag ihop dem och lägger upp här.

WHOOOAAAAAAAA.
2012-03-18 ? 22:08:23

patrik är söt

Hei världen. Jag mår ganska bra. Söndagsmelankoli, som alltid. Fattar inte riktigt hur jag står ut med det här när alla andra beter sig som att det är världens undergång om de måste vara ifrån sin pojkvän två veckor i rad. Det finns ingenting som är så underbart som att somna med hans armar runt mig och de där få dagarna där man får vara hur asjobbig man vill mot honom och pussas hela tiden gör att man står ut med all förbannad tid som han är tjugo mil bort. Bara att bita ihop och somna ensam några nätter till. </emo>

IALLAFALL. Tvingade mig ut i spåret när piktår hade åkt. Tog mig faktiskt runt hela idag och det är bara andra gången i år :3 Ett par pauser då och då för att inte kollapsa och spy upp alla inälvor, men det var inte mycket jag gick! Jävlarimig, nu ska jag klara konditionstestet och fixa ett G i idrott! JAG ÄR ASBRA.

Och Victoreländet har en förmåga att oavsett hur tidigt han somnar fortsätta sova till ~tre på eftermiddagen. Så medan han snusade så sött lullade jag runt på internet och hittade DET HÄR och nedanstående film och skrattade ganska så mycket.

2012-03-15 ? 22:25:55

en torsdag

Jag städade mitt rum idag!! Applåder, eftersom jag inte gjort något större än att plocka upp de allra värsta klädhögarna från golvet på ett par veckor. Ehe. Så fort det blir några fler plusgrader utomhus behövs det en rejäl storstädning här. Anledningen till att jag orkade masa mig upp och säpa in dammsugaren heter Victor och han kommer hit imorgon och det gör mig väldigt glad för jag tycker om när han är här.

För några dagar sedan tappade jag förresten bort min kära Försvarets hudsalva, blev djupt deprimerad eftersom jag är djupt beroende och lallade iväg för att köpa en ny och upptäckte att Apoteket efter alla dessa år har släppt en veganversion av det. Jag hittade det gamla under skrivbordet idag och nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska vara snäll mot miljön och inte slänga fullt funktionella grejer eller om jag ska vara snäll mot djuren och sluta kleta in läpparna i kofett. ACK VILKA PROBLEM MAN HAR.
2012-03-14 ? 09:01:37

Dagens outfit


Lite emohipster dagen till ära. Tror jag har tappat det mesta av mina superawesome skills med svart ögonskugga från åttan.
2012-03-13 ? 11:24:16

i'm glad you've graced me with your presence; you're in time to see me wrestle with me conscience and staring in the silence


I'm bringing -07 back!

Sonny Moore är typ den häftigaste människa som finns. Den vänstra skivan, som gjorde honom och resten av bandet världskända, gjorde han när han var sjutton och nu är han 25 och typ världens mest kända artist. Och det följde såklart med en massa bilder och han hade emolugg ner till näsan och snakebites och var så liten att man bara vill kramas och gulla med honom och ajjfalfsaklagklglfgl JAG SKA SLUTA VARA JÄTTEBESATT AV SONNY. OKEJ. Iallafall, FFTL är huuuuur bra som helst. Det var ganska många låtar jag inte hade hört tidigare och flera av dem var ännu bättre än de där asabra som jag lyssnat på sedan jag var tretton bast. Heroine, deras sista med Sonny som sångare, är inte sådär jättejättehappy (några låtar handlar om att han precis fått veta att han var adopterad, en om hans bror som dog i bulimi, en om självskador, några om mobbning osv, you get the point) men Dear diary, my teen angst has a body count är bitvis riktigt gullig (en låt handlar om lycklig kärlek och två andra heter I liked you better before you were naked on the internet och Kiss me, I'm contagious). Ni kan ju jämföra texten till The crows are coming for us från Heroine med Populace in two från Dear diary, till exempel. Jaja, jag är glad och musiken är bra och Sonny är fin!

From First To Last - Waves goodbye:


(edit: oki jag är dum på riktigt. de har gjort fyra album: dear diary är det andra och heroine det tredje. så.)

(OCH HEROINE ÄR TYDLIGEN DET SISTA MED SONNY SOM SÅNGARE. nu går jag.)
2012-03-11 ? 17:14:30

kan faktiskt tänka mig att bada för första gången på några år om jag får se ut såhär



jag är jävligt duktig på photoshop.
bikiniöverdel från nelly.com, badbyxor från iheartdropdead.com
2012-03-11 ? 15:36:45

dessa jävla pengar

Just precis nu har jag 900 kr. Dessa pengar är tänkta att gå till ett objektiv, 3000 kr. Efter att ha sparat till min kära Mac i en evighet har jag blivit asbra på att inte lägga ut pengar på onödiga grejer. Och så går man in på Drop Deads hemsida. Baaaaaah.

2012-03-10 ? 22:40:13

HATAR MIG SJÄLV JUST NU.

men jag har tittat på Melodifestivalen och jag ska vara precis lika gay som förra året och kommentera.

1. David Lindgren - Shout it out

Det här är precis lika platt och opersonligt och skitdåligt som 90% av alla låtar som blir populära i Sverige. Ful var han också. Ughdgjnmfgkfhd.

2. Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern - Jag reser mig igen

Thorsten är skitläskig. Om man bortser från den fruktansvärt smöriga texten var det här en av de mer vettiga låtar jag hört i Melodifestivalen. Förutom att allting lät precis som Lars Winnerbäck.

3. Dead By April - Mystery

Jag kan inte ord förklara mitt hat mot när de drar in ett pojkband i töjda öron och svarta kläder, lägger på några sekunder skrikande och sedan tycker att de är jättehäftiga och moderna och ska nå ut till en bredare publik med riktig hårdrock. Hade de dämpat trummorna hade det lika gärna kunnat vara vem som helst från Idol. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

4. Lisa Miskovsky - Why start a fire?

Jag gillade plinget i bakgrunden! Det där konstanta leendet i en väldigt ledsen låt fick mig mest att vilja sparka henne hårt i ansiktet, men den var tbh helt okej.

5. Top Cats - Baby doll

Jag AVSKYR raggarkulturen. Sångaren var förjävla ful, hans röst var lika illa, låten var kass. Fuck off.

6. Loreen - Euphoria

Jag lyssnade på den här direkt efter första deltävlingen när alla blev hypeeeeer av hur fantastisk den var och tyckte den var rätt dålig. Men, den var bättre än jag mindes den. Inget att jubla över men ganska bra.

7. Ulrik Munther - Soldiers

Ulrik är född nittiofyra och ser ut att vara tretton år. Jag har bara utgått från att han är värdelös men den var faktiskt bra! Samma låt och samma röst fast med någon som inte ser ut som Emil i Lönneberga så hade den kunnat bli riktigt awesome.

8. Björn Ranelid och Sara Li - Mirakel

Jag tänker inte ens säga något.

9. Molly Sandén - Why am I crying?

Alltså, Sverige klarar sig inte ett enda år utan något sådant här va? En powerballad om att bli dumpad med rök på golvet och fläkt i håret. Mina damer och herrar: stålsätt er, denna kvinna kommer att vara med i Melodifestivalen och uppträda på varje Finlandsfärja och förortsvaruhus hon kommer åt de närmsta fyrtio åren.

10. Danny - Amazing

Aaaaaaaah, Danny. Danny Danny Danny. Ännu en person svenska folket inte kan leva utan, ännu en person som är så käck att man bara vill knäa honom i pungen och slå sönder käften på honom. Och de håller ju på att bli riktigt alternativa, först Dead By April och sedan flera sekunder dupstep här! Applåder. Brinn i helvetet.

Och så lite bonushat! ERIC SAADE. DU ÄR FUL, DU ÄR SKITJOBBIG, DU ÄR FÖR HELVETE VUXEN OCH INTE KLASSENS CLOWN LÄNGRE, DU HAR HEMSK SÅNGRÖST OCH DU SJUNGER DÅLIGA LÅTAR SOM DU INTE ENS HAR SKRIVIT SJÄLV. Hatar dig <33333333

2012-03-09 ? 21:01:34

Bäst i världen


Nu är inte jag i vanliga fall den där sortens människa som lägger ut bilder på sina underkläder på internet. Men nu har jag köpt de här och de är så fantastiska att de förtjänar en egen liten plats i min blogg. De är bekväma, abnormt färgglada, fluffiga av helvete och så gulliga att man vill kräkas regnbågar. De är inte de allra sexigaste trosor som någonsin har tillverkats och ingen mer än herr Bexell kommer någonsin få se dem på mig, men jag skiter i att vara snygg när man lika gärna kan ha kläder som skriker BITCH I'M FABULOUS.
2012-03-08 ? 19:39:00

why pamper life's complexities when the leather runs smooth on the passenger seat?

Tänkte bara tipsa om det häftigaste jag hört på länge: This Carming Man i 8-bit. Mmmmmmm.

2012-03-07 ? 22:25:47

lalalalala #2

så jag gjorde halva svenskan, sydde om victors väska, började läsa en annan bok och sitter just nu och pluggar programmering. synd bara att jag egentligen behöver sova nu heuheuheuehu
2012-03-05 ? 20:33:26

lalalalala

saker jag borde göra just nu:
- leta upp fakta till svenskaredovisningen
- redigera bilder till foto
- börja sy om victors väska
- börja läsa boken jag lånade för en månad sedan
- skriva massa javakod så jag fattar någonting alls av programmeringen

saker jag ska göra just nu:
- hämta saft och gnälla på att det är äckligt för att vi bara har äcklig saft hemma
- titta på lost hela natten för jag har soooooovmorgoooooooon
2012-03-05 ? 16:15:56

the only time that i ever feel real

Kom hem från Borås igår. Träffade Victors högstadiekompiz Benjamin första gången vilket var en intressant upplevelse eftersom han är den enda av Victors nära vänner som går att klassa som en normal människa. Här är Andreas, till exempel.

"Är det nu den obiligatoriska historien om hur ni träffades kommer?"
"... vet inte du det?"
"Men det var ju så länge sedan."
"Och du ska bli psykolog..."
"Har samma patient i flera år: kan inte du berätta igen hur du blev såhär? Jag kommer inte ihåg, det var så länge sedan."

Eeeeeeeeh. Var ute och åt med hans familj i lördags och blev kallad tösabit av hans farmor ^_________^ ihihihihi. Degade ihop ännu mer än i vanliga fall resten av helgen, gjorde bokstavligen INGENTING mer än att titta på HIMYM och sova. Jag plockade inte ens upp digitala kameran på hela helgen, gawd har ju slutat fota helt och hållet nu. Det ska bli ändring!

Åh och så lite extra mycket pussar eftersom vi firade arton månader tillsammans igår *yay*


Här har vi istället en gammal och ytterst charmig bild på Pikkan!
2012-03-05 ? 15:31:19

Det finns en tidning som heter Corren

Och egentligen gillar jag inte den, men Susanne har precis börjat prenumerera och något måste man ju ha att läsa på morgnarna. Idag hade de en lång artikel som faktiskt var bra om ett seriöst ämne, om det där att man kan komma hem från jobbet, gosa med en hund som man älskar över allt annat och direkt efter trycka i sig en död ko. Hur man kan behandla vissa djur som sina jämlikar och samtidigt ÄTA andra. De intervjuade Eva Eriksson, Värmlands landshövding, som pratade länge och väl om att djur har ett psyke precis som vi, att de kan känna smärta, glädje och sorg och att man måste behandla dem med värdighet, det räcker inte med att ge dem vad de behöver för att överleva, de måste få må psykiskt bra. Sedan avslutades texten med att berätta vilken fantastisk människa Eva är eftersom hon bara äter närproducerat kött. Och då vill jag bara säga

VAD FAN ÄR FEL MED ER?!??!?!?!?!??!?! JÄVLA SKITHUVUDEN, HYCKLARE. Det GÅR inte att arbeta hårt för djurs rättigheter och sedan äta upp dem, det funkar inte. Och visst, det är fruktansvärt fel att plåga djur och det är bra att man aktivt väljer kött från gårdar där de behandlas bra, men vad spelar det egentligen för roll när de ändå bara ska dö? Jävla töntar. Jag hatar sånt.

2012-03-04 ? 13:50:45

asdfgh

jag är ihop med en tjugo år gammal man som tycker att det är jätteroligt att ligga i sängen och FISA så högt och så mycket som är fysiskt möjligt.

2012-03-01 ? 22:36:38

ich bin fertig!! (typ. nästan.)



Och jag säger det igen; det är INTE min bild. Jag har enbart kalkerat och jag hittar den inte ens på Cheezburger nu, men om någon skulle känna ett jättedriv att leta reda på originalet så..... skiter jag ändå fullständigt i vem som gjort den.
2012-03-01 ? 21:01:27

pews

#1: Glömde skriva något men igår fyllde Victor tjugo år. Grattis älskling.

#2: Signe jag har ingen aning om vem du är men du verkar vara en väldigt fin människa så tack, det där var välbehövligt och jag tror jag tycker om dig.
2012-03-01 ? 20:56:31

Everything's coming up Skrillhouse!


vad man pysslar med en torsdagskväll.
det är INTE jag som har gjort bilden, jag bara kalkerar en extremt dåligt upplöst bild från so much pun för att jag har planer med den ehehehe.

Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign