2010-11-10 @ 20:51:19

men jag vet att den som dör får se

det är inte ens mitten av november och redan en decimeter snö. vet inte riktigt om jag är överlycklig (SNÖÖÖÖÖ <3) eller djupt deprimerad (bli dyngsur och förfrysa fötterna) men allting blir så mycket finare med små vita snöflingor i luften, så... jag överlever nog den här vintern också. idag har jag i alla fall haft studiedag. åkte hem till min kära syster och stannade en stund inne i staden innan jag åkte hem. jag har köpt (en evighet efter alla världens pandor och hipsters) ett par awesome leggings och årets första julklapp, FÖRSÖKT köpa en fin julklapp till, men de ville inte sälja den, dumma satar, och kommit fram till att av alla album som spelats in i hela världshistorien är markusevangeliet ett av de absolut bästa.

hur som helst tänker jag gå och fortsätta spela den svenske disco på repeat och tänka på allt fint som faktiskt hände förra året nu. g'natt.

(för övrigt tror jag att alla som jobbar på skivlagret både vet vem jag är och gillar mig. jag fick två gratis markus-pins idag. hurra.)




markus krunegård - markus kyrkogård/den som dör får se:


Skriv något fint:

Vad heter du?
Kom ihåg mig

Mail:

Blogg:

Text:


Mall från www.designadinblogg.se/gratisdesign